Το ΕΚΑ Θεσσαλονίκης καταγγέλει τα πάντα αποδεδειγμένα & δεν χρειάζεται να οικειοποιείται δράσεις της Ένωσης ως δικές του…

Μαρ 26, 2018
147 Shares

ΕΚΑ Θεσσαλονίκης:
– Που μόνο αυτό κατήγγειλε τη μετακίνηση 15 αρχικά και μετά 24 συνολικά Αστυνομικών από μάχιμες Υπηρεσίες στο Πρωθυπουργικό γραφείο Θεσσαλονίκης!
– Που υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά με ατομική μήνυση που την υπογραψαν 9 εκλεγμένοι συνδικαλιστές για αυτεπάγγελτα αδικήματα σε βάρος υψηλόβαθμων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.
– Που μόνο από τις τεκμηριωμένες έγγραφες καταγγελίες και αναφορές του,  έχουν υποβληθεί δεκάδες Ερωτήσεις στη Βουλή προς τους αρμόδιους Υπουργούς φέρνοντας σε δύσκολη θέση βέβαια την ηγεσία και όχι μόνο.
– Που συμμετείχε κανονικά στο Συλλαλητήριο για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας.
– Που μίλησε για τα λανθασμένα, όπως αποδείχτηκε, Δελτία Τύπου για τον δήθεν μικρό αριθμό συμμετέχοντων πολιτών στα Συλλαλητήρια της Μακεδονίας!
– Που καταγγέλει καθημερινά όλες τις παρατυπίες και αυθαιρεσίες της ηγεσίας με ονόματα όμως και με συγκεκριμένα επιχειρηματα και περιστατικά!
– Με συνεχόμενη παρουσία σε όλα τα τηλεοπτικά, έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ της χώρας, φωνάζοντας για τα δίκαια αιτήματα και προβλήματα όλων των Αστυνομικών!

Το ΕΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ δεν καπηλεύεται τις δράσεις της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης ως Σωματείου που έχει δικό της ταμείο και ΔΣ ως ΝΠΙΔ δηλαδή, αλλά με τις καταγγελίες του, πρεσβεύει κάτι νέο και πιο δυναμικό στο συνδικαλιστικό κίνημα, αφού δυστυχώς και όπως οι περισσότεροι συναδέλφοι καθημερινά ομολογούν, οι Υπηρεσίες της ΓΑΔ Θεσσαλονίκης έχουν περιέλθει σε τέλμα και οι υψηλόβαθμοι δεν σέβονται τους συναδέλφους… Σίγουρα και η διοίκηση του Σωματείου έχει πολλές ευθύνες… Η αλλαγή όχι μόνο χρειάζεται να έρθει, αλλά επιβάλλεται να γίνει!!!

ΕΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Όλοι μαζί γυρίζουμε σελίδα!

Διαβάστε ακόμα

Επικαιρότητα
19 shares0 views
Επικαιρότητα
19 shares0 views

Πόθεν έσχες: Περαιτέρω διευκρινίσεις για τη συμπλήρωση

staff - Μαρ 26, 2019

156/2019 Περαιτέρω διευκρινίσεις για τη συμπλήρωση των δηλώσεων «πόθεν έσχες» από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ & ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ…

Επικαιρότητα
101 shares0 views
Επικαιρότητα
101 shares0 views

Πότε λήγει η προθεσμία για τις δηλώσεις πόθεν έσχες.

staff - Μαρ 25, 2019

Στις 31 Μαρτίου λήγει η προθεσμίαυποβολής των Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης («πόθεν έσχες») των ετών 2016 και 2017 (φορολογικό 2015 και 2016),…

Δράσεις - Παρεμβάσεις
88 shares0 views
Δράσεις - Παρεμβάσεις
88 shares0 views

Ερώτηση στη βουλή για τα οφειλόμενα ρεπό στη Θεσσαλονίκη.

staff - Μαρ 22, 2019

Το Ε.Κ.Α Θεσσαλονίκης βαδίζοντας πιστά στο μονοπάτι του υγιούς, δημιουργικού  και μαχόμενου συνδικαλισμού, αποδεικνύει για πολλοστή φορά πως στέκεται έμπρακτα…