Κόμμα μου είναι η Ελληνική Αστυνομία και χρώμα μου το διάφανο, της Αναστασίας Ντέρου

Μαρ 27, 2018
267 Shares

Με το παρακάτω κείμενο η Αναστασία Ντέρου ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της με το Ε.Κ.Α. Θεσσαλονίκης για τις επερχόμενες εκλογές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθούν την 18,19 και 20 Απριλίου 2018.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Συνάδελφοί μου,

Με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνω ότι δεν είμαι υποχείριο κανενός κόμματος και θέτω υποψηφιότητα με το Ε.Κ.Α. Θεσσαλονίκης.

Κόμμα μου είναι η Ελληνική Αστυνομία και χρώμα μου το διάφανο. Δεν με ενδιαφέρουν οι καρέκλες ούτε έχω βλέψεις να πολιτευτώ. Στόχος μου ο συνάδελφος και ο κλάδος μας. Δεν κατεβαίνω για εμένα αλλά για εσάς. Είναι η πρώτη φορά που συνδικαλίζομαι και πιστέψτε με το κάνω με αυστηρές διαθέσεις απέναντι σε όλες αυτές τις αδικίες που έχουμε υποστεί ως κλάδος.

Η εμπειρία μου τόσα χρόνια στον δρόμο και τα πέτρινα χρόνια που πέρασα από κοριτσάκι μου διδάξαν πολλά πράγματα. Πάνω από όλα να είμαι άνθρωπος αλλά και λιοντάρι – οδοστρωτήρας, να απαιτώ στεγνά για το δίκαιο και την αλήθεια με όποιο κόστος. Δεν με αγγίζουν τα πισώπλατα μαχαιρώματα, το κορμί μου ούτος η άλλως έχει πολλά σημάδια από αυτά. Θέλω να αφήσω κάτι για εσάς, θέλω να προσπαθήσω για εσάς. Ήμουν είμαι και θα είμαι αυθεντική. Θα είμαι η φωνή σας και ο αρωγός σας για ότι καταστεί αναγκαίο. Είμαι αποφασισμένη για αυτό. Η παρουσία μου θα είναι εκρηκτική και απαιτητική για το δίκαιο και τα συμφέροντα σας.

Κοιτώντας σας στα μάτια βαθιά και μιλώντας στην καρδιά σας, ξεκαθαρίζω ότι ο στόχος μου είναι αγνός και είστε εσείς. Λυπάμαι που υπάρχουν παρατάξεις και μικροκομματικά συμφέροντα. γελώ και ταυτόχρονα θλίβομαι όταν βλέπω ομαδούλες διαφορετικές να πρεσβεύουν τα ιδία δικαιώματα γραμμένα σε πλακάτ και πανό στους δρόμους. Το θεωρώ γελοίο.

Όπως επίσης να βλέπω ανθρώπους που χρόνια συνδικαλίζονται να κουβαλάνε βαλίτσες πολιτικών προσώπων. Δεν έχουμε εμείς δουλειά με αυτά.

Έτσι όπως έχουν προχωρήσει τα πράγματα δεν γίνεται προς το παρόν να αφήσουμε τους χρόνιους κόπους μας να πάνε χαμένοι, γι αυτό σας προτρέπω όλους να εγγραφείτε στο σωματείο μας.

Για να ξεριζώσουμε μαζί τις μικροκομματικές βλέψεις και συμφέροντα ορισμένων συναδέλφων και να ακούγονται οι φωνές σας.

Για να διαχωρίσουμε την ήρα από το στάρι.

Ο στόχος μας είναι κοινός.

Όλοι θέλουμε το καλύτερο για τον κλάδο μας. Δίκαιες και ανθρώπινες συνθήκες.

Θέλω επίσης να γνωρίζετε ότι δεκαεπτά περίπου συναπτά έτη ήμουν διεγραμμένη από τον συνδικαλισμό για τους λόγους που και εσείς αντιλαμβάνεστε. Άλλωστε έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην νοημοσύνη σας.

Πάντα θα υπάρχουν κάπου κάπως κάποτε και καθαροί άνθρωποι που θα αγωνίζονται για το ευλογημένο. Θέλω να είμαι ένας από αυτούς στα δικά σας μάτια.

Με την παρούσα ζητάω την στήριξη σας στις εκλογές που θα διενεργηθούν στα μέσα Απριλίου, τιμώντας με, με την δική σας ψήφο.

Με τιμή και σεβασμό στον Έλληνα αστυνομικό και ταλαιπωρημένο συνάδελφο.

Αναστασία Νέστορος Ντέρου
μέλος Ε.Κ.Α. Θεσσαλονίκης

Διαβάστε ακόμα

Επικαιρότητα
17 shares0 views
Επικαιρότητα
17 shares0 views

«Πότε επιτέλους η ελληνική αστυνομία θα σταματήσει να είναι ο κυματοθραύστης αδιέξοδων πολιτικών;»

Aris - Ιούν 06, 2018

Ερώτηση κατέθεσε σήμερα στην Βουλή με θέμα:  «Πότε επιτέλους η ελληνική αστυνομία θα σταματήσει να είναι ο κυματοθραύστης αδιέξοδων πολιτικών;» η…

Δράσεις - Παρεμβάσεις
34 shares0 views
Δράσεις - Παρεμβάσεις
34 shares0 views

Συνδικαλιστικές δράσεις, κατά την Α΄ συνεδρίαση της Γραμματείας Γυναικών Ν. Θεσ/νίκης

staff - Ιούν 04, 2018

Θεσσαλονίκη 04/06/2018 Α Ι Τ Η Μ Α - Π Ρ Ο Τ Α Σ Η 1.-Της Αναστασίας Νέστορος ΝΤΕΡΟΥ:…

Επικαιρότητα
16 shares0 views
Επικαιρότητα
16 shares0 views

Θέματα και απαντήσεις της 2ης ημέρας των εξετάσεων για το ΤΕΜΑ

Aris - Ιούν 03, 2018

Σε συνεργασία με τον έγκριτο νομικό και καθηγητή ποινικού δικαίου και όχι μόνο, κ.Νικόλαο ΔΕΡΜΕΝΟΥΔΗ, σας ενημερώνουμε για τα θέματα…