Οι Έλληνες Αστυνομικοί θα παραμένουν πάντα δίπλα στην ελληνική κοινωνία, της οποίας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι

Μαρ 29, 2017
131 Shares

Δυστυχώς ζούμε σε μια κοινωνία που τείνει να ισοπεδωθεί.. κρίση οικονομική αλλά συγχρόνως και κρίση αξιών.. ζούμε σε μια εποχή παρακμής και σύγχυσης που η παγκοσμιοποίηση τείνει να ισοπεδώσει τα πάντα..

Αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της κοινωνίας και εμείς συνάδελφοι…

Θέλω να ελπίζω οτι λειτουργώντας μέσα σε αυτή την εποχή , θα συνεχίσουμε να αγωνιζομαστε για μια δίκαιη και δημοκρατική αστυνομία.

Σταθεροί στις αξίες της δημοκρατίας και της πατρίδος , πάντα σεβόμενοι και έχοντας πρότυπα όλους εκείνους που με την αυτοθυσία τους προστάτευσαν τη πατρίδα και κατάφεραν το αδύνατο να γινει δυνατό…..

Θα θυμίσω κάποια λόγια ενός μεγάλου ποιητή…..

«Τιμή σ’ εκείνους όπου στην ζωή των ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες. Ποτέ από το χρέος μη κινούντες δίκαιοι κ’ ίσιοι σ’ όλες των τες πράξεις » …..

Στίχοι που προσωπικά πιστεύω αγγίζουν τη ψυχή του μέγιστου ποσοστού των ανθρώπων που υπηρετούν στην ελληνική αστυνομία, των ανθρώπων που πολλάκις έχουν γίνει το μήλο της έριδος απο τις εκάστοτε κυβερνήσεις και έχουν αντιμετωπιστεί με σφοδρότητα και έχουν ταπεινωθεί με άδικους χαρακτηρισμούς.

Παρόλα αυτά οι Έλληνες αστυνομικοί παραμένουν και θα παραμένουν πάντα δίπλα στην ελληνική κοινωνία , αφουγκραζοντας τις ανάγκες της και σεβόμενοι τις απαιτήσεις της , έτοιμοι πάντα να ανταποκριθούν με επαγγελματισμό και αυταπάρνηση .

Παρασκευή​ Φασαρακη
Μέλος ΕΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διαβάστε ακόμα

Επικαιρότητα
17 shares0 views
Επικαιρότητα
17 shares0 views

«Πότε επιτέλους η ελληνική αστυνομία θα σταματήσει να είναι ο κυματοθραύστης αδιέξοδων πολιτικών;»

Aris - Ιούν 06, 2018

Ερώτηση κατέθεσε σήμερα στην Βουλή με θέμα:  «Πότε επιτέλους η ελληνική αστυνομία θα σταματήσει να είναι ο κυματοθραύστης αδιέξοδων πολιτικών;» η…

Δράσεις - Παρεμβάσεις
34 shares0 views
Δράσεις - Παρεμβάσεις
34 shares0 views

Συνδικαλιστικές δράσεις, κατά την Α΄ συνεδρίαση της Γραμματείας Γυναικών Ν. Θεσ/νίκης

staff - Ιούν 04, 2018

Θεσσαλονίκη 04/06/2018 Α Ι Τ Η Μ Α - Π Ρ Ο Τ Α Σ Η 1.-Της Αναστασίας Νέστορος ΝΤΕΡΟΥ:…

Επικαιρότητα
16 shares0 views
Επικαιρότητα
16 shares0 views

Θέματα και απαντήσεις της 2ης ημέρας των εξετάσεων για το ΤΕΜΑ

Aris - Ιούν 03, 2018

Σε συνεργασία με τον έγκριτο νομικό και καθηγητή ποινικού δικαίου και όχι μόνο, κ.Νικόλαο ΔΕΡΜΕΝΟΥΔΗ, σας ενημερώνουμε για τα θέματα…