«ΌΧΙ στις εκλογές» του ΤΕΛΙΩΡΙΔΗ Στέφανου

Απρ 16, 2018
14 Shares

Γνωρίζετε οι περισσότεροι οτι σε λίγες ημέρες θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές του σωματείου μας και εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, γινόμαστε μάρτυρες όλοι ενός πλέον εθιμοτυπικού «πολέμου» ανακοινώσεων και αλληλοκατηγοριών στη πόλη μας. Δεν γράφω προσδοκώντας να γίνω αρεστός, να γίνω γνωστός ή για κάποια like. Δεν γράφω ακόμη ούτε και για την στήριξή σας. Ο λόγος που γράφω είναι γιατί έχω μάθει στη ζωή μου να είμαι αληθινός έχοντας αξιοπρέπεια και νομίζω πως κάποιος πρέπει να τα πει.

Όχι λοιπόν στις εκλογές «μια από τα ίδια». Όχι στις εκλογές που γίνονται για να ικανοποιηθούν εγωισμοί, να εξυπηρετηθούν συμφέροντα και να διατηρήσουν την Θεσσαλονίκη και την υπηρεσιακή καθημερινότητα στα ίδια κάκιστα επίπεδα. Δεν είμαι καλύτερος ούτε πιο έξυπνος από εσάς. Μου αρέσει όμως να ψάχνω και να αναζητώ την αλήθεια. Να προσπαθώ να κατανοήσω τη θέση και τις ενέργειες κάποιου, όχι από το αποτέλεσμα, αλλά από τα κίνητρα. Κάποια στιγμή ως μονάδες μιας κοινωνικής ομάδας και κατ’επέκταση ενός κοινωνικού συνόλου, θα πρέπει να μάθουμε να αναζητούμε την αλήθεια. Να διαβάζουμε, να μαθαίνουμε, να αξιολογούμε και να μη κρίνουμε αβίαστα. Να αποκτούμε γνώσεις και εκ βαθέων άποψη για τα πεπραγμένα γύρω μας. Σας παρακαλώ θερμά να εκφράσετε την δύναμή σας μέσω της ψήφου σας, γιατί αυτή είναι η μόνη που έχετε για να αλλάξετε το μέλλον ΜΑΣ, αφού πρώτα είστε σίγουροι οτι γνωρίζετε την αλήθεια όσο αναφορά τα συνδικαλιστικά δρώμενα, έτσι ώστε να αποκτήσετε σάφη εικόνα και άποψη. Δεν είμαι κάποιος ο οποίος μπορεί να σας πει και να σας προτρέψει τι να κάνετε. Αυτό μπορώ και το κάνω μόνο για τον εαυτό μου.

Εσείς καλώς ή κακώς θα πρέπει μόνοι σας να δείτε τι είναι καλύτερο για εσάς..για εμάς. Όχι στις ίδιες εκλογές που θα σας φέρουν σε τέτοιο σημείο που η ΑΠΟΧΗ να είναι επιλογή. Αν η πλειοψηφία του συνδικαλισμού, δρούσε για αυτό που έχει οριστεί, δεν θα ήμασταν οι περισσότεροι σε αυτή τη θέση. Προσέλθετε στις κάλπες σε λίγες ημέρες, γνωρίζοντας ότι φέρουμε όλοι ευθύνη, όχι μόνο σε αντικειμενικό αλλά και σε ηθικό επίπεδο. Ψηφίστε δίκαια και όχι φιλικά, ψηφίστε συλλογικά και όχι συμφεροντολογικά.. Δεν αναζητάω την στήριξη σας, αλλά αν εσείς αναζητήσετε τους σωστούς ανθρώπους…θα επωφεληθούμε ΟΛΟΙ!!

Καλή επιτυχία όχι σε όλους, αλλά σε αυτούς που το αξίζουν ανεξαρτήτως συνδιασμού.

ΤΕΛΙΩΡΙΔΗΣ Στέφανος

Μέλος ΕΚΑ

Υποψήφιος αντιπρόσωπος της ΕΑΥΝΘ στη ΠΟΑΣΥ

Υποψήφιος αντιπρόσωπος στα συμβούλια μεταθέσεων της Δ/νσης Αστυνομίας Θεσ/νικης

Διαβάστε ακόμα

Δράσεις - Παρεμβάσεις, Συνδικαλιστικά
109 shares0 views
Δράσεις - Παρεμβάσεις, Συνδικαλιστικά
109 shares0 views

ΟΛΗ Η (ΑΣΧΗΜΗ) ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΓΑΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

staff - Φεβ 03, 2019

Μετά την ανακοίνωση των θέσεων τακτικών μεταθέσεων έτους 2019 παρατηρήθηκε ότι κάποιοι βρήκανε χρυσή ευκαιρία και άρχισαν να ευχαριστούν πάλι…

Συνδικαλιστικά
0 shares0 views
Συνδικαλιστικά
0 shares0 views

Μηνυτήρια αναφορά εις βάρος του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας

Panagiotis - Ιαν 22, 2019

Αθήνα, 07 Ιανουαρίου 2019 Αρ. Πρωτ.: 301/5/93 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Η Πανελλήνια Ομοσπονδία…

Δράσεις - Παρεμβάσεις
41 shares0 views
Δράσεις - Παρεμβάσεις
41 shares0 views

Ασφυκτικά γεμάτα και με προβλήματα υγιεινής τα Αστυνομικά κρατητήρια της Θεσσαλονίκης!!

Panagiotis - Οκτ 24, 2018

Η ασφάλεια και υγιεινή στα Αστυνομικά κρατητήρια είναι ένα φλέγον ζήτημα που έχει επισημανθεί πολλάκις. Ο Αξιωματικός Υπηρεσίας και ο…