«ΣΤΟΠ» ΣΕ 1,5 ΚΙΛΟ ΚΟΚΚΑΪΝΗΣ! – ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΕΡΡΩΝ

Μαΐ 03, 2017
17 Shares

kokkaini 1

Μία από τις σημαντικότερες επιτυχίες στο ενεργητικό τους φαίνεται πώς προσθέτουν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών. Μία «γροθιά» που κατάφεραν οι έμπειροι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών σε βουλγάρικο κύκλωμα διακίνησης κοκκαϊνης στη Βόρεια Ελλάδα με συλλήψεις μελών του, ακόμη και κατά τη διάρκεια αγοραπωλησίας!

kokkaini 2

Η δυνατή αστυνομική ομάδα της Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών φέρεται να παρακολουθούσε για περισσότερο από δύο μήνες τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, τα οποία φέρονται να είχαν συγκεκριμένο ρόλο μέσα σε αυτή. Οι άντρες και γυναίκες αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμη και την ίδια τους τη ζωή, κατάφεραν με ιδιαίτερα λεπτούς και έξυπνους χειρισμούς να διεισδύσουν μέσα στο βουλγάρικο κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης στη Βόρεια Ελλάδα.

kokkaini 6

Οι Σερραίοι αστυνομικοί, μετά από οργανωμένη επιχείρηση, εντόπισαν σε περιοχή των Σερρών τρεις Βούλγαρους ηλικίας 46, 32 και 29 ετών να κινούνται διαδοχικά με δύο αυτοκίνητα και αφού ακινητοποιήθηκαν, βρέθηκε κρυμμένο σε ειδική κρύπτη του ενός αυτοκινήτου ένα δέμα κοκαΐνης βάρους 1.570 γραμμαρίων, που εισήγαγαν νωρίτερα από τη Βουλγαρία με σκοπό την εμπορία της. Η αξίας της, μάλιστα, εκτιμάται στις 70.000 ευρώ.

kokkaini 3

Παράλληλα, συνέλαβαν και έναν 47χρονο Έλληνα στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος φέρεται να είχε βασικό ρόλο στην οργάνωση, καθώς φέρεται να είχε μεσολαβήσει για την εισαγωγή και διάθεση της κοκκαϊνης.

kokkaini 5

Από την κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκαν συνολικά τρία αυτοκίνητα και τρία κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για την παράνομη δραστηριότητά τους, καθώς και συνολικό χρηματικό ποσό των 1.345 ευρώ. Πάντως, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο το όλο θέμα να πάρει μεγάλες διαστάσεις, καθώς, από τη στιγμή που μιλάμε για βουλγάρικο κύκλωμα, αναμένεται να υπάρχουν και περαιτέρω έρευνες, ίσως ακόμη κι εκτός ελληνικού εδάφους.

kokkaini 4

Πηγή: diktyotv.gr

Διαβάστε ακόμα

Δράσεις - Παρεμβάσεις
23 shares0 views
Δράσεις - Παρεμβάσεις
23 shares0 views

Υβριστική ανάρτηση κατά Αστυνομικών κατέβηκε μετά από παρέμβαση του Γενικού Γραμματέα της ΕΑΥΘ και Μέλους του ΕΚΑ Θεσσαλονίκης αλλά και πλήθους συναδέλφων.

Aris - Ιαν 18, 2018

Μετά απο παρέμβαση και κινητοποίηση του Γενικού Γραμματέα της ΕΑΥΘ Καλευρά Αλέξανδρου και πλήθος συναδέλφων με αναφορές και σχόλια η υβριστική ανάρτηση…

Συνδικαλιστικά
31 shares0 views
Συνδικαλιστικά
31 shares0 views

Το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- θα συμμετέχει σε κάθε νόμιμη δημοκρατική δράση

Aris - Ιαν 18, 2018

Το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- ως ενεργός συνδικαλιστικός οργανισμός - συνδυασμός, πανελλαδικά των Ελλήνων εργαζομένων Αστυνομικών δηλώνει πως θα συμμετέχει…

Επικαιρότητα
27 shares0 views
Επικαιρότητα
27 shares0 views

«Η οδηγός δεν ανέφερε ότι το ανήλικο έχρηζε ιατρικής φροντίδας, μέχρι που ενηνερώθηκε οτι θα της βεβαιωθεί παράβαση. Παραβιασε κόκκινο και έκανε χρήση κινητού»

Aris - Ιαν 16, 2018

Για τους Αστυνομικούς της Τροχαίας Ελληνικού που βεβαιωσαν την κλήση στην ηθοποιό Τζένη Ιωακειμίδου, μόλις ενημερώθηκε ότι θα της βεβαιωθεί…