Το ΕΚΑ Θεσσαλονίκης ενημέρωσε τους Βουλευτές της ΝΔ για τα προβλήματα των Αστυνομικών

Μαρ 12, 2017
18 Shares

Σειρά επαφών με βουλευτές της Αξιωματικής αντιπολίτευσης πραγματοποίησε το ΕΚΑ Θεσσαλονίκης, προκειμένου να τους ενημερώσει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι συνάδελφοι της ΓΑΔ Θεσσαλονίκης, άλλα και γενικότερα για τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο μας, με κυρίαρχο αυτό του νέου μισθολογίου, παρά τις αποφάσεις του ΣτΕ και την αναγνώριση του επαγγέλματός μας ως επικινδύνου.

Συγκεκριμένα την 10/3/17 αντιπροσωπεία του ΕΚΑ Θεσσαλονίκης, αποτελούμενη απο τον ΠΑΠΑΔΑΚΗ Θεόφιλο, ΦΕΤΚΟ Σταύρο, ΑΓΓΕΛΙΔΗ Παναγιώτη, ΔΑΓΚΛΗ Δημήτριο, ΔΡΟΣΟ Στέργιο, ΧΑΤΖΙΚΟ Γεώργιο, ΠΑΝΟ Στέφανο, ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ Κώστα και ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ Αριστείδη, συναντήθηκε με τον Βουλευτή της Β’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας κο Σάββα Αναστασιαδη, τον οποίο και τον ενημέρωσαν για τα προβλήματα της ΓΑΔΘ και συγκεκριμένα για το παράτυπο μισθολόγιο που προσπαθεί η Κυβέρνηση να προωθήσει, για την επερχόμενη αναδιάρθρωση-αναδιάταξη των Υπηρεσιών της Θεσσαλονίκης, για τις ελλείψεις στην υλικοτεχνική υποδομή και στο προσωπικό, για τα προβλήματα που δημιουργούνται από το Μεταναστευτικό-Προσφυγικό και τα 12 Hot Spots του Νομού Θεσσαλονίκης κλπ.

Την 11/3/17 από πλευράς του ΕΚΑ Θεσσαλονίκης, ο ΔΑΓΚΛΗΣ Δημήτριος, συναντήθηκε με τον Τομεάρχη Εσωτερικών και Βουλευτή Αττικής της Νέας Δημοκρατίας κο Μάκη Βορίδη τον οποίο ενημέρωσε για το νέο παράτυπο μισθολόγιο που ετοιμάζει η Κυβέρνηση, παρά την αντίθετη απόφαση του ΣτΕ που ορίζει διαφορετικά.

Το ΕΚΑ Θεσσαλονίκης θα συνεχίσει τις επαφές και με Βουλευτές της ελάσσονος αντιπολίτευσης, καθώς και της Κυβέρνησης με βασικό αίτημα την αναγνώριση του επαγγέλματός μας ως επικινδύνου, κάτι το οποίο η Πολιτεία οφείλει σε όλους τους εργαζόμενους Αστυνομικούς, καθώς και για όλα τα υπόλοιπα ζητήματα του Κλάδου μας και των εργαζομένων Αστυνομικών.

Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης

Διαβάστε ακόμα

Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
0 shares0 views
Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
0 shares0 views

Πλήρης ενημέρωση για τις εσωτερικές μεταθέσεις της Θεσσαλονίκης – Ο αναπληρωτής του αναπληρωτή στα Συμβούλια Μεταθέσεων!

Panagiotis - Ιούλ 20, 2017

Η ηγεσία της ΓΑΔΘ με μια διαταγή στα τέλη Ιουνίου 2017, "χρέωσε" ουσιαστικά την επικείμενη αναδιάταξη-αναδιοργάνωση των Υπηρεσιών της, στους…

Δράσεις - Παρεμβάσεις, Επισκέψεις, Συνδικαλιστικά
73 shares0 views
Δράσεις - Παρεμβάσεις, Επισκέψεις, Συνδικαλιστικά
73 shares0 views

ΤΟ ΕΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ Α.Τ. ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

staff - Ιούλ 18, 2017

Το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών- ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης  σήμερα Τρίτη 18 Ιουλίου 2017 πραγματοποίησε επίσκεψη στο Α.Τ. Πλατείας Δημοκρατίας παρουσία συναδέλφων που…

Δράσεις - Παρεμβάσεις, Επισκέψεις
49 shares0 views
Δράσεις - Παρεμβάσεις, Επισκέψεις
49 shares0 views

Μόρια, ένα καζάνι που βράζει σε ένα νησί γεμάτο προβλήματα

Aris - Ιούλ 17, 2017

Λίγες μέρες μετά την επίσκεψη της ΠΟΑΣΥ και την ανακοίνωση της για τις ελλείψεις στο ΠΡΟΚΕΚΑ που το καθιστούν ουσιαστικά…