Η ΥΑΤ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΧΩΣ «ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ» ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ… «ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ» ! ! !

Δεκ 05, 2017
20 Shares

Είχαμε αναφερθεί σε παλαιότερο άρθρο <<ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΗ ΕΝΤΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΜΟΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΥΑΤ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ>> για τις αμέτρητες μετακινήσεις των διμοιριών της ΥΑΤ/ΔΑΕΘ. Δυστυχώς η κατάσταση από τότε όλο και χειροτερεύει..


Απίστευτες καταστάσεις βιώνουν κυριολεκτικά οι συνάδελφοι των διμοιριών της ΥΑΤ/ΔΑΕΘ τους τελευταίους μήνες με το Προεδρείο της Ένωσης, όχι να είναι απλώς θεατής αλλά να μην έχει καμία απολύτως επαφή με τα όσα διαδραματίζονται στην πολύπαθη αυτή Υπηρεσία.

Έγκαιρα ως ΕΚΑ Θεσσαλονίκης είχαμε εντοπίσει και επισημάνει το πρόβλημα με τις συνεχιζόμενες και άσκοπες μετακινήσεις των διμοιριών της ΥΑΤ/ΔΑΕΘ, με τον απαρχαιωμένο στόλο των λεωφορείων, τις αποδεκατισμένες διμοιρίες, και κυρίως την αγωνία των συναδέλφων για το σε ποιο μέρος θα ξημερωθούν.

Μετά την ηπειρωτική Ελλάδα με ταξίδια εξπρές (Λάρισα, Τρίκαλα, Κομοτηνή, Ιωάννινα, Ξάνθη, Βόλο κλπ.), τη μόνιμη διμοιρία στη Χίο, πρόσφατα προστέθηκε, για άγνωστο πόσο, μία διμοιρία στη Μυτιλήνη ενώ και οι Ιόνιοι νήσοι θα φιλοξενήσουν για ένα τριήμερο στην όμορφη Κέρκυρα μία ακόμα διμοιρία, εννοείται ΥΑΤ/Θεσσαλονίκης.

Η ΥΑΤ έχει ακροβολιστεί σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα, με δεκάδες συναδέλφους να αφήνουν πίσω τις οικογένειές τους, άλλοτε για δύο με τρείς ημέρες και άλλοτε για ολόκληρες εβδομάδες με τη συχνότητα των μετακινήσεων διαρκώς να αυξάνεται.

Στην Κομοτηνή, όπου τα μέτρα θα είναι δρακόντεια την ερχόμενη Παρασκευή, λίγο θα λείψει να μετακινηθεί ολόκληρο το κτίριο της ΔΑΕΘ αφού στο χορό των μετακινήσεων μπαίνουν εκτός από τις διμοιρίες της ΥΑΤ και οι διμοιρίες της ΥΜΕΤ από τη ΔΑΕΘ.

Οι συνάδελφοι των διμοιριών της ΥΑΤ έχουν αναχθεί από την Πολιτική Ηγεσία ως την πρώτη και την μόνη λύση επί παντός επιστητού, τη στιγμή που η προεκλογική τους δέσμευση άλλα προμήνυε.

Το οξύμωρο σε όλη αυτή την αρνητική κατάσταση, που υφίσταται εδώ και μήνες, είναι ότι όλα αυτά συμβαίνουν με τον Πρόεδρο και τον Α’ Αντιπρόεδρο της Ένωσης Θεσσαλονίκης να υπηρετούν στην ΥΑΤ (τουλάχιστον στα χαρτιά καθόσον ο πρώτος λαμβάνει 12 ημέρες Συνδικαλιστική άδεια ενώ ο δεύτερος έχει πλήρη απαλλαγή) και η μοναδική τους επιτυχία να είναι αυτή της απόσπασης με δαπάνες του Δημοσίου τριών πρωτοκλασάτων εκλεγμένων στελεχών της στα νησιά ! ! !

Δυστυχώς η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης κατάντησε ένας «Πολιτιστικός σύλλογος» και απόρροια της, «ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗΣ» όπως αποδεικνύεται, συνδικαλιστικής δράσης είναι η άνευ προηγουμένου ταλαιπωρία των Συναδέλφων της ΥΑΤ.

Συνάδελφοι της Θεσσαλονίκης, τα συμπεράσματα δικά σας…

Το ΕΚΑ Θεσσαλονίκης ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ότι οι άσκοπες μετακινήσεις θα σταματήσουν, ενώ σύντομα οι Συνδικαλιστές του ‘’καναπέ’’ και του ‘’ωχαδερφισμού’’ θα αποτελούν παρελθόν.

Διαβάστε ακόμα

Δράσεις - Παρεμβάσεις
41 shares0 views
Δράσεις - Παρεμβάσεις
41 shares0 views

Ασφυκτικά γεμάτα και με προβλήματα υγιεινής τα Αστυνομικά κρατητήρια της Θεσσαλονίκης!!

Panagiotis - Οκτ 24, 2018

Η ασφάλεια και υγιεινή στα Αστυνομικά κρατητήρια είναι ένα φλέγον ζήτημα που έχει επισημανθεί πολλάκις. Ο Αξιωματικός Υπηρεσίας και ο…

Δράσεις - Παρεμβάσεις
87 shares0 views
Δράσεις - Παρεμβάσεις
87 shares0 views

Ερώτηση στη Βουλή για την αστυνόμευση με παλιά περιπολικά, την έλλειψη προσωπικού στη ΓΑΔΘ και την πραγματοποίηση εκπαιδευτικών βολών

Panagiotis - Οκτ 24, 2018

Ερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων κατατέθηκε για την έλλειψη Αστυνομικού προσωπικού στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, για την κακή τεχνική…

Δράσεις - Παρεμβάσεις, θέματα από το forum
22 shares0 views
Δράσεις - Παρεμβάσεις, θέματα από το forum
22 shares0 views

Ανοιχτό Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΥΘ την Δευτέρα 22-10-2018 – Πολλά τα φλέγοντα ζητήματα – Απαραίτητη η παρουσία όλων μας

Panagiotis - Οκτ 21, 2018

Αγαπητοί συνάδελφοι σας καλούμε στη συνεδρίαση του ανοιχτού Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, την Δευτέρα 22-10-2018 στις 18:00,…