Προαγωγή Αρχιφυλάκων, μη ανακριτικών σε Ανθ/μους, του Φέτκου Σταύρου

Απρ 07, 2017
275 Shares

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Η Ομοσπονδία μας (Π.Ο.ΑΣ.Υ) μέσω του θεσμικού της ρόλου  θα συνεχίσει τις  προτάσεις της για όλες τις κατηγορίες του χαμηλόβαθμου και σκληρά δοκιμαζόμενου Αστυνομικού προσωπικού, που δεν αναδείχθηκαν τα τελευταία έτη. Κάποιοι, που δεν ασχολήθηκαν ποτέ με τη βαθμολογική εξέλιξη των μη ανακριτικών Αστυνομικών υπαλλήλων, έσπευσαν αμέσως να υιοθετήσουν σενάρια διαχωρισμού των Αστυνομικών σε πατρίκιους και πληβείους.

Τους πληροφορούμε ότι η Π.Ο.ΑΣ.Υ είναι μία μεγάλη οικογένεια, που μόνο ενώνει. Ακούει όλα τα μέλη της και αγωνίζεται για μία σύγχρονη και αποτελεσματική Αστυνομία. Στην πρόταση, που κατέθεσε η Ομοσπονδία για την προαγωγή Αρχιφυλάκων μη ανακριτικών υπαλλήλων στο βαθμό του Ανθυπαστυνόμου θα καταθέσω στην πρώτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της Π.Ο.ΑΣ.Υ., που θα πραγματοποιηθεί στις 19-04-2017, βελτίωση της πρότασης, έτσι ώστε η τελική μορφή της προς την πολιτική και υπηρεσιακή ηγεσία να είναι η κάτωθι:

Κατ’ εξαίρεση, οι Αρχιφύλακες μη ανακριτικοί υπάλληλοι προάγονται στο βαθμό του Ανθυπαστυνόμου, μετά από αίτηση, με τη συμπλήρωση είκοσι επτά (27) ετών πραγματικής υπηρεσίας από την κατάταξή τους στην Ελληνική Αστυνομία, έτσι ώστε να  περιλαμβάνονται όλοι, ανεξαιρέτως, οι Αρχιφύλακες μη ανακριτικοί υπάλληλοι.

Ο Αστυνομικός είναι ο φυσικός και ουσιαστικός σύμμαχος της πολιτείας και αυτή οφείλει να τον προστατεύσει. Επιβάλλεται σήμερα όσο ποτέ άλλοτε  η Πολιτεία να σταθεί στο ύψος που της αναλογεί. Να δώσει επιτέλους αξιοπρεπείς αποδοχές και ωράριο εργασίας στους Έλληνες Αστυνομικούς.

Συνάδελφοι, θέλουμε μία Αστυνομία την οποία στηρίζουμε καθημερινά και αγωνιζόμαστε γι’ αυτό το σκοπό.

‘’Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ’’

 

ΦΕΤΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Αν. Ταμίας Π.Ο.ΑΣ.Υ

Μέλος της Ένωσης Θεσσαλονίκης

Μέλος του Ε.Κ.Α Θεσσαλονίκης

 

Διαβάστε ακόμα

Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
20 shares0 views
Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
20 shares0 views

Πλήρης ενημέρωση για τις εσωτερικές μεταθέσεις της Θεσσαλονίκης – Ο αναπληρωτής του αναπληρωτή στα Συμβούλια Μεταθέσεων!

Panagiotis - Ιούλ 20, 2017

Η ηγεσία της ΓΑΔΘ με μια διαταγή στα τέλη Ιουνίου 2017, "χρέωσε" ουσιαστικά την επικείμενη αναδιάταξη-αναδιοργάνωση των Υπηρεσιών της, στους…

Δράσεις - Παρεμβάσεις, Επισκέψεις, Συνδικαλιστικά
74 shares0 views
Δράσεις - Παρεμβάσεις, Επισκέψεις, Συνδικαλιστικά
74 shares0 views

ΤΟ ΕΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ Α.Τ. ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

staff - Ιούλ 18, 2017

Το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών- ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης  σήμερα Τρίτη 18 Ιουλίου 2017 πραγματοποίησε επίσκεψη στο Α.Τ. Πλατείας Δημοκρατίας παρουσία συναδέλφων που…

Δράσεις - Παρεμβάσεις, Επισκέψεις
49 shares0 views
Δράσεις - Παρεμβάσεις, Επισκέψεις
49 shares0 views

Μόρια, ένα καζάνι που βράζει σε ένα νησί γεμάτο προβλήματα

Aris - Ιούλ 17, 2017

Λίγες μέρες μετά την επίσκεψη της ΠΟΑΣΥ και την ανακοίνωση της για τις ελλείψεις στο ΠΡΟΚΕΚΑ που το καθιστούν ουσιαστικά…