ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΟΠΚΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ! (φωτογραφίες)

Ιαν 14, 2018
269 Shares

Χθες βράδυ (Σάββατο 13/1/2018) Αστυνομικοί των ΟΠΚΕ/Υποδιεύθυνση Επιχειρήσεων και Προστασίας Μαρτύρων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και έχοντας θέσει σε διακριτική παρακολούθηση δύο (2) άτομα μέλη σπείρας εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, εντοπισαν δύο (2) οικίες (καβαντζες), όπου φυλάσσονταν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικων ουσιών-κανναβη.
Από την μέχρι τώρα αστυνομική έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 90 κιλα ναρκωτιής ουσίας, χρηματικό ποσό 3.000 € και 1 πιστολι beretta με σιγαστηρα και φυσίγγια, ενώ έχουν συλληφθεί τρία (3) άτομα αλβανικής καταγωγής, δύο (2) άντρες και μία (1) γυναικα, εκ των οποίων ο ένας είναι ηγετικό στέλεχος της σπείρας-κατα πάσσα πιθανότητα ο αρχηγός.

Έχει επιληφθή της προανάκρισης η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, ενώ βέβαια αξίζουν συγχαρητήρια στις Ομάδες ΟΠΚΕ της νεοσύστατης Υποδιεύθυνσης Επιχειρήσεων και Προστασίας Μαρτύρων -σε όλο το προσωπικό και στον Προϊστάμενο αυτής- για την καθοριστική συμβολή τους στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών όλου του Νομού Θεσσαλονίκης και την επιτυχημένη αστυνόμευση που παρέχουν.

Διαβάστε ακόμα

Άρθρα -Απόψεις
40 shares0 views
Άρθρα -Απόψεις
40 shares0 views

Τι επιπτώσεις έχει στην καρδιά μας το εργασιακό στρες;

Aris - Ιούλ 06, 2018

Μπορεί να αγαπάς τη δουλειά που κάνεις -ή και όχι, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι η κάθε δουλειά έχει τις…

Επιτυχίες Υπηρεσιών
39 shares0 views
Επιτυχίες Υπηρεσιών
39 shares0 views

2.239 πακέτα λαθραία τσιγάρα εντόπισε η ομάδα ΔΙΑΣ Δυτικού τομέα σε έλεγχο οχήματος

Aris - Ιούλ 02, 2018

Από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνελήφθησαν στην περιοχή του Ευόσμου και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας…

Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
30 shares0 views
Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
30 shares0 views

Οι σφαίρες τέλος, μήπως να προμηθευτούμε νεροπίστολα μέρες που είναι;

Aris - Ιούν 29, 2018

Θεωρητικά ο αστυνομικός πρέπει να εκπαιδεύεται δια βίου και με την ανάλογη συχνότητα, ώστε μα μπορεί να ανταπεξέλθει επαρκώς στα…