Ό,τι δηλώσεις είσαι στην Ελλάδα – Ακομμάτιστος όμως συνδικαλιστής; Δεν νομίζω!!!

Απρ 11, 2018
61 Shares

Πώς γίνεται να δηλώνεις ‘’ακομμάτιστος’’ συνδικαλιστής και να υπηρετείς στο πρωθυπουργικό γραφείο της Θεσσαλονίκης;

Επίσης, πώς γίνεται να παίρνεις απόσπαση στην ΕΥΠ αρχές Μαΐου του 2017, λίγες ημέρες πριν την ψήφιση του Μισθολογίου που μας πετσόκοψε…

Πώς γίνεται να υπηρετείς σε βουλευτές του Κυβερνόντος κόμματος;

Και όλα αυτά από άτομα που ανήκουν σε συγκεκριμένη συνδικαλιστική ομάδα που διατυμπανίζει ότι είναι ‘’ακομμάτιστη’’ κατηγορώντας όλους τους άλλους για κομματικούς!!!

Επίσης πώς γίνεται αυτή η συνδικαλιστική ομάδα να ΜΗΝ συμμετείχε στο συλλαλητήριο για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας;

Την ιδία ώρα που κομματικά στελέχη και τοπικοί δήμαρχοι καταδίκαζαν το συλλαλητήριο ως φασιστικό, ενώ ποτέ τους δεν έχουν καταδικάσει άλλες πορείες, αλλά εκφράζουν την αμέριστη συμπαράσταση τους σε άτομα που υποπίπτουν σε έκνομες ενέργειες………

Παρόλα αυτά επειδή δηλώνουν ακομμάτιστοι οι συγκεκριμένοι συνδικαλιστές και στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι τους ζητώ να μας εξηγήσουν τον τρόπο και τα προσόντα που απαιτούνται για τις συγκεκριμένες θέσεις!!!

Κάνοντας μια σύντομη αναφορά στον χαρακτηρισμό «μάχιμοι» που επικαλείται συνεχώς αυτή η ‘’ακομμάτιστη’’ συνδικαλιστική παράταξη, τα νούμερα τους διαψεύδουν.

Για παράδειγμα στο κτήριο της ΔΑΕΘ το ψηφοδέλτιο της ΕΚΑ περιλαμβάνει 17 συναδέλφους εκ των οποίων οι 16 εκτελούν εξωτερικές υπηρεσίες ενώ ο ένας εκτελεί υπηρεσία σε γραφείο (η πλέον νευραλγική θέση όπως δηλώνουν οι ‘’ακομμάτιστοι’’) που κάποιος άλλος λαλίστατος συνδικαλιστής με ‘’ειδική θέση’’ όταν τον διέθεσε εκεί η υπηρεσία ζήτησε από την πρώτη κιόλας εβδομάδα να φύγει.

Το ψηφοδέλτιο της ‘’ακομμάτιστης’’ παράταξης περιλαμβάνει 20 συναδέλφους εκ των οποίων οι 4 εκτελούν εδώ και πολλά χρονιά υπηρεσία εκτός διμοιριών και πεζοδρομίου. Κάποιοι εξ αυτών μάλιστα υπήρξαν και Υπασπιστές προηγούμενου Διευθυντή της ΔΑΕΘ.

Κάθε απόπειρα διχασμού των συναδέλφων με την χρήση ταμπελών τύπου ‘’ακομμάτιστος’’ ή μάχιμος να ξέρετε ότι δεν θα μένει αναπάντητη. Γυρίζουμε σελίδα σε νοοτροπίες που μας οδήγησαν στην απαξίωση και στην απομόνωση.

Διαβάστε ακόμα

Επικαιρότητα
17 shares0 views
Επικαιρότητα
17 shares0 views

«Πότε επιτέλους η ελληνική αστυνομία θα σταματήσει να είναι ο κυματοθραύστης αδιέξοδων πολιτικών;»

Aris - Ιούν 06, 2018

Ερώτηση κατέθεσε σήμερα στην Βουλή με θέμα:  «Πότε επιτέλους η ελληνική αστυνομία θα σταματήσει να είναι ο κυματοθραύστης αδιέξοδων πολιτικών;» η…

Δράσεις - Παρεμβάσεις
34 shares0 views
Δράσεις - Παρεμβάσεις
34 shares0 views

Συνδικαλιστικές δράσεις, κατά την Α΄ συνεδρίαση της Γραμματείας Γυναικών Ν. Θεσ/νίκης

staff - Ιούν 04, 2018

Θεσσαλονίκη 04/06/2018 Α Ι Τ Η Μ Α - Π Ρ Ο Τ Α Σ Η 1.-Της Αναστασίας Νέστορος ΝΤΕΡΟΥ:…

Επικαιρότητα
16 shares0 views
Επικαιρότητα
16 shares0 views

Θέματα και απαντήσεις της 2ης ημέρας των εξετάσεων για το ΤΕΜΑ

Aris - Ιούν 03, 2018

Σε συνεργασία με τον έγκριτο νομικό και καθηγητή ποινικού δικαίου και όχι μόνο, κ.Νικόλαο ΔΕΡΜΕΝΟΥΔΗ, σας ενημερώνουμε για τα θέματα…