ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΜΟΝΙΜΗΣ ΔΙΜΟΙΡΙΑΣ ΥΑΤ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Δεκ 26, 2017
18 Shares

Εδώ και μήνες, οι συνάδελφοι των διμοιριών της ΥΑΤ Θεσσαλονίκης, εναλλάσσονται ανά δύο εβδομάδες περίπου προς ενίσχυση της Δ.Α. ΧΙΟΥ ενώ από τα τέλη Νοεμβρίου ξεκίνησε και η ενίσχυση της Δ.Α. ΛΕΣΒΟΥ με την ίδια συχνότητα.

Η Φυσική Ηγεσία, διαβλέποντας ότι κάτι τέτοιο αυξάνει την συχνότητα που θα καλείται πλέον ο συνάδελφος της ΥΑΤ να μετακομίζει στα νησιά του Αιγαίου για ενίσχυση, από την στιγμή που έχουμε διπλασιασμό των μετακινούμενων διμοιριών, αποφάσισε ( και πολύ ορθά τολμούμε να πούμε ) να απευθυνθεί αρχικά στο προσωπικό της ΥΑΤ/Θεσσαλονίκης προκειμένου να δημιουργηθεί μια δεξαμενή από επιθυμούντες συναδέλφους οι όποιοι θα συγκροτήσουν διμοιρία ΥΑΤ η οποία θα αποσπασθεί για τρίμηνο προς ενίσχυση αρχικά της Δ.Α. ΧΙΟΥ.

Το ΕΚΑ Θεσσαλονίκης, συνομιλώντας με συναδέλφους της ΥΑΤ και της ΥΜΕΤ, προτείνει όπως το χρονικό διάστημα της μετακίνησης, εφόσον υπάρξει ικανοποιητική δεξαμενή εθελοντών προκειμένου να πραγματοποιηθεί το όλο εγχείρημα, να είναι από 45 έως 60 ημέρες το ανώτερο, ενώ η μετακίνηση αυτή να χαρακτηρισθεί ως Προσωρινή μετακίνηση και όχι ως ΑΠΟΣΠΑΣΗ.

Επιπρόσθετα, και προκειμένου να δημιουργηθεί η πολυπόθητη δεξαμενή εθελοντών να ερωτηθούν και οι συνάδελφοι της ΥΜΕΤ καθώς επίσης και συνάδελφοι άλλων Διευθύνσεων της Γ.Α.Δ.Θ. οι οποίοι υπηρέτησαν παλαιοτέρα σε διμοιρία είτε στην ΥΑΤ, είτε στην ΥΜΕΤ.

Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης
Τρίτη, 26/12/2017

Διαβάστε ακόμα

Άρθρα -Απόψεις
40 shares0 views
Άρθρα -Απόψεις
40 shares0 views

Τι επιπτώσεις έχει στην καρδιά μας το εργασιακό στρες;

Aris - Ιούλ 06, 2018

Μπορεί να αγαπάς τη δουλειά που κάνεις -ή και όχι, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι η κάθε δουλειά έχει τις…

Επιτυχίες Υπηρεσιών
39 shares0 views
Επιτυχίες Υπηρεσιών
39 shares0 views

2.239 πακέτα λαθραία τσιγάρα εντόπισε η ομάδα ΔΙΑΣ Δυτικού τομέα σε έλεγχο οχήματος

Aris - Ιούλ 02, 2018

Από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνελήφθησαν στην περιοχή του Ευόσμου και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας…

Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
30 shares0 views
Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
30 shares0 views

Οι σφαίρες τέλος, μήπως να προμηθευτούμε νεροπίστολα μέρες που είναι;

Aris - Ιούν 29, 2018

Θεωρητικά ο αστυνομικός πρέπει να εκπαιδεύεται δια βίου και με την ανάλογη συχνότητα, ώστε μα μπορεί να ανταπεξέλθει επαρκώς στα…