«ΌΧΙ στις εκλογές» του ΤΕΛΙΩΡΙΔΗ Στέφανου

Απρ 16, 2018
14 Shares

Γνωρίζετε οι περισσότεροι οτι σε λίγες ημέρες θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές του σωματείου μας και εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, γινόμαστε μάρτυρες όλοι ενός πλέον εθιμοτυπικού «πολέμου» ανακοινώσεων και αλληλοκατηγοριών στη πόλη μας. Δεν γράφω προσδοκώντας να γίνω αρεστός, να γίνω γνωστός ή για κάποια like. Δεν γράφω ακόμη ούτε και για την στήριξή σας. Ο λόγος που γράφω είναι γιατί έχω μάθει στη ζωή μου να είμαι αληθινός έχοντας αξιοπρέπεια και νομίζω πως κάποιος πρέπει να τα πει.

Όχι λοιπόν στις εκλογές «μια από τα ίδια». Όχι στις εκλογές που γίνονται για να ικανοποιηθούν εγωισμοί, να εξυπηρετηθούν συμφέροντα και να διατηρήσουν την Θεσσαλονίκη και την υπηρεσιακή καθημερινότητα στα ίδια κάκιστα επίπεδα. Δεν είμαι καλύτερος ούτε πιο έξυπνος από εσάς. Μου αρέσει όμως να ψάχνω και να αναζητώ την αλήθεια. Να προσπαθώ να κατανοήσω τη θέση και τις ενέργειες κάποιου, όχι από το αποτέλεσμα, αλλά από τα κίνητρα. Κάποια στιγμή ως μονάδες μιας κοινωνικής ομάδας και κατ’επέκταση ενός κοινωνικού συνόλου, θα πρέπει να μάθουμε να αναζητούμε την αλήθεια. Να διαβάζουμε, να μαθαίνουμε, να αξιολογούμε και να μη κρίνουμε αβίαστα. Να αποκτούμε γνώσεις και εκ βαθέων άποψη για τα πεπραγμένα γύρω μας. Σας παρακαλώ θερμά να εκφράσετε την δύναμή σας μέσω της ψήφου σας, γιατί αυτή είναι η μόνη που έχετε για να αλλάξετε το μέλλον ΜΑΣ, αφού πρώτα είστε σίγουροι οτι γνωρίζετε την αλήθεια όσο αναφορά τα συνδικαλιστικά δρώμενα, έτσι ώστε να αποκτήσετε σάφη εικόνα και άποψη. Δεν είμαι κάποιος ο οποίος μπορεί να σας πει και να σας προτρέψει τι να κάνετε. Αυτό μπορώ και το κάνω μόνο για τον εαυτό μου.

Εσείς καλώς ή κακώς θα πρέπει μόνοι σας να δείτε τι είναι καλύτερο για εσάς..για εμάς. Όχι στις ίδιες εκλογές που θα σας φέρουν σε τέτοιο σημείο που η ΑΠΟΧΗ να είναι επιλογή. Αν η πλειοψηφία του συνδικαλισμού, δρούσε για αυτό που έχει οριστεί, δεν θα ήμασταν οι περισσότεροι σε αυτή τη θέση. Προσέλθετε στις κάλπες σε λίγες ημέρες, γνωρίζοντας ότι φέρουμε όλοι ευθύνη, όχι μόνο σε αντικειμενικό αλλά και σε ηθικό επίπεδο. Ψηφίστε δίκαια και όχι φιλικά, ψηφίστε συλλογικά και όχι συμφεροντολογικά.. Δεν αναζητάω την στήριξη σας, αλλά αν εσείς αναζητήσετε τους σωστούς ανθρώπους…θα επωφεληθούμε ΟΛΟΙ!!

Καλή επιτυχία όχι σε όλους, αλλά σε αυτούς που το αξίζουν ανεξαρτήτως συνδιασμού.

ΤΕΛΙΩΡΙΔΗΣ Στέφανος

Μέλος ΕΚΑ

Υποψήφιος αντιπρόσωπος της ΕΑΥΝΘ στη ΠΟΑΣΥ

Υποψήφιος αντιπρόσωπος στα συμβούλια μεταθέσεων της Δ/νσης Αστυνομίας Θεσ/νικης

Διαβάστε ακόμα

Συνδικαλιστικά
18 shares0 views
Συνδικαλιστικά
18 shares0 views

Χάνει ο Αστυνομικός τα μόρια όταν ακυρώνει τη μετάθεσή του ακόμα και στη δεύτερη επιλογή;

Aris - Αυγ 04, 2018

Eνημέρωση απο την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών Συνάδελφοι, Κατόπιν πολλών ερωτημάτων σας, για το τι ισχύει σε περίπτωση που σε κάποιον…

Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
22 shares0 views
Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
22 shares0 views

ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΝΑΙΤΙΟΛΟΓΗΤΕΣ (ΠΑΡΑΤΥΠΕΣ) ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ!

Aris - Αυγ 02, 2018

Θα ήθελα να "ευχαριστήσουμε" και δημόσια τη διοίκηση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, διότι αφού έλυσε όλα τα προβλήματα της υπηρεσίας…

Άρθρα -Απόψεις
40 shares0 views
Άρθρα -Απόψεις
40 shares0 views

Τι επιπτώσεις έχει στην καρδιά μας το εργασιακό στρες;

Aris - Ιούλ 06, 2018

Μπορεί να αγαπάς τη δουλειά που κάνεις -ή και όχι, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι η κάθε δουλειά έχει τις…