Αυτοψία στα πάρκινγκ του Αστυνομικού Μεγάρου από τον Αντιδήμαρχο Ευόσμου Κορδελιού.

Απρ 26, 2017
32 Shares

Το ΕΚΑ Θεσσαλονίκης συνεχίζει αγόγγυστα τις στοχευμένες δράσεις του, βαδίζοντας απαρέγκλιτα στο μονοπάτι του υγιούς και δημιουργικού συνδικαλισμού, δίνοντας λύσεις σε καθημέρινα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι!

Στο πλαίσιο των δράσεων που έχουμε αναλάβει, σήμερα τετάρτη 26-04-2017 παρουσία του Αντιδημάρχου Ευόσμου Κορδελιού κ.Δανιηλίδη, ομάδα εργασίας του ΕΚΑ Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε εκ νέου αυτοψία στους χώρους στάθμευσης του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης καθώς και στους περιβάλλοντες χώρους προσέγγισης σε αυτά, ώστε να εκτιμηθεί η κατάσταση που βρίσκονται από τον ίδιο τον κύριο Αντιδήμαρχο προκειμένου να κοστολογηθούν και να εκτιμηθούν οι εργασίες και τα υλικά που απαιτούνται ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία συντήρησης τις αμέσως προσεχείς ημέρες.

Οι υποσχέσεις που είχαμε λάβει ως ΕΚΑ Θεσσαλονίκης από τον Δήμαρχο Ευόσμου Κορδελιού για το εν λόγω ζήτημα, στην συνάντηση που πραγματοποιήσαμε  στις 11-04-2017, φαίνεται να υλοποιούνται άμεσα, μιας και σήμερα περάσαμε στη δεύτερη φάση της αυτοψίας. Μένει λοιπόν η τρίτη και η σημαντικότερη φάση που είναι η υλοποίηση. Με γνώμονα το χρονοδιάγραμμα που μας τέθηκε στη σημερινή αυτοψία από τον Αντιδήμαρχο  κ.ΔΑΝΙΗΛΙΔΗ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε όλους τους συναδέλφους που υπηρετούν στο ΑΜΕΘ, πως οι εργασίες συντήρησης θα ξεκινούν εντός την ερχόμενης εβδομάδας εκτός απροόπτου.

Οι ομάδες εργασίας του ΕΚΑ Θεσσσαλονίκης συνεχίζουν το έργο τους με ζήλο και αφοσίωση τηρώντας πιστά τα όσα πρεσβεύει ο υγιής δημιουργικός και μαχητικός συνδικαλισμός, βρισκόμενοι μονίμως στο πλευρό των συναδέλφων!

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:

Η συνάντηση με το Δήμαρχο Ευόσμου Κορδελιου στις 11-04-2017

Από την σημερινή 26-04-2017, αυτοψία.

ΕΚΑ Θεσσαλονίκης.

 

Διαβάστε ακόμα

Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
20 shares0 views
Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
20 shares0 views

Πλήρης ενημέρωση για τις εσωτερικές μεταθέσεις της Θεσσαλονίκης – Ο αναπληρωτής του αναπληρωτή στα Συμβούλια Μεταθέσεων!

Panagiotis - Ιούλ 20, 2017

Η ηγεσία της ΓΑΔΘ με μια διαταγή στα τέλη Ιουνίου 2017, "χρέωσε" ουσιαστικά την επικείμενη αναδιάταξη-αναδιοργάνωση των Υπηρεσιών της, στους…

Δράσεις - Παρεμβάσεις, Επισκέψεις, Συνδικαλιστικά
74 shares0 views
Δράσεις - Παρεμβάσεις, Επισκέψεις, Συνδικαλιστικά
74 shares0 views

ΤΟ ΕΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ Α.Τ. ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

staff - Ιούλ 18, 2017

Το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών- ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης  σήμερα Τρίτη 18 Ιουλίου 2017 πραγματοποίησε επίσκεψη στο Α.Τ. Πλατείας Δημοκρατίας παρουσία συναδέλφων που…

Δράσεις - Παρεμβάσεις, Επισκέψεις
49 shares0 views
Δράσεις - Παρεμβάσεις, Επισκέψεις
49 shares0 views

Μόρια, ένα καζάνι που βράζει σε ένα νησί γεμάτο προβλήματα

Aris - Ιούλ 17, 2017

Λίγες μέρες μετά την επίσκεψη της ΠΟΑΣΥ και την ανακοίνωση της για τις ελλείψεις στο ΠΡΟΚΕΚΑ που το καθιστούν ουσιαστικά…