ΠΑΛΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ…

Σεπ 02, 2017
91 Shares

Το Σάββατο 2/9/2017, τις μεσημεριανές ώρες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια σύλληψης αλλοδαπού ατόμου που πουλούσε λαθραία τσιγάρα, ο συνάδελφος αστυνομικός, δεχτηκε επίθεση απο ομοεθνείς του αλλοδαπού που είχαν σκοπό να τον απελευθερώσουν, με το αποτέλεσμα ήταν ο συνάθρωπος μας να υποστεί καρδιακό επεισοδιο και να μεταφερθει στο Στρατιωτικό Νοσοκομειο 424 Θεσσαλονίκης.
Με αφορμή το παραπάνω περιστατικό παραθέτω τα παρακάτω κείμενα που αναφέρουν αφενός την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης καθ αφετέρου ότι ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ η αρμόδια Δημοτική Αρχή μπορεί να συνεισφέρει στην πάταξη του φαινομένου τής διακίνησης λαθραίων τσιγάρων.
Σύντομα δεν θα μπορούμε να ανταποκριθούμε στο έργο της αστυνόμευσης!

1. Περπατώντας κάποιος κάτω από τις καμάρες της πλατείας Αριστοτέλους, λίγο πριν να μπει στο «Καπάνι», θα ακούσει συχνά την ερώτηση «θέλεις τσιγάρα;» και θα δει έναν πωλητή να κρατάει στα χέρια του πακέτα από άγνωστες, αλλά και πολύ γνωστές μάρκες τσιγάρων. Δύο άτομα, συνήθως ασιατικής καταγωγής, στη γωνία μεταξύ Εγνατίας και Αριστοτέλους και λίγο πιο κάτω ένας-δυο ρωσόφωνοι, σου προτείνουν να αγοράσεις τσιγάρα άγνωστων για την Ελλάδα μαρκών, τα οποία πωλούν σε πολύ χαμηλές τιμές: Λίγο πιο μετά, κοντά στην είσοδο της σκεπαστής αγοράς, ένα άλλο άτομο στέκεται δήθεν αδιάφορα, κρατώντας μία μεγάλη μαύρη σακούλα, η οποία περιέχει πληθώρα πακέτων. Ο άμεσος προμηθευτής.

2.Δυναμικό χτύπημα κατά του λαθρεμπορίου τσιγάρων έκαναν υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου κατάσχοντας εκατοντάδες λαθραία τσιγάρα που θα διακινούνταν παράνομα στην αγορά.
Συγκεκριμένα μετα από έφοδο που πραγματοποίησαν οι δημοτικοί αστυνόμοι στη λαϊκή αγορά του Ευόσμου, επί της οδού Αριστοτέλους, σε συνεργασία με αστυνομικούς της ασφάλειας των Τμημάτων Ασφαλείας Ευόσμου και Μενεμένης, κατέσχεσαν 970 πακέτα τσιγάρα, που λαθρέμποροι είχαν σκοπό να τα πουλήσουν σε διερχόμενους.

ΧΑΤΖΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ
Μέλος Επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας ΠΟΑΣΥ
Μέλος Ε.Κ.Α. Θεσσαλονίκη

Διαβάστε ακόμα

Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
50 shares0 views
Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
50 shares0 views

Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

staff - Σεπ 11, 2018

Τις τελευταίες μέρες, εξαιτίας του γεγονότος ότι την Τρίτη 11/09/2018, ξεκίνησε η νέα σχολική χρόνια, έχουν έρθει σε γνώση μας…

Συνδικαλιστικά
19 shares0 views
Συνδικαλιστικά
19 shares0 views

Χάνει ο Αστυνομικός τα μόρια όταν ακυρώνει τη μετάθεσή του ακόμα και στη δεύτερη επιλογή;

Aris - Αυγ 04, 2018

Eνημέρωση απο την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών Συνάδελφοι, Κατόπιν πολλών ερωτημάτων σας, για το τι ισχύει σε περίπτωση που σε κάποιον…

Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
22 shares0 views
Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
22 shares0 views

ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΝΑΙΤΙΟΛΟΓΗΤΕΣ (ΠΑΡΑΤΥΠΕΣ) ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ!

Aris - Αυγ 02, 2018

Θα ήθελα να "ευχαριστήσουμε" και δημόσια τη διοίκηση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, διότι αφού έλυσε όλα τα προβλήματα της υπηρεσίας…