Το ΕΚΑ Θεσσαλονίκης καταγγέλει τα πάντα αποδεδειγμένα & δεν χρειάζεται να οικειοποιείται δράσεις της Ένωσης ως δικές του…

Μαρ 26, 2018
147 Shares

ΕΚΑ Θεσσαλονίκης:
– Που μόνο αυτό κατήγγειλε τη μετακίνηση 15 αρχικά και μετά 24 συνολικά Αστυνομικών από μάχιμες Υπηρεσίες στο Πρωθυπουργικό γραφείο Θεσσαλονίκης!
– Που υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά με ατομική μήνυση που την υπογραψαν 9 εκλεγμένοι συνδικαλιστές για αυτεπάγγελτα αδικήματα σε βάρος υψηλόβαθμων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.
– Που μόνο από τις τεκμηριωμένες έγγραφες καταγγελίες και αναφορές του,  έχουν υποβληθεί δεκάδες Ερωτήσεις στη Βουλή προς τους αρμόδιους Υπουργούς φέρνοντας σε δύσκολη θέση βέβαια την ηγεσία και όχι μόνο.
– Που συμμετείχε κανονικά στο Συλλαλητήριο για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας.
– Που μίλησε για τα λανθασμένα, όπως αποδείχτηκε, Δελτία Τύπου για τον δήθεν μικρό αριθμό συμμετέχοντων πολιτών στα Συλλαλητήρια της Μακεδονίας!
– Που καταγγέλει καθημερινά όλες τις παρατυπίες και αυθαιρεσίες της ηγεσίας με ονόματα όμως και με συγκεκριμένα επιχειρηματα και περιστατικά!
– Με συνεχόμενη παρουσία σε όλα τα τηλεοπτικά, έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ της χώρας, φωνάζοντας για τα δίκαια αιτήματα και προβλήματα όλων των Αστυνομικών!

Το ΕΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ δεν καπηλεύεται τις δράσεις της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης ως Σωματείου που έχει δικό της ταμείο και ΔΣ ως ΝΠΙΔ δηλαδή, αλλά με τις καταγγελίες του, πρεσβεύει κάτι νέο και πιο δυναμικό στο συνδικαλιστικό κίνημα, αφού δυστυχώς και όπως οι περισσότεροι συναδέλφοι καθημερινά ομολογούν, οι Υπηρεσίες της ΓΑΔ Θεσσαλονίκης έχουν περιέλθει σε τέλμα και οι υψηλόβαθμοι δεν σέβονται τους συναδέλφους… Σίγουρα και η διοίκηση του Σωματείου έχει πολλές ευθύνες… Η αλλαγή όχι μόνο χρειάζεται να έρθει, αλλά επιβάλλεται να γίνει!!!

ΕΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Όλοι μαζί γυρίζουμε σελίδα!

Διαβάστε ακόμα

Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
50 shares0 views
Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
50 shares0 views

Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

staff - Σεπ 11, 2018

Τις τελευταίες μέρες, εξαιτίας του γεγονότος ότι την Τρίτη 11/09/2018, ξεκίνησε η νέα σχολική χρόνια, έχουν έρθει σε γνώση μας…

Συνδικαλιστικά
19 shares0 views
Συνδικαλιστικά
19 shares0 views

Χάνει ο Αστυνομικός τα μόρια όταν ακυρώνει τη μετάθεσή του ακόμα και στη δεύτερη επιλογή;

Aris - Αυγ 04, 2018

Eνημέρωση απο την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών Συνάδελφοι, Κατόπιν πολλών ερωτημάτων σας, για το τι ισχύει σε περίπτωση που σε κάποιον…

Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
22 shares0 views
Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
22 shares0 views

ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΝΑΙΤΙΟΛΟΓΗΤΕΣ (ΠΑΡΑΤΥΠΕΣ) ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ!

Aris - Αυγ 02, 2018

Θα ήθελα να "ευχαριστήσουμε" και δημόσια τη διοίκηση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, διότι αφού έλυσε όλα τα προβλήματα της υπηρεσίας…