ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ εύχεται το ΕΚΑ Θεσσαλονίκης

Απρ 12, 2017
161 Shares

Το Θείο δράμα των παθών του Κυρίου μας και η κορύφωσή του που οδηγεί στην Ανάσταση του Θεανθρώπου, αποτελεί διαχρονικό στοιχείο της ύπαρξης για όλους τους Χριστιανούς. Το στοιχείο αυτό δίνει νόημα στη ζωή μας και τη δύναμη να «σηκωνόμαστε ξανά» και να προχωράμε μπροστά.

Αυτές τις μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας ας κάνουμε μία ενδοσκόπηση… Να προσπαθήσουμε να υπερβούμε τον σκοτεινό μας εαυτό και απαλλαγμένοι από μίση, μικρότητες και πάθη να κατορθώσουμε να νοιώσουμε κι εμείς την Ανάσταση στις ψυχές μας. Το μήνυμα που στέλνει η Ανάσταση του Θεανθρώπου, είναι μήνυμα θυσίας και αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας, ιδίως για αυτούς που υποφέρουν και δοκιμάζονται αυτή τη περίοδο.

Ας αποτελέσει λοιπόν αυτό το μήνυμα πηγή δύναμης , πίστης και συλλογικής προκοπής τη δύσκολη αυτή περίοδο που ζει η πατρίδα μας και όπως το Άγιο Φως της Αναστάσεως πάντα να φωτίζει το νου και τις ψυχές μας.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε όλους!!!


Επιμέλεια:
ΦΑΣΑΡΑΚΗ Παρασκευή
Μέλος ΕΚΑ Θεσσαλονίκης

Διαβάστε ακόμα

Δράσεις - Παρεμβάσεις
23 shares0 views
Δράσεις - Παρεμβάσεις
23 shares0 views

Υβριστική ανάρτηση κατά Αστυνομικών κατέβηκε μετά από παρέμβαση του Γενικού Γραμματέα της ΕΑΥΘ και Μέλους του ΕΚΑ Θεσσαλονίκης αλλά και πλήθους συναδέλφων.

Aris - Ιαν 18, 2018

Μετά απο παρέμβαση και κινητοποίηση του Γενικού Γραμματέα της ΕΑΥΘ Καλευρά Αλέξανδρου και πλήθος συναδέλφων με αναφορές και σχόλια η υβριστική ανάρτηση…

Συνδικαλιστικά
31 shares0 views
Συνδικαλιστικά
31 shares0 views

Το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- θα συμμετέχει σε κάθε νόμιμη δημοκρατική δράση

Aris - Ιαν 18, 2018

Το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- ως ενεργός συνδικαλιστικός οργανισμός - συνδυασμός, πανελλαδικά των Ελλήνων εργαζομένων Αστυνομικών δηλώνει πως θα συμμετέχει…

Επικαιρότητα
27 shares0 views
Επικαιρότητα
27 shares0 views

«Η οδηγός δεν ανέφερε ότι το ανήλικο έχρηζε ιατρικής φροντίδας, μέχρι που ενηνερώθηκε οτι θα της βεβαιωθεί παράβαση. Παραβιασε κόκκινο και έκανε χρήση κινητού»

Aris - Ιαν 16, 2018

Για τους Αστυνομικούς της Τροχαίας Ελληνικού που βεβαιωσαν την κλήση στην ηθοποιό Τζένη Ιωακειμίδου, μόλις ενημερώθηκε ότι θα της βεβαιωθεί…