Οι Έλληνες Αστυνομικοί θα παραμένουν πάντα δίπλα στην ελληνική κοινωνία, της οποίας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι

Μαρ 29, 2017
131 Shares

Δυστυχώς ζούμε σε μια κοινωνία που τείνει να ισοπεδωθεί.. κρίση οικονομική αλλά συγχρόνως και κρίση αξιών.. ζούμε σε μια εποχή παρακμής και σύγχυσης που η παγκοσμιοποίηση τείνει να ισοπεδώσει τα πάντα..

Αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της κοινωνίας και εμείς συνάδελφοι…

Θέλω να ελπίζω οτι λειτουργώντας μέσα σε αυτή την εποχή , θα συνεχίσουμε να αγωνιζομαστε για μια δίκαιη και δημοκρατική αστυνομία.

Σταθεροί στις αξίες της δημοκρατίας και της πατρίδος , πάντα σεβόμενοι και έχοντας πρότυπα όλους εκείνους που με την αυτοθυσία τους προστάτευσαν τη πατρίδα και κατάφεραν το αδύνατο να γινει δυνατό…..

Θα θυμίσω κάποια λόγια ενός μεγάλου ποιητή…..

«Τιμή σ’ εκείνους όπου στην ζωή των ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες. Ποτέ από το χρέος μη κινούντες δίκαιοι κ’ ίσιοι σ’ όλες των τες πράξεις » …..

Στίχοι που προσωπικά πιστεύω αγγίζουν τη ψυχή του μέγιστου ποσοστού των ανθρώπων που υπηρετούν στην ελληνική αστυνομία, των ανθρώπων που πολλάκις έχουν γίνει το μήλο της έριδος απο τις εκάστοτε κυβερνήσεις και έχουν αντιμετωπιστεί με σφοδρότητα και έχουν ταπεινωθεί με άδικους χαρακτηρισμούς.

Παρόλα αυτά οι Έλληνες αστυνομικοί παραμένουν και θα παραμένουν πάντα δίπλα στην ελληνική κοινωνία , αφουγκραζοντας τις ανάγκες της και σεβόμενοι τις απαιτήσεις της , έτοιμοι πάντα να ανταποκριθούν με επαγγελματισμό και αυταπάρνηση .

Παρασκευή​ Φασαρακη
Μέλος ΕΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διαβάστε ακόμα

Προσφορἐς
12 shares0 views
Προσφορἐς
12 shares0 views

Προσφορά από την JOIN CLUB – Ηλεκτρονικό Τσιγάρο για όλους τους Αστυνομικούς

Aris - Σεπ 20, 2017

Το Ε.Κ.Α Θεσσαλονίκης κατόπιν ενεργειών κατάφερε να δοθεί η παρακάτω προσφορά από την  Join Club για όλους τους συναδέλφους: ΘΕΜΑ: ΕΚΠΤΩΣΗ…

Επικαιρότητα
18 shares0 views
Επικαιρότητα
18 shares0 views

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα διακίνησης κάνναβης στις Σέρρες (Φωτο)

Aris - Σεπ 20, 2017

Θεσσαλονίκη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα διακίνησης κάνναβης σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας Σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση…

Επικαιρότητα
24 shares0 views
Επικαιρότητα
24 shares0 views

Διαλύθηκε εν κινήσει περιπολικό και έπεσε στο δρόμο το ημιαξόνιο

Aris - Σεπ 20, 2017

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ρεθύμνου για ένα ατύχημα που συνέβη την Κυριακή: Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017, συνάδελφοι επαρχιακού…