«ΣΤΟΠ» ΣΕ 1,5 ΚΙΛΟ ΚΟΚΚΑΪΝΗΣ! – ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΕΡΡΩΝ

Μαΐ 03, 2017
17 Shares

kokkaini 1

Μία από τις σημαντικότερες επιτυχίες στο ενεργητικό τους φαίνεται πώς προσθέτουν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών. Μία «γροθιά» που κατάφεραν οι έμπειροι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών σε βουλγάρικο κύκλωμα διακίνησης κοκκαϊνης στη Βόρεια Ελλάδα με συλλήψεις μελών του, ακόμη και κατά τη διάρκεια αγοραπωλησίας!

kokkaini 2

Η δυνατή αστυνομική ομάδα της Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών φέρεται να παρακολουθούσε για περισσότερο από δύο μήνες τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, τα οποία φέρονται να είχαν συγκεκριμένο ρόλο μέσα σε αυτή. Οι άντρες και γυναίκες αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμη και την ίδια τους τη ζωή, κατάφεραν με ιδιαίτερα λεπτούς και έξυπνους χειρισμούς να διεισδύσουν μέσα στο βουλγάρικο κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης στη Βόρεια Ελλάδα.

kokkaini 6

Οι Σερραίοι αστυνομικοί, μετά από οργανωμένη επιχείρηση, εντόπισαν σε περιοχή των Σερρών τρεις Βούλγαρους ηλικίας 46, 32 και 29 ετών να κινούνται διαδοχικά με δύο αυτοκίνητα και αφού ακινητοποιήθηκαν, βρέθηκε κρυμμένο σε ειδική κρύπτη του ενός αυτοκινήτου ένα δέμα κοκαΐνης βάρους 1.570 γραμμαρίων, που εισήγαγαν νωρίτερα από τη Βουλγαρία με σκοπό την εμπορία της. Η αξίας της, μάλιστα, εκτιμάται στις 70.000 ευρώ.

kokkaini 3

Παράλληλα, συνέλαβαν και έναν 47χρονο Έλληνα στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος φέρεται να είχε βασικό ρόλο στην οργάνωση, καθώς φέρεται να είχε μεσολαβήσει για την εισαγωγή και διάθεση της κοκκαϊνης.

kokkaini 5

Από την κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκαν συνολικά τρία αυτοκίνητα και τρία κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για την παράνομη δραστηριότητά τους, καθώς και συνολικό χρηματικό ποσό των 1.345 ευρώ. Πάντως, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο το όλο θέμα να πάρει μεγάλες διαστάσεις, καθώς, από τη στιγμή που μιλάμε για βουλγάρικο κύκλωμα, αναμένεται να υπάρχουν και περαιτέρω έρευνες, ίσως ακόμη κι εκτός ελληνικού εδάφους.

kokkaini 4

Πηγή: diktyotv.gr

Διαβάστε ακόμα

Επικαιρότητα
20 shares0 views
Επικαιρότητα
20 shares0 views

20 Οκτωβρίου, η ημέρα της Αστυνομίας – Εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα

Aris - Οκτ 16, 2017

Η Ελληνική Αστυνομία γιορτάζει στις 20 Οκτώβριου την «Ημέρα της Αστυνομίας» μαζί με τη μνήμη του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα…

Συνδικαλιστικά
14 shares0 views
Συνδικαλιστικά
14 shares0 views

Συγκρότηση των Επιτροπών Π.Ο.ΑΣ.Υ. & της Ελεγκτικής Επιτροπής σε Σώμα

Aris - Οκτ 16, 2017

Αθήνα 16 Οκτωβρίου 2017 Αριθ. πρωτ.: 200/9/88α ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Μετά την διεξαγωγή του 27ου Πανελλαδικού Συνεδρίου και την εκλογή, σύμφωνα με…

Συνδικαλιστικά
5 shares0 views
Συνδικαλιστικά
5 shares0 views

Αίτημα παράτασης υποβολής δηλώσεων Πόθεν Έσχες από την Ομοσπονδία μας

Aris - Οκτ 16, 2017

Αθήνα, 16 Οκτωβρίου 2017 Αρ. Πρωτ.: 305/6/11 Προς: Τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρώπινων Δικαιωμάτων, κ. Σταύρο Κοντονή Κοιν.: 1. Υπουργό Οικονομικών,…