Οι Έλληνες Αστυνομικοί θα παραμένουν πάντα δίπλα στην ελληνική κοινωνία, της οποίας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι

Μαρ 29, 2017
131 Shares

Δυστυχώς ζούμε σε μια κοινωνία που τείνει να ισοπεδωθεί.. κρίση οικονομική αλλά συγχρόνως και κρίση αξιών.. ζούμε σε μια εποχή παρακμής και σύγχυσης που η παγκοσμιοποίηση τείνει να ισοπεδώσει τα πάντα..

Αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της κοινωνίας και εμείς συνάδελφοι…

Θέλω να ελπίζω οτι λειτουργώντας μέσα σε αυτή την εποχή , θα συνεχίσουμε να αγωνιζομαστε για μια δίκαιη και δημοκρατική αστυνομία.

Σταθεροί στις αξίες της δημοκρατίας και της πατρίδος , πάντα σεβόμενοι και έχοντας πρότυπα όλους εκείνους που με την αυτοθυσία τους προστάτευσαν τη πατρίδα και κατάφεραν το αδύνατο να γινει δυνατό…..

Θα θυμίσω κάποια λόγια ενός μεγάλου ποιητή…..

«Τιμή σ’ εκείνους όπου στην ζωή των ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες. Ποτέ από το χρέος μη κινούντες δίκαιοι κ’ ίσιοι σ’ όλες των τες πράξεις » …..

Στίχοι που προσωπικά πιστεύω αγγίζουν τη ψυχή του μέγιστου ποσοστού των ανθρώπων που υπηρετούν στην ελληνική αστυνομία, των ανθρώπων που πολλάκις έχουν γίνει το μήλο της έριδος απο τις εκάστοτε κυβερνήσεις και έχουν αντιμετωπιστεί με σφοδρότητα και έχουν ταπεινωθεί με άδικους χαρακτηρισμούς.

Παρόλα αυτά οι Έλληνες αστυνομικοί παραμένουν και θα παραμένουν πάντα δίπλα στην ελληνική κοινωνία , αφουγκραζοντας τις ανάγκες της και σεβόμενοι τις απαιτήσεις της , έτοιμοι πάντα να ανταποκριθούν με επαγγελματισμό και αυταπάρνηση .

Παρασκευή​ Φασαρακη
Μέλος ΕΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διαβάστε ακόμα

Συνδικαλιστικά
0 shares0 views
Συνδικαλιστικά
0 shares0 views

Ειδικό Κινητό Τμήμα Θεσσαλονίκης (Δεκαμελή) – υπηρεσία πολλαπλών καθηκόντων, χωρίς συγκεκριμένα καθήκοντα!!!

Aris - Δεκ 17, 2017

Καταρχήν δεκαμελή στα έγγραφα, αφού τυγχάνει να δουλεύουν από 4- 8 Αστυνομικοί. Αντικείμενο: Όταν τα τμήματα δίνουν ρεπό , ενίσχυση…

Επισκέψεις
51 shares0 views
Επισκέψεις
51 shares0 views

Συνάντηση του ΕΚΑ Θεσσαλονίκης με τον Βουλευτή της Ν.Δ. κ. Σταύρο ΚΑΛΑΦΑΤΗ

Aris - Δεκ 07, 2017

Με τον Βουλευτή της Ν.Δ. κ. Σταύρο ΚΑΛΑΦΑΤΗ συναντήθηκε αντιπροσωπεία του ΕΚΑ Θεσσαλονίκης αποτελούμενη από τον ΠΑΠΑΔΑΚΗ Θεόφιλο, ΚΑΛΕΥΡΑ Αλέξανδρο,…

Συνδικαλιστικά
29 shares0 views
Συνδικαλιστικά
29 shares0 views

Επιβραβεύονται και τα Δάνεια Μικροεπισκευών & Μικροβελτιώσεων του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων

staff - Δεκ 07, 2017

Η δίκαια, πλήρως τεκμηριωμένη και υλοποιήσιμη πρόταση του μέλους μας, Αγγελίδη Παναγιώτη, που έγινε την 04-01-2017 (δείτε την εδώ), προωθήθηκε…