ΤΟ ΕΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης (ekathess.gr) πραγματοποίησε συνάντηση – επίσκεψη με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης Υποστράτηγο κ. Φώτιο ΔΟΜΖΑΡΙΔΗ, προκειμένου ως συνδικαλιστικός οργανισμός να ενημερώσει για τα σοβαρά ζητήματα των συναδέλφων, καθώς βέβαια και για τις ευχές ενόψει των άγιων ημερών του Πάσχα και τη Ανάστασης του Χριστού μας.

Στη συνάντηση που έγινε σε άψογο συναδελφικό και φιλικό κλίμα, ο κ. Γενικός ενημερώθηκε από τους συναδέλφους για τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν όπως ωράριο εργασίας, υλικοτεχνική υποδομή, έλλειψη προσωπικό, έγκαιρη έκδοση των αστυνομικών μέτρων ειδικά για τις αθλητικές εκδηλώσεις, αλλαγές ενόψει της αναδιάρθρωσης Υπηρεσιών βάσει του π.δ. 7/2017, λειτουργία ορισμένων Υπηρεσιών, κτιριακό και στεγαστικό κλπ.

Πιστεύουμε ότι με την καλή διάθεση όλων μας, πολλά προβλήματα της καθημερινότητας των συναδέλφων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης θα διευθετηθούν, ενώ βέβαια κρίνεται απαραίτητο η πολιτική και φυσική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας να στηρίξει περισσότερο τις Υπηρεσίες του Νομού Θεσσαλονίκης, γενικότερα σε θέματα υλικοτεχνικής υποδομής (περιπολικά οχήματα ιδιαίτερα) και σε έμψυχο προσωπικό, έτσι ώστε να βελτιωθεί η αστυνόμευση και η ασφάλεια όλων μας.

Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης

Διαβάστε ακόμα

Επικαιρότητα
17 shares0 views
Επικαιρότητα
17 shares0 views

«Πότε επιτέλους η ελληνική αστυνομία θα σταματήσει να είναι ο κυματοθραύστης αδιέξοδων πολιτικών;»

Aris - Ιούν 06, 2018

Ερώτηση κατέθεσε σήμερα στην Βουλή με θέμα:  «Πότε επιτέλους η ελληνική αστυνομία θα σταματήσει να είναι ο κυματοθραύστης αδιέξοδων πολιτικών;» η…

Δράσεις - Παρεμβάσεις
34 shares0 views
Δράσεις - Παρεμβάσεις
34 shares0 views

Συνδικαλιστικές δράσεις, κατά την Α΄ συνεδρίαση της Γραμματείας Γυναικών Ν. Θεσ/νίκης

staff - Ιούν 04, 2018

Θεσσαλονίκη 04/06/2018 Α Ι Τ Η Μ Α - Π Ρ Ο Τ Α Σ Η 1.-Της Αναστασίας Νέστορος ΝΤΕΡΟΥ:…

Επικαιρότητα
16 shares0 views
Επικαιρότητα
16 shares0 views

Θέματα και απαντήσεις της 2ης ημέρας των εξετάσεων για το ΤΕΜΑ

Aris - Ιούν 03, 2018

Σε συνεργασία με τον έγκριτο νομικό και καθηγητή ποινικού δικαίου και όχι μόνο, κ.Νικόλαο ΔΕΡΜΕΝΟΥΔΗ, σας ενημερώνουμε για τα θέματα…