«ΣΤΟΠ» ΣΕ 1,5 ΚΙΛΟ ΚΟΚΚΑΪΝΗΣ! – ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΕΡΡΩΝ

Μαΐ 03, 2017
17 Shares

kokkaini 1

Μία από τις σημαντικότερες επιτυχίες στο ενεργητικό τους φαίνεται πώς προσθέτουν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών. Μία «γροθιά» που κατάφεραν οι έμπειροι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών σε βουλγάρικο κύκλωμα διακίνησης κοκκαϊνης στη Βόρεια Ελλάδα με συλλήψεις μελών του, ακόμη και κατά τη διάρκεια αγοραπωλησίας!

kokkaini 2

Η δυνατή αστυνομική ομάδα της Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών φέρεται να παρακολουθούσε για περισσότερο από δύο μήνες τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, τα οποία φέρονται να είχαν συγκεκριμένο ρόλο μέσα σε αυτή. Οι άντρες και γυναίκες αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμη και την ίδια τους τη ζωή, κατάφεραν με ιδιαίτερα λεπτούς και έξυπνους χειρισμούς να διεισδύσουν μέσα στο βουλγάρικο κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης στη Βόρεια Ελλάδα.

kokkaini 6

Οι Σερραίοι αστυνομικοί, μετά από οργανωμένη επιχείρηση, εντόπισαν σε περιοχή των Σερρών τρεις Βούλγαρους ηλικίας 46, 32 και 29 ετών να κινούνται διαδοχικά με δύο αυτοκίνητα και αφού ακινητοποιήθηκαν, βρέθηκε κρυμμένο σε ειδική κρύπτη του ενός αυτοκινήτου ένα δέμα κοκαΐνης βάρους 1.570 γραμμαρίων, που εισήγαγαν νωρίτερα από τη Βουλγαρία με σκοπό την εμπορία της. Η αξίας της, μάλιστα, εκτιμάται στις 70.000 ευρώ.

kokkaini 3

Παράλληλα, συνέλαβαν και έναν 47χρονο Έλληνα στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος φέρεται να είχε βασικό ρόλο στην οργάνωση, καθώς φέρεται να είχε μεσολαβήσει για την εισαγωγή και διάθεση της κοκκαϊνης.

kokkaini 5

Από την κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκαν συνολικά τρία αυτοκίνητα και τρία κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για την παράνομη δραστηριότητά τους, καθώς και συνολικό χρηματικό ποσό των 1.345 ευρώ. Πάντως, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο το όλο θέμα να πάρει μεγάλες διαστάσεις, καθώς, από τη στιγμή που μιλάμε για βουλγάρικο κύκλωμα, αναμένεται να υπάρχουν και περαιτέρω έρευνες, ίσως ακόμη κι εκτός ελληνικού εδάφους.

kokkaini 4

Πηγή: diktyotv.gr

Διαβάστε ακόμα

Άρθρα -Απόψεις
40 shares0 views
Άρθρα -Απόψεις
40 shares0 views

Τι επιπτώσεις έχει στην καρδιά μας το εργασιακό στρες;

Aris - Ιούλ 06, 2018

Μπορεί να αγαπάς τη δουλειά που κάνεις -ή και όχι, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι η κάθε δουλειά έχει τις…

Επιτυχίες Υπηρεσιών
39 shares0 views
Επιτυχίες Υπηρεσιών
39 shares0 views

2.239 πακέτα λαθραία τσιγάρα εντόπισε η ομάδα ΔΙΑΣ Δυτικού τομέα σε έλεγχο οχήματος

Aris - Ιούλ 02, 2018

Από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνελήφθησαν στην περιοχή του Ευόσμου και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας…

Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
30 shares0 views
Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
30 shares0 views

Οι σφαίρες τέλος, μήπως να προμηθευτούμε νεροπίστολα μέρες που είναι;

Aris - Ιούν 29, 2018

Θεωρητικά ο αστυνομικός πρέπει να εκπαιδεύεται δια βίου και με την ανάλογη συχνότητα, ώστε μα μπορεί να ανταπεξέλθει επαρκώς στα…