Ό,τι δηλώσεις είσαι στην Ελλάδα – Ακομμάτιστος όμως συνδικαλιστής; Δεν νομίζω!!!

Απρ 11, 2018
61 Shares

Πώς γίνεται να δηλώνεις ‘’ακομμάτιστος’’ συνδικαλιστής και να υπηρετείς στο πρωθυπουργικό γραφείο της Θεσσαλονίκης;

Επίσης, πώς γίνεται να παίρνεις απόσπαση στην ΕΥΠ αρχές Μαΐου του 2017, λίγες ημέρες πριν την ψήφιση του Μισθολογίου που μας πετσόκοψε…

Πώς γίνεται να υπηρετείς σε βουλευτές του Κυβερνόντος κόμματος;

Και όλα αυτά από άτομα που ανήκουν σε συγκεκριμένη συνδικαλιστική ομάδα που διατυμπανίζει ότι είναι ‘’ακομμάτιστη’’ κατηγορώντας όλους τους άλλους για κομματικούς!!!

Επίσης πώς γίνεται αυτή η συνδικαλιστική ομάδα να ΜΗΝ συμμετείχε στο συλλαλητήριο για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας;

Την ιδία ώρα που κομματικά στελέχη και τοπικοί δήμαρχοι καταδίκαζαν το συλλαλητήριο ως φασιστικό, ενώ ποτέ τους δεν έχουν καταδικάσει άλλες πορείες, αλλά εκφράζουν την αμέριστη συμπαράσταση τους σε άτομα που υποπίπτουν σε έκνομες ενέργειες………

Παρόλα αυτά επειδή δηλώνουν ακομμάτιστοι οι συγκεκριμένοι συνδικαλιστές και στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι τους ζητώ να μας εξηγήσουν τον τρόπο και τα προσόντα που απαιτούνται για τις συγκεκριμένες θέσεις!!!

Κάνοντας μια σύντομη αναφορά στον χαρακτηρισμό «μάχιμοι» που επικαλείται συνεχώς αυτή η ‘’ακομμάτιστη’’ συνδικαλιστική παράταξη, τα νούμερα τους διαψεύδουν.

Για παράδειγμα στο κτήριο της ΔΑΕΘ το ψηφοδέλτιο της ΕΚΑ περιλαμβάνει 17 συναδέλφους εκ των οποίων οι 16 εκτελούν εξωτερικές υπηρεσίες ενώ ο ένας εκτελεί υπηρεσία σε γραφείο (η πλέον νευραλγική θέση όπως δηλώνουν οι ‘’ακομμάτιστοι’’) που κάποιος άλλος λαλίστατος συνδικαλιστής με ‘’ειδική θέση’’ όταν τον διέθεσε εκεί η υπηρεσία ζήτησε από την πρώτη κιόλας εβδομάδα να φύγει.

Το ψηφοδέλτιο της ‘’ακομμάτιστης’’ παράταξης περιλαμβάνει 20 συναδέλφους εκ των οποίων οι 4 εκτελούν εδώ και πολλά χρονιά υπηρεσία εκτός διμοιριών και πεζοδρομίου. Κάποιοι εξ αυτών μάλιστα υπήρξαν και Υπασπιστές προηγούμενου Διευθυντή της ΔΑΕΘ.

Κάθε απόπειρα διχασμού των συναδέλφων με την χρήση ταμπελών τύπου ‘’ακομμάτιστος’’ ή μάχιμος να ξέρετε ότι δεν θα μένει αναπάντητη. Γυρίζουμε σελίδα σε νοοτροπίες που μας οδήγησαν στην απαξίωση και στην απομόνωση.

Διαβάστε ακόμα

Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
111 shares0 views
Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
111 shares0 views

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΠΑΝΤΕ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Aris - Απρ 17, 2018

Για τον κάθε συνάδελφο, που προσπαθεί να ανταπεξέλθει σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο, παρά τις αλλεπάλληλες περικοπές που έχει υποστεί,…

Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
46 shares0 views
Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
46 shares0 views

Οι ΔΙ-ασπα-ΣΤΕΣ της Ενότητας, ‘’Εραστές’’ της Ανακρίβειας…..

Aris - Απρ 17, 2018

Στόχευση αυτών των εκλογών είναι να αφήσουμε πίσω μας όλα αυτά που μας πλήγωσαν Συνδικαλιστικά, όλα εκείνα που μας έφεραν…

Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
104 shares0 views
Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
104 shares0 views

Όλοι μαζί, συνάδελφοι-συνοδοιπόροι, του Μηλώση Κωνσταντίνου

staff - Απρ 16, 2018

Συνάδελφε είναι η ώρα όπου η ψήφος μας είναι η δύναμη μας. Η δύναμη της αλλαγής στα συνδικαλιστικά δρώμενα της…