Οι Έλληνες Αστυνομικοί θα παραμένουν πάντα δίπλα στην ελληνική κοινωνία, της οποίας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι

Μαρ 29, 2017
131 Shares

Δυστυχώς ζούμε σε μια κοινωνία που τείνει να ισοπεδωθεί.. κρίση οικονομική αλλά συγχρόνως και κρίση αξιών.. ζούμε σε μια εποχή παρακμής και σύγχυσης που η παγκοσμιοποίηση τείνει να ισοπεδώσει τα πάντα..

Αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της κοινωνίας και εμείς συνάδελφοι…

Θέλω να ελπίζω οτι λειτουργώντας μέσα σε αυτή την εποχή , θα συνεχίσουμε να αγωνιζομαστε για μια δίκαιη και δημοκρατική αστυνομία.

Σταθεροί στις αξίες της δημοκρατίας και της πατρίδος , πάντα σεβόμενοι και έχοντας πρότυπα όλους εκείνους που με την αυτοθυσία τους προστάτευσαν τη πατρίδα και κατάφεραν το αδύνατο να γινει δυνατό…..

Θα θυμίσω κάποια λόγια ενός μεγάλου ποιητή…..

«Τιμή σ’ εκείνους όπου στην ζωή των ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες. Ποτέ από το χρέος μη κινούντες δίκαιοι κ’ ίσιοι σ’ όλες των τες πράξεις » …..

Στίχοι που προσωπικά πιστεύω αγγίζουν τη ψυχή του μέγιστου ποσοστού των ανθρώπων που υπηρετούν στην ελληνική αστυνομία, των ανθρώπων που πολλάκις έχουν γίνει το μήλο της έριδος απο τις εκάστοτε κυβερνήσεις και έχουν αντιμετωπιστεί με σφοδρότητα και έχουν ταπεινωθεί με άδικους χαρακτηρισμούς.

Παρόλα αυτά οι Έλληνες αστυνομικοί παραμένουν και θα παραμένουν πάντα δίπλα στην ελληνική κοινωνία , αφουγκραζοντας τις ανάγκες της και σεβόμενοι τις απαιτήσεις της , έτοιμοι πάντα να ανταποκριθούν με επαγγελματισμό και αυταπάρνηση .

Παρασκευή​ Φασαρακη
Μέλος ΕΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διαβάστε ακόμα

Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
20 shares0 views
Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
20 shares0 views

Πλήρης ενημέρωση για τις εσωτερικές μεταθέσεις της Θεσσαλονίκης – Ο αναπληρωτής του αναπληρωτή στα Συμβούλια Μεταθέσεων!

Panagiotis - Ιούλ 20, 2017

Η ηγεσία της ΓΑΔΘ με μια διαταγή στα τέλη Ιουνίου 2017, "χρέωσε" ουσιαστικά την επικείμενη αναδιάταξη-αναδιοργάνωση των Υπηρεσιών της, στους…

Δράσεις - Παρεμβάσεις, Επισκέψεις, Συνδικαλιστικά
74 shares0 views
Δράσεις - Παρεμβάσεις, Επισκέψεις, Συνδικαλιστικά
74 shares0 views

ΤΟ ΕΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ Α.Τ. ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

staff - Ιούλ 18, 2017

Το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών- ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης  σήμερα Τρίτη 18 Ιουλίου 2017 πραγματοποίησε επίσκεψη στο Α.Τ. Πλατείας Δημοκρατίας παρουσία συναδέλφων που…

Δράσεις - Παρεμβάσεις, Επισκέψεις
49 shares0 views
Δράσεις - Παρεμβάσεις, Επισκέψεις
49 shares0 views

Μόρια, ένα καζάνι που βράζει σε ένα νησί γεμάτο προβλήματα

Aris - Ιούλ 17, 2017

Λίγες μέρες μετά την επίσκεψη της ΠΟΑΣΥ και την ανακοίνωση της για τις ελλείψεις στο ΠΡΟΚΕΚΑ που το καθιστούν ουσιαστικά…