Το ΕΚΑ Θεσσαλονίκης καταγγέλει τα πάντα αποδεδειγμένα & δεν χρειάζεται να οικειοποιείται δράσεις της Ένωσης ως δικές του…

Μαρ 26, 2018
147 Shares

ΕΚΑ Θεσσαλονίκης:
– Που μόνο αυτό κατήγγειλε τη μετακίνηση 15 αρχικά και μετά 24 συνολικά Αστυνομικών από μάχιμες Υπηρεσίες στο Πρωθυπουργικό γραφείο Θεσσαλονίκης!
– Που υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά με ατομική μήνυση που την υπογραψαν 9 εκλεγμένοι συνδικαλιστές για αυτεπάγγελτα αδικήματα σε βάρος υψηλόβαθμων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.
– Που μόνο από τις τεκμηριωμένες έγγραφες καταγγελίες και αναφορές του,  έχουν υποβληθεί δεκάδες Ερωτήσεις στη Βουλή προς τους αρμόδιους Υπουργούς φέρνοντας σε δύσκολη θέση βέβαια την ηγεσία και όχι μόνο.
– Που συμμετείχε κανονικά στο Συλλαλητήριο για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας.
– Που μίλησε για τα λανθασμένα, όπως αποδείχτηκε, Δελτία Τύπου για τον δήθεν μικρό αριθμό συμμετέχοντων πολιτών στα Συλλαλητήρια της Μακεδονίας!
– Που καταγγέλει καθημερινά όλες τις παρατυπίες και αυθαιρεσίες της ηγεσίας με ονόματα όμως και με συγκεκριμένα επιχειρηματα και περιστατικά!
– Με συνεχόμενη παρουσία σε όλα τα τηλεοπτικά, έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ της χώρας, φωνάζοντας για τα δίκαια αιτήματα και προβλήματα όλων των Αστυνομικών!

Το ΕΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ δεν καπηλεύεται τις δράσεις της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης ως Σωματείου που έχει δικό της ταμείο και ΔΣ ως ΝΠΙΔ δηλαδή, αλλά με τις καταγγελίες του, πρεσβεύει κάτι νέο και πιο δυναμικό στο συνδικαλιστικό κίνημα, αφού δυστυχώς και όπως οι περισσότεροι συναδέλφοι καθημερινά ομολογούν, οι Υπηρεσίες της ΓΑΔ Θεσσαλονίκης έχουν περιέλθει σε τέλμα και οι υψηλόβαθμοι δεν σέβονται τους συναδέλφους… Σίγουρα και η διοίκηση του Σωματείου έχει πολλές ευθύνες… Η αλλαγή όχι μόνο χρειάζεται να έρθει, αλλά επιβάλλεται να γίνει!!!

ΕΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Όλοι μαζί γυρίζουμε σελίδα!

Διαβάστε ακόμα

Άρθρα -Απόψεις
40 shares0 views
Άρθρα -Απόψεις
40 shares0 views

Τι επιπτώσεις έχει στην καρδιά μας το εργασιακό στρες;

Aris - Ιούλ 06, 2018

Μπορεί να αγαπάς τη δουλειά που κάνεις -ή και όχι, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι η κάθε δουλειά έχει τις…

Επιτυχίες Υπηρεσιών
39 shares0 views
Επιτυχίες Υπηρεσιών
39 shares0 views

2.239 πακέτα λαθραία τσιγάρα εντόπισε η ομάδα ΔΙΑΣ Δυτικού τομέα σε έλεγχο οχήματος

Aris - Ιούλ 02, 2018

Από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνελήφθησαν στην περιοχή του Ευόσμου και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας…

Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
30 shares0 views
Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
30 shares0 views

Οι σφαίρες τέλος, μήπως να προμηθευτούμε νεροπίστολα μέρες που είναι;

Aris - Ιούν 29, 2018

Θεωρητικά ο αστυνομικός πρέπει να εκπαιδεύεται δια βίου και με την ανάλογη συχνότητα, ώστε μα μπορεί να ανταπεξέλθει επαρκώς στα…