«ΌΧΙ στις εκλογές» του ΤΕΛΙΩΡΙΔΗ Στέφανου

Απρ 16, 2018
14 Shares

Γνωρίζετε οι περισσότεροι οτι σε λίγες ημέρες θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές του σωματείου μας και εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, γινόμαστε μάρτυρες όλοι ενός πλέον εθιμοτυπικού «πολέμου» ανακοινώσεων και αλληλοκατηγοριών στη πόλη μας. Δεν γράφω προσδοκώντας να γίνω αρεστός, να γίνω γνωστός ή για κάποια like. Δεν γράφω ακόμη ούτε και για την στήριξή σας. Ο λόγος που γράφω είναι γιατί έχω μάθει στη ζωή μου να είμαι αληθινός έχοντας αξιοπρέπεια και νομίζω πως κάποιος πρέπει να τα πει.

Όχι λοιπόν στις εκλογές «μια από τα ίδια». Όχι στις εκλογές που γίνονται για να ικανοποιηθούν εγωισμοί, να εξυπηρετηθούν συμφέροντα και να διατηρήσουν την Θεσσαλονίκη και την υπηρεσιακή καθημερινότητα στα ίδια κάκιστα επίπεδα. Δεν είμαι καλύτερος ούτε πιο έξυπνος από εσάς. Μου αρέσει όμως να ψάχνω και να αναζητώ την αλήθεια. Να προσπαθώ να κατανοήσω τη θέση και τις ενέργειες κάποιου, όχι από το αποτέλεσμα, αλλά από τα κίνητρα. Κάποια στιγμή ως μονάδες μιας κοινωνικής ομάδας και κατ’επέκταση ενός κοινωνικού συνόλου, θα πρέπει να μάθουμε να αναζητούμε την αλήθεια. Να διαβάζουμε, να μαθαίνουμε, να αξιολογούμε και να μη κρίνουμε αβίαστα. Να αποκτούμε γνώσεις και εκ βαθέων άποψη για τα πεπραγμένα γύρω μας. Σας παρακαλώ θερμά να εκφράσετε την δύναμή σας μέσω της ψήφου σας, γιατί αυτή είναι η μόνη που έχετε για να αλλάξετε το μέλλον ΜΑΣ, αφού πρώτα είστε σίγουροι οτι γνωρίζετε την αλήθεια όσο αναφορά τα συνδικαλιστικά δρώμενα, έτσι ώστε να αποκτήσετε σάφη εικόνα και άποψη. Δεν είμαι κάποιος ο οποίος μπορεί να σας πει και να σας προτρέψει τι να κάνετε. Αυτό μπορώ και το κάνω μόνο για τον εαυτό μου.

Εσείς καλώς ή κακώς θα πρέπει μόνοι σας να δείτε τι είναι καλύτερο για εσάς..για εμάς. Όχι στις ίδιες εκλογές που θα σας φέρουν σε τέτοιο σημείο που η ΑΠΟΧΗ να είναι επιλογή. Αν η πλειοψηφία του συνδικαλισμού, δρούσε για αυτό που έχει οριστεί, δεν θα ήμασταν οι περισσότεροι σε αυτή τη θέση. Προσέλθετε στις κάλπες σε λίγες ημέρες, γνωρίζοντας ότι φέρουμε όλοι ευθύνη, όχι μόνο σε αντικειμενικό αλλά και σε ηθικό επίπεδο. Ψηφίστε δίκαια και όχι φιλικά, ψηφίστε συλλογικά και όχι συμφεροντολογικά.. Δεν αναζητάω την στήριξη σας, αλλά αν εσείς αναζητήσετε τους σωστούς ανθρώπους…θα επωφεληθούμε ΟΛΟΙ!!

Καλή επιτυχία όχι σε όλους, αλλά σε αυτούς που το αξίζουν ανεξαρτήτως συνδιασμού.

ΤΕΛΙΩΡΙΔΗΣ Στέφανος

Μέλος ΕΚΑ

Υποψήφιος αντιπρόσωπος της ΕΑΥΝΘ στη ΠΟΑΣΥ

Υποψήφιος αντιπρόσωπος στα συμβούλια μεταθέσεων της Δ/νσης Αστυνομίας Θεσ/νικης

Διαβάστε ακόμα

Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
111 shares0 views
Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
111 shares0 views

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΠΑΝΤΕ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Aris - Απρ 17, 2018

Για τον κάθε συνάδελφο, που προσπαθεί να ανταπεξέλθει σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο, παρά τις αλλεπάλληλες περικοπές που έχει υποστεί,…

Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
46 shares0 views
Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
46 shares0 views

Οι ΔΙ-ασπα-ΣΤΕΣ της Ενότητας, ‘’Εραστές’’ της Ανακρίβειας…..

Aris - Απρ 17, 2018

Στόχευση αυτών των εκλογών είναι να αφήσουμε πίσω μας όλα αυτά που μας πλήγωσαν Συνδικαλιστικά, όλα εκείνα που μας έφεραν…

Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
104 shares0 views
Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
104 shares0 views

Όλοι μαζί, συνάδελφοι-συνοδοιπόροι, του Μηλώση Κωνσταντίνου

staff - Απρ 16, 2018

Συνάδελφε είναι η ώρα όπου η ψήφος μας είναι η δύναμη μας. Η δύναμη της αλλαγής στα συνδικαλιστικά δρώμενα της…