ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΔΑΚΑΘ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ. Του Μανώλη ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗ.

Μαρ 30, 2018
307 Shares

Ενόψει της ιδιαίτερα αυξημένης επιβατικής κίνησης της καλοκαιρινής περιόδου, θεωρείται επιβεβλημένη η ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονικης.
Ήδη από τη ΔΑΚΑΘ εστάλη έγγραφο προς τη Γενικη Αστυνομική Διεύθυνσης Θεσσαλονικης σύμφωνα με το οποίο ζητείται η ενίσχυση της διεύθυνσης με προσωπικό.
Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η επιβατική κίνηση του αερολιμένα θα ξεπεράσει τα 7 εκατομμύρια για το έτος 2018 και παράλληλα με την επέκταση του τερματικού σταθμού είναι τουλάχιστον επιβεβλημένη η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ΔΑΚΑΘ.
Απο την Κυριακή 25 Μαρτίου ξεκίνησε το καλοκαιρινό προγραμμα, με αυξημένες αφίξεις απο Ρωσία, Ουκρανία και Ισραήλ ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν και πολλές πτήσεις από INTRA SCHENGEN προορισμούς.
Θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή και να επισημάνουμε οτι ο Αερολιμένας αποτελεί την πρώτη εντύπωση και την πρώτη εικόνα για κάθε ταξιδιώτη οπότε σε κάθε περίπτωση η ενίσχυση του Αερολιμενα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» πρέπει να είναι άμεση και ουσιαστική.
Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να εκτεθεί η Χώρα μας, αντιθέτως επιθυμούμε να εκτελούμε τα καθήκοντα μας με συνέπεια, αποτελεσματικότητα και να τηρούμε τα προβλεπόμενα.
Προτρέπουμε την Ηγεσία μας να δράσει άμεσα και να σταθεί στο πλευρό μας, χωρίς να στηριχθεί στο γνωστό «φιλότιμο» του Έλληνα Αστυνομικού!!!

Μανώλης ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗΣ
Μέλος του Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονικης
Αντιπρόσωπος στην ΠΟΑΣΥ
Μέλος ΕΚΑ Θεσσαλονικης

Διαβάστε ακόμα

Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
124 shares0 views
Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
124 shares0 views

Κάποιοι αντί να ασχολούνται με την ουσιαστική εκπαίδευση των αστυνομικών, εθελοτυφλούν!

staff - Μαΐ 09, 2018

Σε μια εποχή που η εγκληματικότητα έχει φτάσει στο ζενίθ κάποιοι εξακολουθούν να εθελοτυφλούν και αντί να ασχολούνται με την…

Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
0 shares0 views
Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
0 shares0 views

Οι ανθρωποφάγοι θεσμοί και η αιμορραγία του αστυνομικού, της Αναστασίας Ντέρου

staff - Μαΐ 01, 2018

Οι ανθρωποφάγοι θεσμοί που έχουν εισβάλει στην χώρα μας επί σειρά χρόνων, οδηγούν με ακρίβεια στην ακατάπαυστη αιμορραγία του αστυνομικού,…

Επικαιρότητα
102 shares0 views
Επικαιρότητα
102 shares0 views

Πανελλήνιες 2018: Η προκήρυξη για τις αστυνομικές σχολές

Aris - Απρ 27, 2018

Διαγωνισμό για την εισαγωγή με τις πανελλήνιες 2018, των ήδη υπηρετούντων αστυνομικών γενικών καθηκόντων στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας για…