Το ΕΚΑ Θεσσαλονίκης στον δήμαρχο Κορδελιού-Ευόσμου για τα προβλήματα του πάρκινγκ του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης

Απρ 11, 2017
54 Shares

Σήμερα, Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου 2017, το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε επίσκεψη στο Δημαρχείο Κορδελιού-Ευόσμου, προκειμένου να ενημερώσει τον Δήμαρχο κ. Πέτρο ΣΟΥΛΑ και τον Αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Αμβρόσιο ΔΑΝΙΗΛΙΔΗ για τα προβλήματα του δημοτικού πάρκινγκ που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Μοναστηρίου με Αγαμέμνωνος στη Δημοτική Ενότητα Ευόσμου, πλησίον του Αστυνομικού Μεγάρου, το οποίο χρειάζεται εργασίες για την άμεση τεχνική επιδιόρθωση του.

Επίσης ενημερώθηκε η Δημοτική Αρχή για τα προβλήματα αστυνόμευσης της περιοχής, αφού οι Αστυνομικές Υπηρεσίες που εδρεύουν στο Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου, δηλαδή τα ΑΤ και ΤΑ Ευόσμου και το ΤΔΠΜ Κορδελιού, χρήζουν άμεσης ενίσχυσης λόγω των ελλείψεων προσωπικού και υλικοτεχνικής υποδομής.

Έτσι, το αποτέλεσμα της παρέμβασης του ΕΚΑ Θεσσαλονίκης και κατόπιν των αιτιολογημένων προτάσεων μας, ότι καθημερινά η στάθμευση των προσωπικών οχημάτων των εκατοντάδων συναδέλφων μας, καθώς και πολιτών επισκεπτών του Αστυνομικού Μεγάρου, καθίσταται αδύνατη λόγω της άσχημης κατάστασης του πάρκινγκ, ήταν η ρητή δέσμευση της Δημοτικής Αρχής, δηλαδή και του Δημάρχου και του Αντιδημάρχου, ότι πολύ σύντομα θα αποσταλεί τεχνικό συνεργείο για την επιδιόρθωση των βλαβών του δημοτικού πάρκινγκ από το συνεργείο τεχνικών εργασιών.

Θεσσαλονίκη, Μεγάλη Τρίτη 11/4/2017

 

Διαβάστε ακόμα

Επικαιρότητα
17 shares0 views
Επικαιρότητα
17 shares0 views

«Πότε επιτέλους η ελληνική αστυνομία θα σταματήσει να είναι ο κυματοθραύστης αδιέξοδων πολιτικών;»

Aris - Ιούν 06, 2018

Ερώτηση κατέθεσε σήμερα στην Βουλή με θέμα:  «Πότε επιτέλους η ελληνική αστυνομία θα σταματήσει να είναι ο κυματοθραύστης αδιέξοδων πολιτικών;» η…

Δράσεις - Παρεμβάσεις
34 shares0 views
Δράσεις - Παρεμβάσεις
34 shares0 views

Συνδικαλιστικές δράσεις, κατά την Α΄ συνεδρίαση της Γραμματείας Γυναικών Ν. Θεσ/νίκης

staff - Ιούν 04, 2018

Θεσσαλονίκη 04/06/2018 Α Ι Τ Η Μ Α - Π Ρ Ο Τ Α Σ Η 1.-Της Αναστασίας Νέστορος ΝΤΕΡΟΥ:…

Επικαιρότητα
16 shares0 views
Επικαιρότητα
16 shares0 views

Θέματα και απαντήσεις της 2ης ημέρας των εξετάσεων για το ΤΕΜΑ

Aris - Ιούν 03, 2018

Σε συνεργασία με τον έγκριτο νομικό και καθηγητή ποινικού δικαίου και όχι μόνο, κ.Νικόλαο ΔΕΡΜΕΝΟΥΔΗ, σας ενημερώνουμε για τα θέματα…