ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΕΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!

Το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης με Αντιπροσωπεία του, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Γραμματέα της Γραμματείας Προστασίας του Πολίτη του Κόμματος των Ανεξάρτητων Έλληνων κ. Ευστάθιο ΑΝΘΟΠΟΥΛΟ, ο οποίος εξάλλου είναι συνάδελφος εν αποστρατεία Πυροσβέστης, προκειμένου να τον ενημερώσει για τα σοβαρά προβλήματα των Αστυνομικών Υπηρεσιών όλου του Νομού Θεσσαλονίκης και γενικά των Αστυνομικών.

Ο Γραμματέας της Γραμματείας Προστασίαςτου Πολίτη του Πολιτικού Κόμματος της Συγκυβέρνησης επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα σοβαρά προβλήματα των Αστυνομικών της περιοχής μας και γενικότερα του Κλάδου μας και ενημέρωσε πως βρίσκεται στη διάθεσή μας για τη στήριξή του και τη βοήθεια στο δύσκολο έργο μας.

Ιδιαίτερα αξίζει να αναφερθεί ότι αναφέρθηκαν επιγραμματικά τα ακόλουθα ζητήματα:

– Η έλλειψη υλικοτεχνικής υποδομής, ιδιαίτερα σε περιπολικά οχήματα και μοτοσυκλέτες, καθώς και έμψυχου προσωπικού, ιδιαίτερα λόγω των 12 Ανοιχτών Κέντρων Φιλοξενίας που λειτουργούν στο Νομό Θεσσαλονίκης και της αύξησης της εγκληματικότητας.

– Η ανάγκη για την αλλαγή και βελτίωση του υπάρχοντος Βαθμολογίου του Νόμου 3686/08 για όλες ανεξαιρέτως τις κατηγορίες Αστυνομικού προσωπικού.

– Η τήρηση των διατάξεων για το ωράριο εργασίας του Π.Δ. 394/01 και η σωστή χορήγηση των ημερησίων αναπαύσεων-ρεπό, η ανακοινωση της εβδομαδιαίας υπηρεσίας όπως ορίζεται και η απαγόρευση για την εργασία σε διπλές νυχτερινές βάρδιες, που δυστυχώς αυτά καταστρατηγούνται πολλες φορές στη Θεσσαλονίκη.

– Τα ιδιαιτερα ζητήματα της επερχόμενης αναδιάρθρωσης-αναδιάταξης των Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης του Π.Δ. 7/2017, όπου θα πρέπει η Κυβέρνηση να συνδράμει αρκετά για τη διευθέτησή τους.

– Τα οικονομικά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά θέματα γενικότερα των εργαζομένων στα Σωματα Ασφαλείας και στις Ένοπλες Δυνάμεις, ιδιαίτερα μετά τις αποφάσεις του ΣτΕ και του τελευταίου ασφαλιστικού Νόμου 4387/16, καθώς βέβαια και του νέου μισθολογίου που γι’ αυτό δηλώσαμε οτι έχουμε έντονες ενστάσεις οπως και για το πάγωμα που έχουμε υποστεί όλοι μας οι εργαζόμενοι στα ειδικά μισθολόγια.

– Η γενική λειτουργία του Στρατιωτικού Νοσοκομείου 424 Θεσσαλονίκης και των Λεσχών των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και του ΜΤΣ, λόγω και της ιδιότητας του Προέδρου του Κόμματος των Ανεξάρτητων Έλληνων ως Υπουργού Εθνικής Άμυνας, που θα πρέπει για όλα αυτά να δοθούν ορισμένες λύσεις με παρεμβάσεις υπέρ όλων των Αστυνομικών.

Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης

Διαβάστε ακόμα

Προσφορἐς
12 shares0 views
Προσφορἐς
12 shares0 views

Προσφορά από την JOIN CLUB – Ηλεκτρονικό Τσιγάρο για όλους τους Αστυνομικούς

Aris - Σεπ 20, 2017

Το Ε.Κ.Α Θεσσαλονίκης κατόπιν ενεργειών κατάφερε να δοθεί η παρακάτω προσφορά από την  Join Club για όλους τους συναδέλφους: ΘΕΜΑ: ΕΚΠΤΩΣΗ…

Επικαιρότητα
18 shares0 views
Επικαιρότητα
18 shares0 views

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα διακίνησης κάνναβης στις Σέρρες (Φωτο)

Aris - Σεπ 20, 2017

Θεσσαλονίκη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα διακίνησης κάνναβης σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας Σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση…

Επικαιρότητα
24 shares0 views
Επικαιρότητα
24 shares0 views

Διαλύθηκε εν κινήσει περιπολικό και έπεσε στο δρόμο το ημιαξόνιο

Aris - Σεπ 20, 2017

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ρεθύμνου για ένα ατύχημα που συνέβη την Κυριακή: Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017, συνάδελφοι επαρχιακού…