ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΔΑΚΑΘ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ. Του Μανώλη ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗ.

Μαρ 30, 2018
308 Shares

Ενόψει της ιδιαίτερα αυξημένης επιβατικής κίνησης της καλοκαιρινής περιόδου, θεωρείται επιβεβλημένη η ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονικης.
Ήδη από τη ΔΑΚΑΘ εστάλη έγγραφο προς τη Γενικη Αστυνομική Διεύθυνσης Θεσσαλονικης σύμφωνα με το οποίο ζητείται η ενίσχυση της διεύθυνσης με προσωπικό.
Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η επιβατική κίνηση του αερολιμένα θα ξεπεράσει τα 7 εκατομμύρια για το έτος 2018 και παράλληλα με την επέκταση του τερματικού σταθμού είναι τουλάχιστον επιβεβλημένη η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ΔΑΚΑΘ.
Απο την Κυριακή 25 Μαρτίου ξεκίνησε το καλοκαιρινό προγραμμα, με αυξημένες αφίξεις απο Ρωσία, Ουκρανία και Ισραήλ ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν και πολλές πτήσεις από INTRA SCHENGEN προορισμούς.
Θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή και να επισημάνουμε οτι ο Αερολιμένας αποτελεί την πρώτη εντύπωση και την πρώτη εικόνα για κάθε ταξιδιώτη οπότε σε κάθε περίπτωση η ενίσχυση του Αερολιμενα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» πρέπει να είναι άμεση και ουσιαστική.
Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να εκτεθεί η Χώρα μας, αντιθέτως επιθυμούμε να εκτελούμε τα καθήκοντα μας με συνέπεια, αποτελεσματικότητα και να τηρούμε τα προβλεπόμενα.
Προτρέπουμε την Ηγεσία μας να δράσει άμεσα και να σταθεί στο πλευρό μας, χωρίς να στηριχθεί στο γνωστό «φιλότιμο» του Έλληνα Αστυνομικού!!!

Μανώλης ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗΣ
Μέλος του Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονικης
Αντιπρόσωπος στην ΠΟΑΣΥ
Μέλος ΕΚΑ Θεσσαλονικης

Διαβάστε ακόμα

Συνδικαλιστικά
18 shares0 views
Συνδικαλιστικά
18 shares0 views

Χάνει ο Αστυνομικός τα μόρια όταν ακυρώνει τη μετάθεσή του ακόμα και στη δεύτερη επιλογή;

Aris - Αυγ 04, 2018

Eνημέρωση απο την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών Συνάδελφοι, Κατόπιν πολλών ερωτημάτων σας, για το τι ισχύει σε περίπτωση που σε κάποιον…

Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
22 shares0 views
Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
22 shares0 views

ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΝΑΙΤΙΟΛΟΓΗΤΕΣ (ΠΑΡΑΤΥΠΕΣ) ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ!

Aris - Αυγ 02, 2018

Θα ήθελα να "ευχαριστήσουμε" και δημόσια τη διοίκηση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, διότι αφού έλυσε όλα τα προβλήματα της υπηρεσίας…

Άρθρα -Απόψεις
40 shares0 views
Άρθρα -Απόψεις
40 shares0 views

Τι επιπτώσεις έχει στην καρδιά μας το εργασιακό στρες;

Aris - Ιούλ 06, 2018

Μπορεί να αγαπάς τη δουλειά που κάνεις -ή και όχι, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι η κάθε δουλειά έχει τις…