Κόμμα μου είναι η Ελληνική Αστυνομία και χρώμα μου το διάφανο, της Αναστασίας Ντέρου

Μαρ 27, 2018
267 Shares

Με το παρακάτω κείμενο η Αναστασία Ντέρου ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της με το Ε.Κ.Α. Θεσσαλονίκης για τις επερχόμενες εκλογές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθούν την 18,19 και 20 Απριλίου 2018.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Συνάδελφοί μου,

Με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνω ότι δεν είμαι υποχείριο κανενός κόμματος και θέτω υποψηφιότητα με το Ε.Κ.Α. Θεσσαλονίκης.

Κόμμα μου είναι η Ελληνική Αστυνομία και χρώμα μου το διάφανο. Δεν με ενδιαφέρουν οι καρέκλες ούτε έχω βλέψεις να πολιτευτώ. Στόχος μου ο συνάδελφος και ο κλάδος μας. Δεν κατεβαίνω για εμένα αλλά για εσάς. Είναι η πρώτη φορά που συνδικαλίζομαι και πιστέψτε με το κάνω με αυστηρές διαθέσεις απέναντι σε όλες αυτές τις αδικίες που έχουμε υποστεί ως κλάδος.

Η εμπειρία μου τόσα χρόνια στον δρόμο και τα πέτρινα χρόνια που πέρασα από κοριτσάκι μου διδάξαν πολλά πράγματα. Πάνω από όλα να είμαι άνθρωπος αλλά και λιοντάρι – οδοστρωτήρας, να απαιτώ στεγνά για το δίκαιο και την αλήθεια με όποιο κόστος. Δεν με αγγίζουν τα πισώπλατα μαχαιρώματα, το κορμί μου ούτος η άλλως έχει πολλά σημάδια από αυτά. Θέλω να αφήσω κάτι για εσάς, θέλω να προσπαθήσω για εσάς. Ήμουν είμαι και θα είμαι αυθεντική. Θα είμαι η φωνή σας και ο αρωγός σας για ότι καταστεί αναγκαίο. Είμαι αποφασισμένη για αυτό. Η παρουσία μου θα είναι εκρηκτική και απαιτητική για το δίκαιο και τα συμφέροντα σας.

Κοιτώντας σας στα μάτια βαθιά και μιλώντας στην καρδιά σας, ξεκαθαρίζω ότι ο στόχος μου είναι αγνός και είστε εσείς. Λυπάμαι που υπάρχουν παρατάξεις και μικροκομματικά συμφέροντα. γελώ και ταυτόχρονα θλίβομαι όταν βλέπω ομαδούλες διαφορετικές να πρεσβεύουν τα ιδία δικαιώματα γραμμένα σε πλακάτ και πανό στους δρόμους. Το θεωρώ γελοίο.

Όπως επίσης να βλέπω ανθρώπους που χρόνια συνδικαλίζονται να κουβαλάνε βαλίτσες πολιτικών προσώπων. Δεν έχουμε εμείς δουλειά με αυτά.

Έτσι όπως έχουν προχωρήσει τα πράγματα δεν γίνεται προς το παρόν να αφήσουμε τους χρόνιους κόπους μας να πάνε χαμένοι, γι αυτό σας προτρέπω όλους να εγγραφείτε στο σωματείο μας.

Για να ξεριζώσουμε μαζί τις μικροκομματικές βλέψεις και συμφέροντα ορισμένων συναδέλφων και να ακούγονται οι φωνές σας.

Για να διαχωρίσουμε την ήρα από το στάρι.

Ο στόχος μας είναι κοινός.

Όλοι θέλουμε το καλύτερο για τον κλάδο μας. Δίκαιες και ανθρώπινες συνθήκες.

Θέλω επίσης να γνωρίζετε ότι δεκαεπτά περίπου συναπτά έτη ήμουν διεγραμμένη από τον συνδικαλισμό για τους λόγους που και εσείς αντιλαμβάνεστε. Άλλωστε έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην νοημοσύνη σας.

Πάντα θα υπάρχουν κάπου κάπως κάποτε και καθαροί άνθρωποι που θα αγωνίζονται για το ευλογημένο. Θέλω να είμαι ένας από αυτούς στα δικά σας μάτια.

Με την παρούσα ζητάω την στήριξη σας στις εκλογές που θα διενεργηθούν στα μέσα Απριλίου, τιμώντας με, με την δική σας ψήφο.

Με τιμή και σεβασμό στον Έλληνα αστυνομικό και ταλαιπωρημένο συνάδελφο.

Αναστασία Νέστορος Ντέρου
μέλος Ε.Κ.Α. Θεσσαλονίκης

Διαβάστε ακόμα

Συνδικαλιστικά
18 shares0 views
Συνδικαλιστικά
18 shares0 views

Χάνει ο Αστυνομικός τα μόρια όταν ακυρώνει τη μετάθεσή του ακόμα και στη δεύτερη επιλογή;

Aris - Αυγ 04, 2018

Eνημέρωση απο την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών Συνάδελφοι, Κατόπιν πολλών ερωτημάτων σας, για το τι ισχύει σε περίπτωση που σε κάποιον…

Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
22 shares0 views
Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
22 shares0 views

ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΝΑΙΤΙΟΛΟΓΗΤΕΣ (ΠΑΡΑΤΥΠΕΣ) ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ!

Aris - Αυγ 02, 2018

Θα ήθελα να "ευχαριστήσουμε" και δημόσια τη διοίκηση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, διότι αφού έλυσε όλα τα προβλήματα της υπηρεσίας…

Άρθρα -Απόψεις
40 shares0 views
Άρθρα -Απόψεις
40 shares0 views

Τι επιπτώσεις έχει στην καρδιά μας το εργασιακό στρες;

Aris - Ιούλ 06, 2018

Μπορεί να αγαπάς τη δουλειά που κάνεις -ή και όχι, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι η κάθε δουλειά έχει τις…