ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΔΑΚΑΘ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ. Του Μανώλη ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗ.

Μαρ 30, 2018
308 Shares

Ενόψει της ιδιαίτερα αυξημένης επιβατικής κίνησης της καλοκαιρινής περιόδου, θεωρείται επιβεβλημένη η ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονικης.
Ήδη από τη ΔΑΚΑΘ εστάλη έγγραφο προς τη Γενικη Αστυνομική Διεύθυνσης Θεσσαλονικης σύμφωνα με το οποίο ζητείται η ενίσχυση της διεύθυνσης με προσωπικό.
Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η επιβατική κίνηση του αερολιμένα θα ξεπεράσει τα 7 εκατομμύρια για το έτος 2018 και παράλληλα με την επέκταση του τερματικού σταθμού είναι τουλάχιστον επιβεβλημένη η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ΔΑΚΑΘ.
Απο την Κυριακή 25 Μαρτίου ξεκίνησε το καλοκαιρινό προγραμμα, με αυξημένες αφίξεις απο Ρωσία, Ουκρανία και Ισραήλ ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν και πολλές πτήσεις από INTRA SCHENGEN προορισμούς.
Θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή και να επισημάνουμε οτι ο Αερολιμένας αποτελεί την πρώτη εντύπωση και την πρώτη εικόνα για κάθε ταξιδιώτη οπότε σε κάθε περίπτωση η ενίσχυση του Αερολιμενα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» πρέπει να είναι άμεση και ουσιαστική.
Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να εκτεθεί η Χώρα μας, αντιθέτως επιθυμούμε να εκτελούμε τα καθήκοντα μας με συνέπεια, αποτελεσματικότητα και να τηρούμε τα προβλεπόμενα.
Προτρέπουμε την Ηγεσία μας να δράσει άμεσα και να σταθεί στο πλευρό μας, χωρίς να στηριχθεί στο γνωστό «φιλότιμο» του Έλληνα Αστυνομικού!!!

Μανώλης ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗΣ
Μέλος του Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονικης
Αντιπρόσωπος στην ΠΟΑΣΥ
Μέλος ΕΚΑ Θεσσαλονικης

Διαβάστε ακόμα

Επικαιρότητα
19 shares0 views
Επικαιρότητα
19 shares0 views

Πόθεν έσχες: Περαιτέρω διευκρινίσεις για τη συμπλήρωση

staff - Μαρ 26, 2019

156/2019 Περαιτέρω διευκρινίσεις για τη συμπλήρωση των δηλώσεων «πόθεν έσχες» από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ & ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ…

Επικαιρότητα
101 shares0 views
Επικαιρότητα
101 shares0 views

Πότε λήγει η προθεσμία για τις δηλώσεις πόθεν έσχες.

staff - Μαρ 25, 2019

Στις 31 Μαρτίου λήγει η προθεσμίαυποβολής των Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης («πόθεν έσχες») των ετών 2016 και 2017 (φορολογικό 2015 και 2016),…

Δράσεις - Παρεμβάσεις
88 shares0 views
Δράσεις - Παρεμβάσεις
88 shares0 views

Ερώτηση στη βουλή για τα οφειλόμενα ρεπό στη Θεσσαλονίκη.

staff - Μαρ 22, 2019

Το Ε.Κ.Α Θεσσαλονίκης βαδίζοντας πιστά στο μονοπάτι του υγιούς, δημιουργικού  και μαχόμενου συνδικαλισμού, αποδεικνύει για πολλοστή φορά πως στέκεται έμπρακτα…