Η ΥΑΤ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΧΩΣ «ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ» ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ… «ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ» ! ! !

Δεκ 05, 2017
20 Shares

Είχαμε αναφερθεί σε παλαιότερο άρθρο <<ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΗ ΕΝΤΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΜΟΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΥΑΤ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ>> για τις αμέτρητες μετακινήσεις των διμοιριών της ΥΑΤ/ΔΑΕΘ. Δυστυχώς η κατάσταση από τότε όλο και χειροτερεύει..


Απίστευτες καταστάσεις βιώνουν κυριολεκτικά οι συνάδελφοι των διμοιριών της ΥΑΤ/ΔΑΕΘ τους τελευταίους μήνες με το Προεδρείο της Ένωσης, όχι να είναι απλώς θεατής αλλά να μην έχει καμία απολύτως επαφή με τα όσα διαδραματίζονται στην πολύπαθη αυτή Υπηρεσία.

Έγκαιρα ως ΕΚΑ Θεσσαλονίκης είχαμε εντοπίσει και επισημάνει το πρόβλημα με τις συνεχιζόμενες και άσκοπες μετακινήσεις των διμοιριών της ΥΑΤ/ΔΑΕΘ, με τον απαρχαιωμένο στόλο των λεωφορείων, τις αποδεκατισμένες διμοιρίες, και κυρίως την αγωνία των συναδέλφων για το σε ποιο μέρος θα ξημερωθούν.

Μετά την ηπειρωτική Ελλάδα με ταξίδια εξπρές (Λάρισα, Τρίκαλα, Κομοτηνή, Ιωάννινα, Ξάνθη, Βόλο κλπ.), τη μόνιμη διμοιρία στη Χίο, πρόσφατα προστέθηκε, για άγνωστο πόσο, μία διμοιρία στη Μυτιλήνη ενώ και οι Ιόνιοι νήσοι θα φιλοξενήσουν για ένα τριήμερο στην όμορφη Κέρκυρα μία ακόμα διμοιρία, εννοείται ΥΑΤ/Θεσσαλονίκης.

Η ΥΑΤ έχει ακροβολιστεί σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα, με δεκάδες συναδέλφους να αφήνουν πίσω τις οικογένειές τους, άλλοτε για δύο με τρείς ημέρες και άλλοτε για ολόκληρες εβδομάδες με τη συχνότητα των μετακινήσεων διαρκώς να αυξάνεται.

Στην Κομοτηνή, όπου τα μέτρα θα είναι δρακόντεια την ερχόμενη Παρασκευή, λίγο θα λείψει να μετακινηθεί ολόκληρο το κτίριο της ΔΑΕΘ αφού στο χορό των μετακινήσεων μπαίνουν εκτός από τις διμοιρίες της ΥΑΤ και οι διμοιρίες της ΥΜΕΤ από τη ΔΑΕΘ.

Οι συνάδελφοι των διμοιριών της ΥΑΤ έχουν αναχθεί από την Πολιτική Ηγεσία ως την πρώτη και την μόνη λύση επί παντός επιστητού, τη στιγμή που η προεκλογική τους δέσμευση άλλα προμήνυε.

Το οξύμωρο σε όλη αυτή την αρνητική κατάσταση, που υφίσταται εδώ και μήνες, είναι ότι όλα αυτά συμβαίνουν με τον Πρόεδρο και τον Α’ Αντιπρόεδρο της Ένωσης Θεσσαλονίκης να υπηρετούν στην ΥΑΤ (τουλάχιστον στα χαρτιά καθόσον ο πρώτος λαμβάνει 12 ημέρες Συνδικαλιστική άδεια ενώ ο δεύτερος έχει πλήρη απαλλαγή) και η μοναδική τους επιτυχία να είναι αυτή της απόσπασης με δαπάνες του Δημοσίου τριών πρωτοκλασάτων εκλεγμένων στελεχών της στα νησιά ! ! !

Δυστυχώς η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης κατάντησε ένας «Πολιτιστικός σύλλογος» και απόρροια της, «ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗΣ» όπως αποδεικνύεται, συνδικαλιστικής δράσης είναι η άνευ προηγουμένου ταλαιπωρία των Συναδέλφων της ΥΑΤ.

Συνάδελφοι της Θεσσαλονίκης, τα συμπεράσματα δικά σας…

Το ΕΚΑ Θεσσαλονίκης ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ότι οι άσκοπες μετακινήσεις θα σταματήσουν, ενώ σύντομα οι Συνδικαλιστές του ‘’καναπέ’’ και του ‘’ωχαδερφισμού’’ θα αποτελούν παρελθόν.

Διαβάστε ακόμα

Συνδικαλιστικά
18 shares0 views
Συνδικαλιστικά
18 shares0 views

Χάνει ο Αστυνομικός τα μόρια όταν ακυρώνει τη μετάθεσή του ακόμα και στη δεύτερη επιλογή;

Aris - Αυγ 04, 2018

Eνημέρωση απο την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών Συνάδελφοι, Κατόπιν πολλών ερωτημάτων σας, για το τι ισχύει σε περίπτωση που σε κάποιον…

Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
22 shares0 views
Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
22 shares0 views

ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΝΑΙΤΙΟΛΟΓΗΤΕΣ (ΠΑΡΑΤΥΠΕΣ) ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ!

Aris - Αυγ 02, 2018

Θα ήθελα να "ευχαριστήσουμε" και δημόσια τη διοίκηση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, διότι αφού έλυσε όλα τα προβλήματα της υπηρεσίας…

Άρθρα -Απόψεις
40 shares0 views
Άρθρα -Απόψεις
40 shares0 views

Τι επιπτώσεις έχει στην καρδιά μας το εργασιακό στρες;

Aris - Ιούλ 06, 2018

Μπορεί να αγαπάς τη δουλειά που κάνεις -ή και όχι, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι η κάθε δουλειά έχει τις…