Το ΕΚΑ Θεσσαλονίκης στον δήμαρχο Κορδελιού-Ευόσμου για τα προβλήματα του πάρκινγκ του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης

Απρ 11, 2017
54 Shares

Σήμερα, Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου 2017, το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε επίσκεψη στο Δημαρχείο Κορδελιού-Ευόσμου, προκειμένου να ενημερώσει τον Δήμαρχο κ. Πέτρο ΣΟΥΛΑ και τον Αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Αμβρόσιο ΔΑΝΙΗΛΙΔΗ για τα προβλήματα του δημοτικού πάρκινγκ που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Μοναστηρίου με Αγαμέμνωνος στη Δημοτική Ενότητα Ευόσμου, πλησίον του Αστυνομικού Μεγάρου, το οποίο χρειάζεται εργασίες για την άμεση τεχνική επιδιόρθωση του.

Επίσης ενημερώθηκε η Δημοτική Αρχή για τα προβλήματα αστυνόμευσης της περιοχής, αφού οι Αστυνομικές Υπηρεσίες που εδρεύουν στο Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου, δηλαδή τα ΑΤ και ΤΑ Ευόσμου και το ΤΔΠΜ Κορδελιού, χρήζουν άμεσης ενίσχυσης λόγω των ελλείψεων προσωπικού και υλικοτεχνικής υποδομής.

Έτσι, το αποτέλεσμα της παρέμβασης του ΕΚΑ Θεσσαλονίκης και κατόπιν των αιτιολογημένων προτάσεων μας, ότι καθημερινά η στάθμευση των προσωπικών οχημάτων των εκατοντάδων συναδέλφων μας, καθώς και πολιτών επισκεπτών του Αστυνομικού Μεγάρου, καθίσταται αδύνατη λόγω της άσχημης κατάστασης του πάρκινγκ, ήταν η ρητή δέσμευση της Δημοτικής Αρχής, δηλαδή και του Δημάρχου και του Αντιδημάρχου, ότι πολύ σύντομα θα αποσταλεί τεχνικό συνεργείο για την επιδιόρθωση των βλαβών του δημοτικού πάρκινγκ από το συνεργείο τεχνικών εργασιών.

Θεσσαλονίκη, Μεγάλη Τρίτη 11/4/2017

 

Διαβάστε ακόμα

Δράσεις - Παρεμβάσεις
23 shares0 views
Δράσεις - Παρεμβάσεις
23 shares0 views

Υβριστική ανάρτηση κατά Αστυνομικών κατέβηκε μετά από παρέμβαση του Γενικού Γραμματέα της ΕΑΥΘ και Μέλους του ΕΚΑ Θεσσαλονίκης αλλά και πλήθους συναδέλφων.

Aris - Ιαν 18, 2018

Μετά απο παρέμβαση και κινητοποίηση του Γενικού Γραμματέα της ΕΑΥΘ Καλευρά Αλέξανδρου και πλήθος συναδέλφων με αναφορές και σχόλια η υβριστική ανάρτηση…

Συνδικαλιστικά
31 shares0 views
Συνδικαλιστικά
31 shares0 views

Το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- θα συμμετέχει σε κάθε νόμιμη δημοκρατική δράση

Aris - Ιαν 18, 2018

Το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- ως ενεργός συνδικαλιστικός οργανισμός - συνδυασμός, πανελλαδικά των Ελλήνων εργαζομένων Αστυνομικών δηλώνει πως θα συμμετέχει…

Επικαιρότητα
27 shares0 views
Επικαιρότητα
27 shares0 views

«Η οδηγός δεν ανέφερε ότι το ανήλικο έχρηζε ιατρικής φροντίδας, μέχρι που ενηνερώθηκε οτι θα της βεβαιωθεί παράβαση. Παραβιασε κόκκινο και έκανε χρήση κινητού»

Aris - Ιαν 16, 2018

Για τους Αστυνομικούς της Τροχαίας Ελληνικού που βεβαιωσαν την κλήση στην ηθοποιό Τζένη Ιωακειμίδου, μόλις ενημερώθηκε ότι θα της βεβαιωθεί…