ΕΚΔΟΣΗ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ,ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μαΐ 05, 2017
27 Shares

Το ΕΚΑ Θεσσαλονίκης βαδίζοντας απαρέγκλιτα το μονοπάτι του μαχόμενου, υγιούς και δημιουργικού συνδικαλισμού αποδεικνύει για πολλοστή φορά τη δύναμη του πραγματικού συνδικαλιστικού έργου που παράγει μακριά από λαϊκισμό και υποσχέσεις…!

Συγκεκριμένα λοιπόν, το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών (ΕΚΑ) Θεσσαλονίκης κατάφερε η επίσημη τεκμηριωμένη καταγγελία του, για την καταστρατήγηση των διατάξεων του ωραρίου εργασίας στις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης να φτάσει στη Βουλή των Ελλήνων. Ειδικότερα η συνδικαλιστική έγγραφη διαμαρτυρία μας για το γεγονός ότι ουδέποτε για τους συναδέλφους των διμοιριών της ΔΑΕΘ δεν εκδόθηκε και δεν ανακοινώθηκε εβδομαδιαίο προγραμμα υπηρεσίας, αλλά και για το γεγονός ότι συγκεκριμένη ήμερα, την Παρασκευή 10/3/2017,  Ομάδα εργασίας του ΕΚΑ Θεσσαλονίκης διαπίστωσε πως σε πολλές Υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης δεν εκδόθηκε η εβδομαδιαία υπηρεσία, υπεβλήθη αναφορά στη Βουλή προς τον Αναπλ. Υπουργό Εσωτερικών διαμέσου Βουλευτή Θεσσαλονίκης.

Αναμένουμε με εξαιρετικό ενδιαφέρον την απάντηση και ζητάμε την πιστή τήρηση των νομοθετικών διατάξεων για τα συμφέροντα των συναδέλφων μας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ:

 

ΕΚΑ Θεσσαλονίκης.

 

Διαβάστε ακόμα

Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
54 shares0 views
Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
54 shares0 views

Οι ΤρισΔΙ.ΑΣ.τατοι μαραθωνοδρόμοι…..

Aris - Νοέ 18, 2017

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθηνών που πραγματοποιήθηκε στις 12 Νοεμβρίου φιλοξένησε περίπου 51.000 δρομείς απ’ όλο τον κόσμο επιβεβαιώνοντας για μια…

Συνδικαλιστικά
14 shares0 views
Συνδικαλιστικά
14 shares0 views

ΤΟ ΕΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Aris - Νοέ 18, 2017

Επειδή πολλοί συνάδελφοί, μας θέτουν ερωτήματα για την υπηρεσιακή κατάσταση της επιφυλακής, το ΕΚΑ Θεσσαλονίκης σας ενημερώνει ότι ο όρος…

Επικαιρότητα
18 shares0 views
Επικαιρότητα
18 shares0 views

Έσπασαν ψαλίδια περιπολικού ενώ βρίσκονταν σε περιπολία

Aris - Νοέ 18, 2017

Η ΔΕΞΙΑ ΡΟΔΑ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ Τυχεροί δύο αστυνομικοί, καθώς η βλάβη έγινε μέσα στην πόλη κι όχι…