«ΣΤΟΠ» ΣΕ 1,5 ΚΙΛΟ ΚΟΚΚΑΪΝΗΣ! – ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΕΡΡΩΝ

Μαΐ 03, 2017
17 Shares

kokkaini 1

Μία από τις σημαντικότερες επιτυχίες στο ενεργητικό τους φαίνεται πώς προσθέτουν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών. Μία «γροθιά» που κατάφεραν οι έμπειροι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών σε βουλγάρικο κύκλωμα διακίνησης κοκκαϊνης στη Βόρεια Ελλάδα με συλλήψεις μελών του, ακόμη και κατά τη διάρκεια αγοραπωλησίας!

kokkaini 2

Η δυνατή αστυνομική ομάδα της Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών φέρεται να παρακολουθούσε για περισσότερο από δύο μήνες τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, τα οποία φέρονται να είχαν συγκεκριμένο ρόλο μέσα σε αυτή. Οι άντρες και γυναίκες αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμη και την ίδια τους τη ζωή, κατάφεραν με ιδιαίτερα λεπτούς και έξυπνους χειρισμούς να διεισδύσουν μέσα στο βουλγάρικο κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης στη Βόρεια Ελλάδα.

kokkaini 6

Οι Σερραίοι αστυνομικοί, μετά από οργανωμένη επιχείρηση, εντόπισαν σε περιοχή των Σερρών τρεις Βούλγαρους ηλικίας 46, 32 και 29 ετών να κινούνται διαδοχικά με δύο αυτοκίνητα και αφού ακινητοποιήθηκαν, βρέθηκε κρυμμένο σε ειδική κρύπτη του ενός αυτοκινήτου ένα δέμα κοκαΐνης βάρους 1.570 γραμμαρίων, που εισήγαγαν νωρίτερα από τη Βουλγαρία με σκοπό την εμπορία της. Η αξίας της, μάλιστα, εκτιμάται στις 70.000 ευρώ.

kokkaini 3

Παράλληλα, συνέλαβαν και έναν 47χρονο Έλληνα στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος φέρεται να είχε βασικό ρόλο στην οργάνωση, καθώς φέρεται να είχε μεσολαβήσει για την εισαγωγή και διάθεση της κοκκαϊνης.

kokkaini 5

Από την κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκαν συνολικά τρία αυτοκίνητα και τρία κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για την παράνομη δραστηριότητά τους, καθώς και συνολικό χρηματικό ποσό των 1.345 ευρώ. Πάντως, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο το όλο θέμα να πάρει μεγάλες διαστάσεις, καθώς, από τη στιγμή που μιλάμε για βουλγάρικο κύκλωμα, αναμένεται να υπάρχουν και περαιτέρω έρευνες, ίσως ακόμη κι εκτός ελληνικού εδάφους.

kokkaini 4

Πηγή: diktyotv.gr

Διαβάστε ακόμα

Web Tv, Επικαιρότητα
18 shares0 views
Web Tv, Επικαιρότητα
18 shares0 views

ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩ [ΒΙΝΤΕΟ]

staff - Ιούλ 22, 2017

Το ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ (ΕΚΑ - ekapolice.gr) σας κοινοποιεί ένα αποκαλυπτικό βίντεο που δείχνει τις δραματικές στιγμές από την ένσταση…

Επικαιρότητα
72 shares0 views
Επικαιρότητα
72 shares0 views

Η εγκύκλιος για τα μισθολογικα κλιμακια και άλλες διατάξεις

Aris - Ιούλ 21, 2017

[embeddoc url="http://www.ekathess.gr/wp-content/uploads/2017/07/ΨΜΦ2Η-Β2Φ.pdf" download="all"] Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης

Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
35 shares0 views
Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
35 shares0 views

Πλήρης ενημέρωση για τις εσωτερικές μεταθέσεις της Θεσσαλονίκης – Ο αναπληρωτής του αναπληρωτή στα Συμβούλια Μεταθέσεων!

Panagiotis - Ιούλ 20, 2017

Η ηγεσία της ΓΑΔΘ με μια διαταγή στα τέλη Ιουνίου 2017, "χρέωσε" ουσιαστικά την επικείμενη αναδιάταξη-αναδιοργάνωση των Υπηρεσιών της, στους…