Ό,τι δηλώσεις είσαι στην Ελλάδα – Ακομμάτιστος όμως συνδικαλιστής; Δεν νομίζω!!!

Απρ 11, 2018
62 Shares

Πώς γίνεται να δηλώνεις ‘’ακομμάτιστος’’ συνδικαλιστής και να υπηρετείς στο πρωθυπουργικό γραφείο της Θεσσαλονίκης;

Επίσης, πώς γίνεται να παίρνεις απόσπαση στην ΕΥΠ αρχές Μαΐου του 2017, λίγες ημέρες πριν την ψήφιση του Μισθολογίου που μας πετσόκοψε…

Πώς γίνεται να υπηρετείς σε βουλευτές του Κυβερνόντος κόμματος;

Και όλα αυτά από άτομα που ανήκουν σε συγκεκριμένη συνδικαλιστική ομάδα που διατυμπανίζει ότι είναι ‘’ακομμάτιστη’’ κατηγορώντας όλους τους άλλους για κομματικούς!!!

Επίσης πώς γίνεται αυτή η συνδικαλιστική ομάδα να ΜΗΝ συμμετείχε στο συλλαλητήριο για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας;

Την ιδία ώρα που κομματικά στελέχη και τοπικοί δήμαρχοι καταδίκαζαν το συλλαλητήριο ως φασιστικό, ενώ ποτέ τους δεν έχουν καταδικάσει άλλες πορείες, αλλά εκφράζουν την αμέριστη συμπαράσταση τους σε άτομα που υποπίπτουν σε έκνομες ενέργειες………

Παρόλα αυτά επειδή δηλώνουν ακομμάτιστοι οι συγκεκριμένοι συνδικαλιστές και στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι τους ζητώ να μας εξηγήσουν τον τρόπο και τα προσόντα που απαιτούνται για τις συγκεκριμένες θέσεις!!!

Κάνοντας μια σύντομη αναφορά στον χαρακτηρισμό «μάχιμοι» που επικαλείται συνεχώς αυτή η ‘’ακομμάτιστη’’ συνδικαλιστική παράταξη, τα νούμερα τους διαψεύδουν.

Για παράδειγμα στο κτήριο της ΔΑΕΘ το ψηφοδέλτιο της ΕΚΑ περιλαμβάνει 17 συναδέλφους εκ των οποίων οι 16 εκτελούν εξωτερικές υπηρεσίες ενώ ο ένας εκτελεί υπηρεσία σε γραφείο (η πλέον νευραλγική θέση όπως δηλώνουν οι ‘’ακομμάτιστοι’’) που κάποιος άλλος λαλίστατος συνδικαλιστής με ‘’ειδική θέση’’ όταν τον διέθεσε εκεί η υπηρεσία ζήτησε από την πρώτη κιόλας εβδομάδα να φύγει.

Το ψηφοδέλτιο της ‘’ακομμάτιστης’’ παράταξης περιλαμβάνει 20 συναδέλφους εκ των οποίων οι 4 εκτελούν εδώ και πολλά χρονιά υπηρεσία εκτός διμοιριών και πεζοδρομίου. Κάποιοι εξ αυτών μάλιστα υπήρξαν και Υπασπιστές προηγούμενου Διευθυντή της ΔΑΕΘ.

Κάθε απόπειρα διχασμού των συναδέλφων με την χρήση ταμπελών τύπου ‘’ακομμάτιστος’’ ή μάχιμος να ξέρετε ότι δεν θα μένει αναπάντητη. Γυρίζουμε σελίδα σε νοοτροπίες που μας οδήγησαν στην απαξίωση και στην απομόνωση.

Διαβάστε ακόμα

Συνδικαλιστικά
18 shares0 views
Συνδικαλιστικά
18 shares0 views

Χάνει ο Αστυνομικός τα μόρια όταν ακυρώνει τη μετάθεσή του ακόμα και στη δεύτερη επιλογή;

Aris - Αυγ 04, 2018

Eνημέρωση απο την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών Συνάδελφοι, Κατόπιν πολλών ερωτημάτων σας, για το τι ισχύει σε περίπτωση που σε κάποιον…

Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
22 shares0 views
Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
22 shares0 views

ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΝΑΙΤΙΟΛΟΓΗΤΕΣ (ΠΑΡΑΤΥΠΕΣ) ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ!

Aris - Αυγ 02, 2018

Θα ήθελα να "ευχαριστήσουμε" και δημόσια τη διοίκηση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, διότι αφού έλυσε όλα τα προβλήματα της υπηρεσίας…

Άρθρα -Απόψεις
40 shares0 views
Άρθρα -Απόψεις
40 shares0 views

Τι επιπτώσεις έχει στην καρδιά μας το εργασιακό στρες;

Aris - Ιούλ 06, 2018

Μπορεί να αγαπάς τη δουλειά που κάνεις -ή και όχι, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι η κάθε δουλειά έχει τις…