Πολίτης για τους αστυνομικούς στην απόπειρα ληστείας του Παλαιού Φαλήρου: «Ήταν πραγματικοί επαγγελματίες»

Οκτ 23, 2017
77 Shares

Δημοσιεύουμε μήνυμα αναγνώστη του bloko.gr αναφορικά με την απόπειρα ληστείας σε μίνι μάρκετ, στο Παλαιό Φάληρο, και την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών: Αγαπητό bloko
Είμαι χρόνια αναγνώστης και βρίσκω πάντα ενδιαφέρον  στα θέματά  που αναρτατε!

Εντύπωση μου προκάλεσε η σημερινή σου ανάρτηση για τους ληστές με το Kalashnikov σε πόσο χρόνο από μια αστυνομία με τα πενιχρά της μέσα τις μνημονιακές παρεμβάσεις και σε βάρος των ενστόλων που εξιχνίασαν τόσο γρήγορα το έγκλημα.
Πράγματι αξίζουν συγχαρητήρια στην συνεργασία της κεντρικής  ασφάλειας και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας  των Αθηνών .

Οφείλω όμως να καταθέσω μια άποψη που την έζησα από κοντά, ως κάτοικος της οδού Ζησιμοπούλου!

Σχεδόν με την διάπραξη του εγκλήματος της απόπειρας ληστείας και μάλιστα με πυροβόλο όπλο,βρέθηκα στον τόπο του συμβάντος.

Νομίζω ότι τα εύσημα πρέπει να δωθούν και σε άλλους αστυνομικούς.
Σχεδόν ταυτόχρονα έφτασαν ομάδες ΔΙΑΣ και περιπολικά της Α.Δ. . Τήρησαν τον τόπο ανέπαφο και πρόβαιναν σε αναζητήσεις  στην γύρω περιοχή αναζητώντας κάθε σχετική πληροφόρηση από τους μάρτυρες.

Διασφάλισαν το πυροβόλο όπλο που ειχε σφαίρα στη θαλάμη ακόμη και προσεκτικά με ευγένεια ,παρά την ένταση των στιγμών απομάκρυναν τους περαστικούς.

Μεγίστη δε εντύπωση μου προκάλεσε το γεγονός η σχεδόν ταυτόχρονη άφιξη δύο μεσήλικων αστυνομικών  προφανώς της Ασφαλείας που κατέφθασαν με ένα Nissan Micra σκούρου χρώματος και επωμίσθηκαν όλο το βάρος της ανάκρισης ,κατάσχοντας κινητά τηλέφωνα και στοιχεία που βρέθηκαν στην κατοχή του ενός συλληφθέντα   δράστη.

Ερεύνησαν άμεσα τις πρόσφατες  κλήσεις και τις επαφές του τηλεφώνου.

Συνέλλεξαν με προσοχή κάλυκες και πυροβόλο όπλο,όπως βλέπουμε στις Ταινίες,απαριθμώντας τα ευρήματα και προετοίμασαν την έλευση άλλων συνεργείων φωτογραφικών η εγκλημετολογικών.

Σχεδόν πάνω από δύο ώρες όρθιοι ανέκριναν τον παθόντα με κάθε λεπτομέρεια και ηρεμία παρά την φαινομενική των κόπωση, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και ήταν σχεδόν σίγουροι για την εξιχνίαση και την σύλληψη των έτερων συνεργων.

Ακόμα και βιντεάκια από τα κινητά τους τηλέφωνα, με παρόμοιες  δράσεις επιδείκνυαν στον παθόντα ώς αναφορά την σωματοδομή των δραστών.

Ήταν πραγματικοί επαγγελματίες που πρέπει να αναφερθούν έστω και από μας τους πολίτες.

Ένας συνταξιούχος έμπορος της περιοχής Π.Φαλήρου

Πηγή: bloko.gr

Διαβάστε ακόμα

Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
54 shares0 views
Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
54 shares0 views

Οι ΤρισΔΙ.ΑΣ.τατοι μαραθωνοδρόμοι…..

Aris - Νοέ 18, 2017

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθηνών που πραγματοποιήθηκε στις 12 Νοεμβρίου φιλοξένησε περίπου 51.000 δρομείς απ’ όλο τον κόσμο επιβεβαιώνοντας για μια…

Συνδικαλιστικά
14 shares0 views
Συνδικαλιστικά
14 shares0 views

ΤΟ ΕΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Aris - Νοέ 18, 2017

Επειδή πολλοί συνάδελφοί, μας θέτουν ερωτήματα για την υπηρεσιακή κατάσταση της επιφυλακής, το ΕΚΑ Θεσσαλονίκης σας ενημερώνει ότι ο όρος…

Επικαιρότητα
18 shares0 views
Επικαιρότητα
18 shares0 views

Έσπασαν ψαλίδια περιπολικού ενώ βρίσκονταν σε περιπολία

Aris - Νοέ 18, 2017

Η ΔΕΞΙΑ ΡΟΔΑ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ Τυχεροί δύο αστυνομικοί, καθώς η βλάβη έγινε μέσα στην πόλη κι όχι…