ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΜΟΝΙΜΗΣ ΔΙΜΟΙΡΙΑΣ ΥΑΤ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Δεκ 26, 2017
18 Shares

Εδώ και μήνες, οι συνάδελφοι των διμοιριών της ΥΑΤ Θεσσαλονίκης, εναλλάσσονται ανά δύο εβδομάδες περίπου προς ενίσχυση της Δ.Α. ΧΙΟΥ ενώ από τα τέλη Νοεμβρίου ξεκίνησε και η ενίσχυση της Δ.Α. ΛΕΣΒΟΥ με την ίδια συχνότητα.

Η Φυσική Ηγεσία, διαβλέποντας ότι κάτι τέτοιο αυξάνει την συχνότητα που θα καλείται πλέον ο συνάδελφος της ΥΑΤ να μετακομίζει στα νησιά του Αιγαίου για ενίσχυση, από την στιγμή που έχουμε διπλασιασμό των μετακινούμενων διμοιριών, αποφάσισε ( και πολύ ορθά τολμούμε να πούμε ) να απευθυνθεί αρχικά στο προσωπικό της ΥΑΤ/Θεσσαλονίκης προκειμένου να δημιουργηθεί μια δεξαμενή από επιθυμούντες συναδέλφους οι όποιοι θα συγκροτήσουν διμοιρία ΥΑΤ η οποία θα αποσπασθεί για τρίμηνο προς ενίσχυση αρχικά της Δ.Α. ΧΙΟΥ.

Το ΕΚΑ Θεσσαλονίκης, συνομιλώντας με συναδέλφους της ΥΑΤ και της ΥΜΕΤ, προτείνει όπως το χρονικό διάστημα της μετακίνησης, εφόσον υπάρξει ικανοποιητική δεξαμενή εθελοντών προκειμένου να πραγματοποιηθεί το όλο εγχείρημα, να είναι από 45 έως 60 ημέρες το ανώτερο, ενώ η μετακίνηση αυτή να χαρακτηρισθεί ως Προσωρινή μετακίνηση και όχι ως ΑΠΟΣΠΑΣΗ.

Επιπρόσθετα, και προκειμένου να δημιουργηθεί η πολυπόθητη δεξαμενή εθελοντών να ερωτηθούν και οι συνάδελφοι της ΥΜΕΤ καθώς επίσης και συνάδελφοι άλλων Διευθύνσεων της Γ.Α.Δ.Θ. οι οποίοι υπηρέτησαν παλαιοτέρα σε διμοιρία είτε στην ΥΑΤ, είτε στην ΥΜΕΤ.

Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης
Τρίτη, 26/12/2017

Διαβάστε ακόμα

Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
111 shares0 views
Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
111 shares0 views

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΠΑΝΤΕ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Aris - Απρ 17, 2018

Για τον κάθε συνάδελφο, που προσπαθεί να ανταπεξέλθει σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο, παρά τις αλλεπάλληλες περικοπές που έχει υποστεί,…

Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
46 shares0 views
Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
46 shares0 views

Οι ΔΙ-ασπα-ΣΤΕΣ της Ενότητας, ‘’Εραστές’’ της Ανακρίβειας…..

Aris - Απρ 17, 2018

Στόχευση αυτών των εκλογών είναι να αφήσουμε πίσω μας όλα αυτά που μας πλήγωσαν Συνδικαλιστικά, όλα εκείνα που μας έφεραν…

Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
104 shares0 views
Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
104 shares0 views

Όλοι μαζί, συνάδελφοι-συνοδοιπόροι, του Μηλώση Κωνσταντίνου

staff - Απρ 16, 2018

Συνάδελφε είναι η ώρα όπου η ψήφος μας είναι η δύναμη μας. Η δύναμη της αλλαγής στα συνδικαλιστικά δρώμενα της…