ΠΑΛΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ…

Σεπ 02, 2017
91 Shares

Το Σάββατο 2/9/2017, τις μεσημεριανές ώρες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια σύλληψης αλλοδαπού ατόμου που πουλούσε λαθραία τσιγάρα, ο συνάδελφος αστυνομικός, δεχτηκε επίθεση απο ομοεθνείς του αλλοδαπού που είχαν σκοπό να τον απελευθερώσουν, με το αποτέλεσμα ήταν ο συνάθρωπος μας να υποστεί καρδιακό επεισοδιο και να μεταφερθει στο Στρατιωτικό Νοσοκομειο 424 Θεσσαλονίκης.
Με αφορμή το παραπάνω περιστατικό παραθέτω τα παρακάτω κείμενα που αναφέρουν αφενός την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης καθ αφετέρου ότι ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ η αρμόδια Δημοτική Αρχή μπορεί να συνεισφέρει στην πάταξη του φαινομένου τής διακίνησης λαθραίων τσιγάρων.
Σύντομα δεν θα μπορούμε να ανταποκριθούμε στο έργο της αστυνόμευσης!

1. Περπατώντας κάποιος κάτω από τις καμάρες της πλατείας Αριστοτέλους, λίγο πριν να μπει στο «Καπάνι», θα ακούσει συχνά την ερώτηση «θέλεις τσιγάρα;» και θα δει έναν πωλητή να κρατάει στα χέρια του πακέτα από άγνωστες, αλλά και πολύ γνωστές μάρκες τσιγάρων. Δύο άτομα, συνήθως ασιατικής καταγωγής, στη γωνία μεταξύ Εγνατίας και Αριστοτέλους και λίγο πιο κάτω ένας-δυο ρωσόφωνοι, σου προτείνουν να αγοράσεις τσιγάρα άγνωστων για την Ελλάδα μαρκών, τα οποία πωλούν σε πολύ χαμηλές τιμές: Λίγο πιο μετά, κοντά στην είσοδο της σκεπαστής αγοράς, ένα άλλο άτομο στέκεται δήθεν αδιάφορα, κρατώντας μία μεγάλη μαύρη σακούλα, η οποία περιέχει πληθώρα πακέτων. Ο άμεσος προμηθευτής.

2.Δυναμικό χτύπημα κατά του λαθρεμπορίου τσιγάρων έκαναν υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου κατάσχοντας εκατοντάδες λαθραία τσιγάρα που θα διακινούνταν παράνομα στην αγορά.
Συγκεκριμένα μετα από έφοδο που πραγματοποίησαν οι δημοτικοί αστυνόμοι στη λαϊκή αγορά του Ευόσμου, επί της οδού Αριστοτέλους, σε συνεργασία με αστυνομικούς της ασφάλειας των Τμημάτων Ασφαλείας Ευόσμου και Μενεμένης, κατέσχεσαν 970 πακέτα τσιγάρα, που λαθρέμποροι είχαν σκοπό να τα πουλήσουν σε διερχόμενους.

ΧΑΤΖΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ
Μέλος Επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας ΠΟΑΣΥ
Μέλος Ε.Κ.Α. Θεσσαλονίκη

Διαβάστε ακόμα

Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
111 shares0 views
Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
111 shares0 views

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΠΑΝΤΕ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Aris - Απρ 17, 2018

Για τον κάθε συνάδελφο, που προσπαθεί να ανταπεξέλθει σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο, παρά τις αλλεπάλληλες περικοπές που έχει υποστεί,…

Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
46 shares0 views
Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
46 shares0 views

Οι ΔΙ-ασπα-ΣΤΕΣ της Ενότητας, ‘’Εραστές’’ της Ανακρίβειας…..

Aris - Απρ 17, 2018

Στόχευση αυτών των εκλογών είναι να αφήσουμε πίσω μας όλα αυτά που μας πλήγωσαν Συνδικαλιστικά, όλα εκείνα που μας έφεραν…

Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
104 shares0 views
Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
104 shares0 views

Όλοι μαζί, συνάδελφοι-συνοδοιπόροι, του Μηλώση Κωνσταντίνου

staff - Απρ 16, 2018

Συνάδελφε είναι η ώρα όπου η ψήφος μας είναι η δύναμη μας. Η δύναμη της αλλαγής στα συνδικαλιστικά δρώμενα της…