«Η οδηγός δεν ανέφερε ότι το ανήλικο έχρηζε ιατρικής φροντίδας, μέχρι που ενηνερώθηκε οτι θα της βεβαιωθεί παράβαση. Παραβιασε κόκκινο και έκανε χρήση κινητού»

Για τους Αστυνομικούς της Τροχαίας Ελληνικού που βεβαιωσαν την κλήση στην ηθοποιό Τζένη Ιωακειμίδου, μόλις ενημερώθηκε ότι θα της βεβαιωθεί παράβαση αναφέρθηκε στο ανήλικο παιδί της, τους απείλησε ενώ παραβίασε κόκκινο και έκανε χρήση κινητού τηλεφώνου.

Σε όλα τα γεγονότα υπάρχουν πάντα δύο εκδοχές- τουλάχιστον, από τις εμπλεκόμενες πλευρές- ωστόσο μια είναι η αλήθεια. Το Nantiareport.gr ύστερα από τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας της ηθοποιού Τζένης Ιωακειμίδου, αναζήτησε τους εμπλεκόμενους Αστυνομικούς της Τροχαίας Ελληνικού.

Σύμφωνα με μαρτυρίες Αστυνομικών της Τροχαίας Ελληνικού, κινητό συνεργείο διενεργεί τροχονομικούς ελέγχους με ραντάρ (15/01), στη Λεωφ Βουλιαγμένης στο ύψος του ΣΕΠΑ στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, στην περιοχή της Αργυρούπολης, όταν διέκριναν (15/01-11.10) όχημα να κινείται στην αριστερή λωρίδα της Λ.Βουλιαγμένης.

«Είχε αναπτύξει ταχύτητα 138 χλμ/ώρα αντί του ανώτατου επιτρεπόμενου ορίου των 80 χλμ/ώρα», αναφέρουν Αστυνομικοί της Τροχαίας Ελληνικού, στο Nantiareport.gr

Τρείς Αστυνομικοί της Υπηρεσίας, διακόπτουν σταδιακά την κυκλοφορία στο ρεύμα κυκλοφορίας της Λεωφόρου Βουλιαγμένης προς Γλυφάδα. «Προκαλέσαμε τεχνητή  ανάσχεση προκειμένου να ακινητοποιηθούν  όλα τα οχήματα στη δεξιά και τη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας και ακολούθως έγινε σήμα στην οδηγό του εν λόγω οχήματος να βγει σιγά -σιγά, δεξιά», αναφέρει Αστυνομικός που συμμετείχε στο μπλόκο της Τροχαίας Εληνικου.

Έτερος Αστυνομικος συμπληρώνει, «Η οδηγός δε συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις μας και μας κοιτούσε απαξιωτικά και αφού την καλέσαμε τρεις φορές, τελικά βγήκε δεξιά. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, καμία αναφορά δεν είχε γίνει σε ανήλικο που χρίζει ιατρικης φροντίδας. Στη συνέχεια, της υποδειξαμε τη συσκευή ραντάρ η οποία έδειχνε 138 χιλιόμετρα και ενημερώθηκε  ότι θα της βεβαιωθεί παράβαση για υπέρβαση ορίου ταχύτητας και της ζητήθηκαν τα έγγραφα οδηγου και οχήματος. Τοτε η οδηγος άρχισε να φωνάζει πάρα πολύ δυνατά να λέει ότι το παιδί της είναι άρρωστο και να πάρει τηλέφωνο τον παιδίατρο ενώ επαναλάμβανε, » αν πάθει κάτι το παιδί μου, Θα δεις τι θα σου κάνω….»

