Ό,τι δηλώσεις είσαι στην Ελλάδα – Ακομμάτιστος όμως συνδικαλιστής; Δεν νομίζω!!!

Πώς γίνεται να δηλώνεις ‘’ακομμάτιστος’’ συνδικαλιστής και να υπηρετείς στο πρωθυπουργικό γραφείο της Θεσσαλονίκης;

Επίσης, πώς γίνεται να παίρνεις απόσπαση στην ΕΥΠ αρχές Μαΐου του 2017, λίγες ημέρες πριν την ψήφιση του Μισθολογίου που μας πετσόκοψε…

Πώς γίνεται να υπηρετείς σε βουλευτές του Κυβερνόντος κόμματος;

Και όλα αυτά από άτομα που ανήκουν σε συγκεκριμένη συνδικαλιστική ομάδα που διατυμπανίζει ότι είναι ‘’ακομμάτιστη’’ κατηγορώντας όλους τους άλλους για κομματικούς!!!

Επίσης πώς γίνεται αυτή η συνδικαλιστική ομάδα να ΜΗΝ συμμετείχε στο συλλαλητήριο για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας;

Την ιδία ώρα που κομματικά στελέχη και τοπικοί δήμαρχοι καταδίκαζαν το συλλαλητήριο ως φασιστικό, ενώ ποτέ τους δεν έχουν καταδικάσει άλλες πορείες, αλλά εκφράζουν την αμέριστη συμπαράσταση τους σε άτομα που υποπίπτουν σε έκνομες ενέργειες………

Παρόλα αυτά επειδή δηλώνουν ακομμάτιστοι οι συγκεκριμένοι συνδικαλιστές και στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι τους ζητώ να μας εξηγήσουν τον τρόπο και τα προσόντα που απαιτούνται για τις συγκεκριμένες θέσεις!!!

Κάνοντας μια σύντομη αναφορά στον χαρακτηρισμό «μάχιμοι» που επικαλείται συνεχώς αυτή η ‘’ακομμάτιστη’’ συνδικαλιστική παράταξη, τα νούμερα τους διαψεύδουν.

Για παράδειγμα στο κτήριο της ΔΑΕΘ το ψηφοδέλτιο της ΕΚΑ περιλαμβάνει 17 συναδέλφους εκ των οποίων οι 16 εκτελούν εξωτερικές υπηρεσίες ενώ ο ένας εκτελεί υπηρεσία σε γραφείο (η πλέον νευραλγική θέση όπως δηλώνουν οι ‘’ακομμάτιστοι’’) που κάποιος άλλος λαλίστατος συνδικαλιστής με ‘’ειδική θέση’’ όταν τον διέθεσε εκεί η υπηρεσία ζήτησε από την πρώτη κιόλας εβδομάδα να φύγει.

Το ψηφοδέλτιο της ‘’ακομμάτιστης’’ παράταξης περιλαμβάνει 20 συναδέλφους εκ των οποίων οι 4 εκτελούν εδώ και πολλά χρονιά υπηρεσία εκτός διμοιριών και πεζοδρομίου. Κάποιοι εξ αυτών μάλιστα υπήρξαν και Υπασπιστές προηγούμενου Διευθυντή της ΔΑΕΘ.

Κάθε απόπειρα διχασμού των συναδέλφων με την χρήση ταμπελών τύπου ‘’ακομμάτιστος’’ ή μάχιμος να ξέρετε ότι δεν θα μένει αναπάντητη. Γυρίζουμε σελίδα σε νοοτροπίες που μας οδήγησαν στην απαξίωση και στην απομόνωση.

Διαβάστε ακόμα

Δράσεις - Παρεμβάσεις, Συνδικαλιστικά
109 shares0 views
Δράσεις - Παρεμβάσεις, Συνδικαλιστικά
109 shares0 views

ΟΛΗ Η (ΑΣΧΗΜΗ) ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΓΑΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

staff - Φεβ 03, 2019

Μετά την ανακοίνωση των θέσεων τακτικών μεταθέσεων έτους 2019 παρατηρήθηκε ότι κάποιοι βρήκανε χρυσή ευκαιρία και άρχισαν να ευχαριστούν πάλι…

Συνδικαλιστικά
0 shares0 views
Συνδικαλιστικά
0 shares0 views

Μηνυτήρια αναφορά εις βάρος του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας

Panagiotis - Ιαν 22, 2019

Αθήνα, 07 Ιανουαρίου 2019 Αρ. Πρωτ.: 301/5/93 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Η Πανελλήνια Ομοσπονδία…

Δράσεις - Παρεμβάσεις
41 shares0 views
Δράσεις - Παρεμβάσεις
41 shares0 views

Ασφυκτικά γεμάτα και με προβλήματα υγιεινής τα Αστυνομικά κρατητήρια της Θεσσαλονίκης!!

Panagiotis - Οκτ 24, 2018

Η ασφάλεια και υγιεινή στα Αστυνομικά κρατητήρια είναι ένα φλέγον ζήτημα που έχει επισημανθεί πολλάκις. Ο Αξιωματικός Υπηρεσίας και ο…