Πολίτης για τους αστυνομικούς στην απόπειρα ληστείας του Παλαιού Φαλήρου: «Ήταν πραγματικοί επαγγελματίες»

Οκτ 23, 2017
77 Shares

Δημοσιεύουμε μήνυμα αναγνώστη του bloko.gr αναφορικά με την απόπειρα ληστείας σε μίνι μάρκετ, στο Παλαιό Φάληρο, και την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών: Αγαπητό bloko
Είμαι χρόνια αναγνώστης και βρίσκω πάντα ενδιαφέρον  στα θέματά  που αναρτατε!

Εντύπωση μου προκάλεσε η σημερινή σου ανάρτηση για τους ληστές με το Kalashnikov σε πόσο χρόνο από μια αστυνομία με τα πενιχρά της μέσα τις μνημονιακές παρεμβάσεις και σε βάρος των ενστόλων που εξιχνίασαν τόσο γρήγορα το έγκλημα.
Πράγματι αξίζουν συγχαρητήρια στην συνεργασία της κεντρικής  ασφάλειας και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας  των Αθηνών .

Οφείλω όμως να καταθέσω μια άποψη που την έζησα από κοντά, ως κάτοικος της οδού Ζησιμοπούλου!

Σχεδόν με την διάπραξη του εγκλήματος της απόπειρας ληστείας και μάλιστα με πυροβόλο όπλο,βρέθηκα στον τόπο του συμβάντος.

Νομίζω ότι τα εύσημα πρέπει να δωθούν και σε άλλους αστυνομικούς.
Σχεδόν ταυτόχρονα έφτασαν ομάδες ΔΙΑΣ και περιπολικά της Α.Δ. . Τήρησαν τον τόπο ανέπαφο και πρόβαιναν σε αναζητήσεις  στην γύρω περιοχή αναζητώντας κάθε σχετική πληροφόρηση από τους μάρτυρες.

Διασφάλισαν το πυροβόλο όπλο που ειχε σφαίρα στη θαλάμη ακόμη και προσεκτικά με ευγένεια ,παρά την ένταση των στιγμών απομάκρυναν τους περαστικούς.

Μεγίστη δε εντύπωση μου προκάλεσε το γεγονός η σχεδόν ταυτόχρονη άφιξη δύο μεσήλικων αστυνομικών  προφανώς της Ασφαλείας που κατέφθασαν με ένα Nissan Micra σκούρου χρώματος και επωμίσθηκαν όλο το βάρος της ανάκρισης ,κατάσχοντας κινητά τηλέφωνα και στοιχεία που βρέθηκαν στην κατοχή του ενός συλληφθέντα   δράστη.

Ερεύνησαν άμεσα τις πρόσφατες  κλήσεις και τις επαφές του τηλεφώνου.

Συνέλλεξαν με προσοχή κάλυκες και πυροβόλο όπλο,όπως βλέπουμε στις Ταινίες,απαριθμώντας τα ευρήματα και προετοίμασαν την έλευση άλλων συνεργείων φωτογραφικών η εγκλημετολογικών.

Σχεδόν πάνω από δύο ώρες όρθιοι ανέκριναν τον παθόντα με κάθε λεπτομέρεια και ηρεμία παρά την φαινομενική των κόπωση, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και ήταν σχεδόν σίγουροι για την εξιχνίαση και την σύλληψη των έτερων συνεργων.

Ακόμα και βιντεάκια από τα κινητά τους τηλέφωνα, με παρόμοιες  δράσεις επιδείκνυαν στον παθόντα ώς αναφορά την σωματοδομή των δραστών.

Ήταν πραγματικοί επαγγελματίες που πρέπει να αναφερθούν έστω και από μας τους πολίτες.

Ένας συνταξιούχος έμπορος της περιοχής Π.Φαλήρου

Πηγή: bloko.gr

Διαβάστε ακόμα

Επικαιρότητα
31 shares0 views
Επικαιρότητα
31 shares0 views

Επίδομα παιδιών – Όλες λεπτομέρειες για την χορήγηση του (δικαιούχοι – δικαιολογητικά – αιτήσεις)

staff - Ιαν 19, 2018

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση του υπ.Εργασίας σχετικά με τη διαδικασία χορήγησης, τις αρμόδιες υπηρεσίες, το χρόνο και τρόπο καταβολής, τα…

Επικαιρότητα
164 shares0 views
Επικαιρότητα
164 shares0 views

Αθώοι οι 4 αστυνομικοί που κατηγορήθηκαν το 2012 για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση

staff - Ιαν 19, 2018

Οριστικό τέλος στην ταλαιπωρία των 4 Αστυνομικών Στο «κενό» το κατηγορητήριο Αθώοι κρίθηκαν και από το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο οι…

Δράσεις - Παρεμβάσεις
60 shares0 views
Δράσεις - Παρεμβάσεις
60 shares0 views

Υβριστική ανάρτηση κατά Αστυνομικών κατέβηκε μετά από παρέμβαση του Γενικού Γραμματέα της ΕΑΥΘ και Μέλους του ΕΚΑ Θεσσαλονίκης αλλά και πλήθους συναδέλφων.

Aris - Ιαν 18, 2018

Μετά απο παρέμβαση και κινητοποίηση του Γενικού Γραμματέα της ΕΑΥΘ Καλευρά Αλέξανδρου και πλήθος συναδέλφων με αναφορές και σχόλια η υβριστική ανάρτηση…