Αστυνομικός που συμμετείχε στο μπλόκο και προσέγγισε το όχημα της ηθοποιού, περιγράφει «Το ανήλικο καθόταν σε ειδικό κάθισμα συγκράτησης ήρεμο ενω δίπλα του στο κάθισμα βρισκόταν μία ακόμα ενήλικη γυναίκα με ασιατικά χαρακτηριστικά. Ενημερώσαμε την οδηγό ότι θα βεβαιώσουμε την παράβαση γρήγορα, ωστόσο δε μας ζητήθηκε ούτε εκείνη τη στιγμή συνδρομή για συνοδεία ωστε να βοηθήσουν τη μετάβαση της σε Παιδιατρικό Ίδρυμα», υποστηρίζει Αστυνομικός της Τροχαίας Ελληνικού.

«Η διαδικασία της βεβαίωσης παράβασης διήρκησε 2-3 λεπτά. Ωστόσο, λίγα δευτερόλεπτα από τη στιγμή που παρέδωσε τα έγγραφα της η οδηγός, στρέφεται στους συναδέλφους και αναφερει, «Κοίταξτε ρε παιδιά, με το πάσο της πηγαίνει Ελλαδάρα, τι να πεις»!.. Της βεβαιώθηκε η κληση την οποία πρώτα υπέγραψε και στη συνέχεια παρέλαβε, ενω συνέχισε να φωνάζει. Κατά την απομάκρυνση της από το μπλόκο της Υπηρεσίας (σσ Τροχαία Ελληνικού) απευθύνθηκε προς Αστυνομικό που της βεβαίωσης την παράβαση, αναφέροντας, «εύχομαι να πάθεις τα χειρότερα». Στη συνέχεια επιβιβάστηκε στη θέση οδηγου έθεσε σε λειτουργία τη μηχανή του οχήματός της, κατα την αναχώρησή της, ακούμπησε με το όχημα Αστυνομικό της Υπηρεσίας και κρατώντας το κινητό τηλέφωνο, σε πορεία, πατώντας παρατεταμένα την κόρνα και αφου παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη, κινήθηκε με κατεύθυνση προς Γλυφάδα».

«Η οδηγός ήταν σε έξαλλη κατάσταση και φώναζε υπερβολικά. Συνάδελφός της Υπηρεσίας μας, την ακολούθησε με το περιπολικό, ακινητοποίησε λίγο πιο κάτω στην περιοχή του Ελληνικού το όχημα της, όπου ενημέρωσε την οδηγό ότι θα βεβαιωθεί παράβαση και για την παραβίαση ερυθρού σηματοδότη και χρήση κινητού κατά την οδήγηση και της ζητήθηκε το συντομότερο δυνατόν να μεταβεί στην Υπηρεσία της Τροχαίας Ελληνικού, να την παραλάβει καθώς υποστήριξε ότι βιαζόταν καθώς έπρεπε να μεταφέρει το παιδί της γιατί ήταν άρρωστο».

Μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας της ηθοποιού Τζένης Ιωακειμίδου, εσωτερική έρευνα διενεργεί η Τροχαία Ελληνικού ενώ σχετική ενημέρωση εχει ζητησει και το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ .

Πηγή: www.nantiareport.gr

Διαβάστε ακόμα

Επικαιρότητα
0 shares0 views
Επικαιρότητα
0 shares0 views

Όλοι για όλα και όλα για το τίποτα!

staff - Ιούν 28, 2019

Παράπονα από όλους τους συναδέλφους που υπηρετούν στις υπηρεσίες της ΓΑΔΘ για όλο αυτό που επικρατεί τους τελευταίους μήνες.... Τροχονόμοι…

Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
0 shares0 views
Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
0 shares0 views

Γιατί πολλοί συνάδελφοι θέλουν να φύγουν από τα Τμήματα;

Panagiotis - Ιούν 26, 2019

Με αφορμή τη λήξη της προθεσμίας των αιτήσεων μετάθεσης εντός της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, είναι για ακόμη μία χρονιά,…

Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
0 shares0 views
Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
0 shares0 views

Τα νυχτερινά Δεκεμβρίου 2018 και το πλαφόν!

staff - Ιούν 20, 2019

Ενημέρωση για τα νυχτερινά του Δεκεμβρίου 2018. Το ετήσιο πλαφόν των νυχτερινών ωρών εργασίας από το 2018 υπολογίζεται από 1/1…