ΤΟ ΕΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης (ekathess.gr) πραγματοποίησε συνάντηση – επίσκεψη με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης Υποστράτηγο κ. Φώτιο ΔΟΜΖΑΡΙΔΗ, προκειμένου ως συνδικαλιστικός οργανισμός να ενημερώσει για τα σοβαρά ζητήματα των συναδέλφων, καθώς βέβαια και για τις ευχές ενόψει των άγιων ημερών του Πάσχα και τη Ανάστασης του Χριστού μας.

Στη συνάντηση που έγινε σε άψογο συναδελφικό και φιλικό κλίμα, ο κ. Γενικός ενημερώθηκε από τους συναδέλφους για τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν όπως ωράριο εργασίας, υλικοτεχνική υποδομή, έλλειψη προσωπικό, έγκαιρη έκδοση των αστυνομικών μέτρων ειδικά για τις αθλητικές εκδηλώσεις, αλλαγές ενόψει της αναδιάρθρωσης Υπηρεσιών βάσει του π.δ. 7/2017, λειτουργία ορισμένων Υπηρεσιών, κτιριακό και στεγαστικό κλπ.

Πιστεύουμε ότι με την καλή διάθεση όλων μας, πολλά προβλήματα της καθημερινότητας των συναδέλφων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης θα διευθετηθούν, ενώ βέβαια κρίνεται απαραίτητο η πολιτική και φυσική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας να στηρίξει περισσότερο τις Υπηρεσίες του Νομού Θεσσαλονίκης, γενικότερα σε θέματα υλικοτεχνικής υποδομής (περιπολικά οχήματα ιδιαίτερα) και σε έμψυχο προσωπικό, έτσι ώστε να βελτιωθεί η αστυνόμευση και η ασφάλεια όλων μας.

Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης

Διαβάστε ακόμα

Δράσεις - Παρεμβάσεις
23 shares0 views
Δράσεις - Παρεμβάσεις
23 shares0 views

Υβριστική ανάρτηση κατά Αστυνομικών κατέβηκε μετά από παρέμβαση του Γενικού Γραμματέα της ΕΑΥΘ και Μέλους του ΕΚΑ Θεσσαλονίκης αλλά και πλήθους συναδέλφων.

Aris - Ιαν 18, 2018

Μετά απο παρέμβαση και κινητοποίηση του Γενικού Γραμματέα της ΕΑΥΘ Καλευρά Αλέξανδρου και πλήθος συναδέλφων με αναφορές και σχόλια η υβριστική ανάρτηση…

Συνδικαλιστικά
31 shares0 views
Συνδικαλιστικά
31 shares0 views

Το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- θα συμμετέχει σε κάθε νόμιμη δημοκρατική δράση

Aris - Ιαν 18, 2018

Το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- ως ενεργός συνδικαλιστικός οργανισμός - συνδυασμός, πανελλαδικά των Ελλήνων εργαζομένων Αστυνομικών δηλώνει πως θα συμμετέχει…

Επικαιρότητα
27 shares0 views
Επικαιρότητα
27 shares0 views

«Η οδηγός δεν ανέφερε ότι το ανήλικο έχρηζε ιατρικής φροντίδας, μέχρι που ενηνερώθηκε οτι θα της βεβαιωθεί παράβαση. Παραβιασε κόκκινο και έκανε χρήση κινητού»

Aris - Ιαν 16, 2018

Για τους Αστυνομικούς της Τροχαίας Ελληνικού που βεβαιωσαν την κλήση στην ηθοποιό Τζένη Ιωακειμίδου, μόλις ενημερώθηκε ότι θα της βεβαιωθεί…