«ΌΧΙ στις εκλογές» του ΤΕΛΙΩΡΙΔΗ Στέφανου

Απρ 16, 2018
14 Shares

Γνωρίζετε οι περισσότεροι οτι σε λίγες ημέρες θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές του σωματείου μας και εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, γινόμαστε μάρτυρες όλοι ενός πλέον εθιμοτυπικού «πολέμου» ανακοινώσεων και αλληλοκατηγοριών στη πόλη μας. Δεν γράφω προσδοκώντας να γίνω αρεστός, να γίνω γνωστός ή για κάποια like. Δεν γράφω ακόμη ούτε και για την στήριξή σας. Ο λόγος που γράφω είναι γιατί έχω μάθει στη ζωή μου να είμαι αληθινός έχοντας αξιοπρέπεια και νομίζω πως κάποιος πρέπει να τα πει.

Όχι λοιπόν στις εκλογές «μια από τα ίδια». Όχι στις εκλογές που γίνονται για να ικανοποιηθούν εγωισμοί, να εξυπηρετηθούν συμφέροντα και να διατηρήσουν την Θεσσαλονίκη και την υπηρεσιακή καθημερινότητα στα ίδια κάκιστα επίπεδα. Δεν είμαι καλύτερος ούτε πιο έξυπνος από εσάς. Μου αρέσει όμως να ψάχνω και να αναζητώ την αλήθεια. Να προσπαθώ να κατανοήσω τη θέση και τις ενέργειες κάποιου, όχι από το αποτέλεσμα, αλλά από τα κίνητρα. Κάποια στιγμή ως μονάδες μιας κοινωνικής ομάδας και κατ’επέκταση ενός κοινωνικού συνόλου, θα πρέπει να μάθουμε να αναζητούμε την αλήθεια. Να διαβάζουμε, να μαθαίνουμε, να αξιολογούμε και να μη κρίνουμε αβίαστα. Να αποκτούμε γνώσεις και εκ βαθέων άποψη για τα πεπραγμένα γύρω μας. Σας παρακαλώ θερμά να εκφράσετε την δύναμή σας μέσω της ψήφου σας, γιατί αυτή είναι η μόνη που έχετε για να αλλάξετε το μέλλον ΜΑΣ, αφού πρώτα είστε σίγουροι οτι γνωρίζετε την αλήθεια όσο αναφορά τα συνδικαλιστικά δρώμενα, έτσι ώστε να αποκτήσετε σάφη εικόνα και άποψη. Δεν είμαι κάποιος ο οποίος μπορεί να σας πει και να σας προτρέψει τι να κάνετε. Αυτό μπορώ και το κάνω μόνο για τον εαυτό μου.

Εσείς καλώς ή κακώς θα πρέπει μόνοι σας να δείτε τι είναι καλύτερο για εσάς..για εμάς. Όχι στις ίδιες εκλογές που θα σας φέρουν σε τέτοιο σημείο που η ΑΠΟΧΗ να είναι επιλογή. Αν η πλειοψηφία του συνδικαλισμού, δρούσε για αυτό που έχει οριστεί, δεν θα ήμασταν οι περισσότεροι σε αυτή τη θέση. Προσέλθετε στις κάλπες σε λίγες ημέρες, γνωρίζοντας ότι φέρουμε όλοι ευθύνη, όχι μόνο σε αντικειμενικό αλλά και σε ηθικό επίπεδο. Ψηφίστε δίκαια και όχι φιλικά, ψηφίστε συλλογικά και όχι συμφεροντολογικά.. Δεν αναζητάω την στήριξη σας, αλλά αν εσείς αναζητήσετε τους σωστούς ανθρώπους…θα επωφεληθούμε ΟΛΟΙ!!

Καλή επιτυχία όχι σε όλους, αλλά σε αυτούς που το αξίζουν ανεξαρτήτως συνδιασμού.

ΤΕΛΙΩΡΙΔΗΣ Στέφανος

Μέλος ΕΚΑ

Υποψήφιος αντιπρόσωπος της ΕΑΥΝΘ στη ΠΟΑΣΥ

Υποψήφιος αντιπρόσωπος στα συμβούλια μεταθέσεων της Δ/νσης Αστυνομίας Θεσ/νικης

Διαβάστε ακόμα

Επικαιρότητα
17 shares0 views
Επικαιρότητα
17 shares0 views

«Πότε επιτέλους η ελληνική αστυνομία θα σταματήσει να είναι ο κυματοθραύστης αδιέξοδων πολιτικών;»

Aris - Ιούν 06, 2018

Ερώτηση κατέθεσε σήμερα στην Βουλή με θέμα:  «Πότε επιτέλους η ελληνική αστυνομία θα σταματήσει να είναι ο κυματοθραύστης αδιέξοδων πολιτικών;» η…

Δράσεις - Παρεμβάσεις
34 shares0 views
Δράσεις - Παρεμβάσεις
34 shares0 views

Συνδικαλιστικές δράσεις, κατά την Α΄ συνεδρίαση της Γραμματείας Γυναικών Ν. Θεσ/νίκης

staff - Ιούν 04, 2018

Θεσσαλονίκη 04/06/2018 Α Ι Τ Η Μ Α - Π Ρ Ο Τ Α Σ Η 1.-Της Αναστασίας Νέστορος ΝΤΕΡΟΥ:…

Επικαιρότητα
16 shares0 views
Επικαιρότητα
16 shares0 views

Θέματα και απαντήσεις της 2ης ημέρας των εξετάσεων για το ΤΕΜΑ

Aris - Ιούν 03, 2018

Σε συνεργασία με τον έγκριτο νομικό και καθηγητή ποινικού δικαίου και όχι μόνο, κ.Νικόλαο ΔΕΡΜΕΝΟΥΔΗ, σας ενημερώνουμε για τα θέματα…