Γιατί κάποιοι «θυμήθηκαν» τώρα ότι οι παραταξιακές σελίδες κάνουν κακό;

Το ΕΚΑ Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε στις 25 Νοεμβρίου 2016, σήμερα 15 μήνες μετά η παρακάτω εικόνα αποτυπώνει την τεράστια αποδοχή των συναδέλφων.

Φεβ 25, 2018
38 Shares

Οπως αποδεικνύεται το ΕΚΑ Θεσσαλονίκης (ekathess.gr) είναι η πρώτη πανελλαδικά συνδικαλιστική ιστοσελίδα και, δυστυχώς, σε κάποιους αυτό δεν αρεσεί που μάλιστα ορισμένοι εξ αυτών είναι ακόμα και εκλεγμένοι συνδικαλιστές…

Πρωτοστάτησε σε πάρα πολλές διεκδικήσεις των συναδέλφων τόσο της Θεσσαλονίκης αλλά και όλης της Ελλάδας. Μεγάλα θέματα όπως η κατάσταση των οχημάτων και ο μη έλεγχος από ΚΤΕΟ, οι παρατυπίες στα διάφορα υπηρεσιακά Συμβούλια (Πειθαρχικά, Μεταθέσεων κ.α.) οι ακατάλληλοι τρόποι φύλαξης με τις απαράδεκτες σκοπιές ακόμα και με ιδιωτικά ΙΧΕ αυτοκίνητα συναδέλφων, η τρομερή έλλειψη προσωπικού στην πόλη μας, η ακατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή, οι παραβιάσεις στα ωράρια εργασίας, τα χιλιάδες οφειλόμενα ρεπό κλπ, αναδείχθηκαν από την σελίδα μας και πολλά από αυτά έφτασαν μέχρι την Βουλή με επίκαιρες ερωτήσεις από Βουλευτές προς τους Υπουργούς του Υπουργείου Εσωτερικών.

Επίσης οι παρεμβάσεις γίνονται πάντοτε δημόσια ακόμα και με τα ΜΜΕ με τον γνωστό καταγγελικό μας τρόπο. Παραδείγματα είναι το περιπολικό με το ξύλινο μαδέρι ως στήριγμα στο κάθισμα του οδηγού, οι μετακινήσεις μάχιμων Αστυνομικών στη φύλαξη του Πρωθυπουργικού γραφείου Θεσσαλονίκης, η καταγγελία στη Βουλή για την έκδοση εβδομάδιαίου προγράμματος εργασίας είναι μόνο μερικές από τις παρεμβάσεις μας.

Αλλά δεν μείναμε μόνο εκεί, ενώ κάποιοι «κώφευαν» για το Μακεδονικό , και μάλιστα προχωρούσαν σε συναντήσεις με κυβερνητικούς παράγοντες λίγες μέρες πριν τα συλλαλητήρια, βγήκαν από τα λαγούμια  τους όταν και αφού είδαν την τεράστια απήχηση που είχε στους συναδέλφους, εμείς αντιθέτως πήραμε μέσω της σελίδας μας ξεκάθαρη θέση από την πρώτη στιγμή και καταγγείλαμε τα κακώς κείμενα, ακόμα και για τα, όπως αποδεικνύεται λανθασμένα, Δελτία Τύπου που μείωναν τον αριθμό συμμετέχοντων πολιτών και απαξιωναν έτσι το ρόλο και τη θέση του Θεσμού της Αστυνομίας και των Ελλήνων εργαζομένων Αστυνομικών.

Καθημερινά συνάδελφοι στέλνουν ερωτήματα, απόψεις και προτάσεις τόσο στην σελίδα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και στην ιστοσελίδα μας, ενώ δεν απευθύνονται σε κάποιους άλλους συγκεκριμένους συνδικαλιστές γιατί ξέρουν ότι δεν θα πάρουν απαντήσεις και ούτε θα έχουν στήριξη εναντίον της ηγεσίας, αλλά προσέρχονται αποκλειστικά στο ΕΚΑ Θεσσαλονίκης που έχει αποδείξει ότι στέκεται με κάθε τρόπο δίπλα στους συναδέλφους, προστατεύοντας αυτούς και μόνο χωρίς να εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα.

Κάποιοι, τρία (3) χρόνια μετά την πρότασή μας για πραγματική ενότητα «θυμήθηκαν» να μιλήσουν για αυτήν, όπως λέει και ο σοφός λαός: «Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται»

Διαβάστε ακόμα

Επισκέψεις
70 shares0 views
Επισκέψεις
70 shares0 views

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑ ΑΤ ΒΟΛΒΗΣ (ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑΣ) & ΤΤ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑΣ

Aris - Μαρ 18, 2018

Το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης, πιστό στη βασική αρχή του να βρίσκεται κοντά και δίπλα στους συναδέλφους, πραγματοποίησε επίσκεψη…

Επικαιρότητα
9 shares0 views
Επικαιρότητα
9 shares0 views

ΤΕΑΠΑΣΑ: Χορήγηση προσωπικών δανείων εκτάκτων αναγκών

Aris - Μαρ 15, 2018

Ορισμός δικαιολογητικών – Διαδικασία έγκρισης και εκταμίευσης: [embeddoc url="http://www.ekathess.gr/wp-content/uploads/2018/03/egyklios_daneion_2018.pdf" download="all"]

Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
55 shares0 views
Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
55 shares0 views

Όλοι γνωρίζουν τις ευθύνες όσων επενδύουν σε μια Αστυνομία σε ρόλο αποδιοπομπαίου τράγου καθώς και τα αποτελέσματα αυτής της λογικής.

staff - Μαρ 15, 2018

Πολύς λόγος γίνεται, για τον εκσυγχρονισμό και τον εκδημοκρατισμό της Ελληνικής Αστυνομίας. Τα δείγματα γραφής των παρελθόντων ετών όσον αφορά…