Το ΕΚΑ Θεσσαλονίκης καταγγέλει τα πάντα αποδεδειγμένα & δεν χρειάζεται να οικειοποιείται δράσεις της Ένωσης ως δικές του…

Μαρ 26, 2018
147 Shares

ΕΚΑ Θεσσαλονίκης:
– Που μόνο αυτό κατήγγειλε τη μετακίνηση 15 αρχικά και μετά 24 συνολικά Αστυνομικών από μάχιμες Υπηρεσίες στο Πρωθυπουργικό γραφείο Θεσσαλονίκης!
– Που υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά με ατομική μήνυση που την υπογραψαν 9 εκλεγμένοι συνδικαλιστές για αυτεπάγγελτα αδικήματα σε βάρος υψηλόβαθμων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.
– Που μόνο από τις τεκμηριωμένες έγγραφες καταγγελίες και αναφορές του,  έχουν υποβληθεί δεκάδες Ερωτήσεις στη Βουλή προς τους αρμόδιους Υπουργούς φέρνοντας σε δύσκολη θέση βέβαια την ηγεσία και όχι μόνο.
– Που συμμετείχε κανονικά στο Συλλαλητήριο για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας.
– Που μίλησε για τα λανθασμένα, όπως αποδείχτηκε, Δελτία Τύπου για τον δήθεν μικρό αριθμό συμμετέχοντων πολιτών στα Συλλαλητήρια της Μακεδονίας!
– Που καταγγέλει καθημερινά όλες τις παρατυπίες και αυθαιρεσίες της ηγεσίας με ονόματα όμως και με συγκεκριμένα επιχειρηματα και περιστατικά!
– Με συνεχόμενη παρουσία σε όλα τα τηλεοπτικά, έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ της χώρας, φωνάζοντας για τα δίκαια αιτήματα και προβλήματα όλων των Αστυνομικών!

Το ΕΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ δεν καπηλεύεται τις δράσεις της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης ως Σωματείου που έχει δικό της ταμείο και ΔΣ ως ΝΠΙΔ δηλαδή, αλλά με τις καταγγελίες του, πρεσβεύει κάτι νέο και πιο δυναμικό στο συνδικαλιστικό κίνημα, αφού δυστυχώς και όπως οι περισσότεροι συναδέλφοι καθημερινά ομολογούν, οι Υπηρεσίες της ΓΑΔ Θεσσαλονίκης έχουν περιέλθει σε τέλμα και οι υψηλόβαθμοι δεν σέβονται τους συναδέλφους… Σίγουρα και η διοίκηση του Σωματείου έχει πολλές ευθύνες… Η αλλαγή όχι μόνο χρειάζεται να έρθει, αλλά επιβάλλεται να γίνει!!!

ΕΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Όλοι μαζί γυρίζουμε σελίδα!

Διαβάστε ακόμα

Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
111 shares0 views
Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
111 shares0 views

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΠΑΝΤΕ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Aris - Απρ 17, 2018

Για τον κάθε συνάδελφο, που προσπαθεί να ανταπεξέλθει σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο, παρά τις αλλεπάλληλες περικοπές που έχει υποστεί,…

Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
46 shares0 views
Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
46 shares0 views

Οι ΔΙ-ασπα-ΣΤΕΣ της Ενότητας, ‘’Εραστές’’ της Ανακρίβειας…..

Aris - Απρ 17, 2018

Στόχευση αυτών των εκλογών είναι να αφήσουμε πίσω μας όλα αυτά που μας πλήγωσαν Συνδικαλιστικά, όλα εκείνα που μας έφεραν…

Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
104 shares0 views
Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
104 shares0 views

Όλοι μαζί, συνάδελφοι-συνοδοιπόροι, του Μηλώση Κωνσταντίνου

staff - Απρ 16, 2018

Συνάδελφε είναι η ώρα όπου η ψήφος μας είναι η δύναμη μας. Η δύναμη της αλλαγής στα συνδικαλιστικά δρώμενα της…