Κόμμα μου είναι η Ελληνική Αστυνομία και χρώμα μου το διάφανο, της Αναστασίας Ντέρου

Μαρ 27, 2018
267 Shares

Με το παρακάτω κείμενο η Αναστασία Ντέρου ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της με το Ε.Κ.Α. Θεσσαλονίκης για τις επερχόμενες εκλογές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθούν την 18,19 και 20 Απριλίου 2018.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Συνάδελφοί μου,

Με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνω ότι δεν είμαι υποχείριο κανενός κόμματος και θέτω υποψηφιότητα με το Ε.Κ.Α. Θεσσαλονίκης.

Κόμμα μου είναι η Ελληνική Αστυνομία και χρώμα μου το διάφανο. Δεν με ενδιαφέρουν οι καρέκλες ούτε έχω βλέψεις να πολιτευτώ. Στόχος μου ο συνάδελφος και ο κλάδος μας. Δεν κατεβαίνω για εμένα αλλά για εσάς. Είναι η πρώτη φορά που συνδικαλίζομαι και πιστέψτε με το κάνω με αυστηρές διαθέσεις απέναντι σε όλες αυτές τις αδικίες που έχουμε υποστεί ως κλάδος.

Η εμπειρία μου τόσα χρόνια στον δρόμο και τα πέτρινα χρόνια που πέρασα από κοριτσάκι μου διδάξαν πολλά πράγματα. Πάνω από όλα να είμαι άνθρωπος αλλά και λιοντάρι – οδοστρωτήρας, να απαιτώ στεγνά για το δίκαιο και την αλήθεια με όποιο κόστος. Δεν με αγγίζουν τα πισώπλατα μαχαιρώματα, το κορμί μου ούτος η άλλως έχει πολλά σημάδια από αυτά. Θέλω να αφήσω κάτι για εσάς, θέλω να προσπαθήσω για εσάς. Ήμουν είμαι και θα είμαι αυθεντική. Θα είμαι η φωνή σας και ο αρωγός σας για ότι καταστεί αναγκαίο. Είμαι αποφασισμένη για αυτό. Η παρουσία μου θα είναι εκρηκτική και απαιτητική για το δίκαιο και τα συμφέροντα σας.

Κοιτώντας σας στα μάτια βαθιά και μιλώντας στην καρδιά σας, ξεκαθαρίζω ότι ο στόχος μου είναι αγνός και είστε εσείς. Λυπάμαι που υπάρχουν παρατάξεις και μικροκομματικά συμφέροντα. γελώ και ταυτόχρονα θλίβομαι όταν βλέπω ομαδούλες διαφορετικές να πρεσβεύουν τα ιδία δικαιώματα γραμμένα σε πλακάτ και πανό στους δρόμους. Το θεωρώ γελοίο.

Όπως επίσης να βλέπω ανθρώπους που χρόνια συνδικαλίζονται να κουβαλάνε βαλίτσες πολιτικών προσώπων. Δεν έχουμε εμείς δουλειά με αυτά.

Έτσι όπως έχουν προχωρήσει τα πράγματα δεν γίνεται προς το παρόν να αφήσουμε τους χρόνιους κόπους μας να πάνε χαμένοι, γι αυτό σας προτρέπω όλους να εγγραφείτε στο σωματείο μας.

Για να ξεριζώσουμε μαζί τις μικροκομματικές βλέψεις και συμφέροντα ορισμένων συναδέλφων και να ακούγονται οι φωνές σας.

Για να διαχωρίσουμε την ήρα από το στάρι.

Ο στόχος μας είναι κοινός.

Όλοι θέλουμε το καλύτερο για τον κλάδο μας. Δίκαιες και ανθρώπινες συνθήκες.

Θέλω επίσης να γνωρίζετε ότι δεκαεπτά περίπου συναπτά έτη ήμουν διεγραμμένη από τον συνδικαλισμό για τους λόγους που και εσείς αντιλαμβάνεστε. Άλλωστε έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην νοημοσύνη σας.

Πάντα θα υπάρχουν κάπου κάπως κάποτε και καθαροί άνθρωποι που θα αγωνίζονται για το ευλογημένο. Θέλω να είμαι ένας από αυτούς στα δικά σας μάτια.

Με την παρούσα ζητάω την στήριξη σας στις εκλογές που θα διενεργηθούν στα μέσα Απριλίου, τιμώντας με, με την δική σας ψήφο.

Με τιμή και σεβασμό στον Έλληνα αστυνομικό και ταλαιπωρημένο συνάδελφο.

Αναστασία Νέστορος Ντέρου
μέλος Ε.Κ.Α. Θεσσαλονίκης

Διαβάστε ακόμα

Δράσεις - Παρεμβάσεις
41 shares0 views
Δράσεις - Παρεμβάσεις
41 shares0 views

Ασφυκτικά γεμάτα και με προβλήματα υγιεινής τα Αστυνομικά κρατητήρια της Θεσσαλονίκης!!

Panagiotis - Οκτ 24, 2018

Η ασφάλεια και υγιεινή στα Αστυνομικά κρατητήρια είναι ένα φλέγον ζήτημα που έχει επισημανθεί πολλάκις. Ο Αξιωματικός Υπηρεσίας και ο…

Δράσεις - Παρεμβάσεις
87 shares0 views
Δράσεις - Παρεμβάσεις
87 shares0 views

Ερώτηση στη Βουλή για την αστυνόμευση με παλιά περιπολικά, την έλλειψη προσωπικού στη ΓΑΔΘ και την πραγματοποίηση εκπαιδευτικών βολών

Panagiotis - Οκτ 24, 2018

Ερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων κατατέθηκε για την έλλειψη Αστυνομικού προσωπικού στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, για την κακή τεχνική…

Δράσεις - Παρεμβάσεις, θέματα από το forum
22 shares0 views
Δράσεις - Παρεμβάσεις, θέματα από το forum
22 shares0 views

Ανοιχτό Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΥΘ την Δευτέρα 22-10-2018 – Πολλά τα φλέγοντα ζητήματα – Απαραίτητη η παρουσία όλων μας

Panagiotis - Οκτ 21, 2018

Αγαπητοί συνάδελφοι σας καλούμε στη συνεδρίαση του ανοιχτού Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, την Δευτέρα 22-10-2018 στις 18:00,…