ΣΤΗ ΒΕΡΓΙΝΑ TV ΤΟ ΕΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΠΑΠΑΔΑΚΗ Θ. ΚΑΙ ΚΑΛΕΥΡΑ Α.

Μαρ 05, 2017
28 Shares

Την Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017 το απόγευμα την 16:15 μ.μ. στη ζωντανή δημοσιογραφική εκπομπή της ΒΕΡΓΙΝΑ TV «μέσα σε όλα» θα είναι καλεσμένοι από πλευράς του Ενωτικού Κινήματος Αστυνομικών (ΕΚΑ) Θεσσαλονίκης, ο Ειδικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) Θεόφιλος ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης (ΕΑΥΘ) Αλέξανδρος ΚΑΛΕΥΡΑΣ, προκειμένου να ενημερώσουν για όλα τα προβλήματα και θέματα που απασχολούν τον Οργανισμό της Ελληνικής Αστυνομίας και όλους τους συναδέλφους μας. Ειδικότερα θα αναφερθούν και σε ζητήματα του Νομού Θεσσαλονίκης, αλλά και της Κεντρικής Μακεδονίας και γενικότερα όλης της Ελλάδας, όπως:

– Οι σοβαρές ελλείψεις προσωπικού και υλικοτεχνικής υποδομής.

– Τα προβλήματα που δημιουργούνται στην υπηρεσία μας εξαιτίας από το Μεταναστευτικό-Προσφυγικό ζήτημα.

– Η επερχόμενη αναδιάρθρωση-αναδιάταξη των Υπηρεσιών βάσει του π.δ. 7/2017 και τος αλλαγές που αυτή θα επιφέρει στην αστυνόμευση και στην καθημερινότητα και των Αστυνομικών αλλά και των πολιτών.

– Η αναγνώριση του επαγγέλματός μας ως επικίνδυνο και οι λόγοι που επιβάλλεται αυτό να γίνει.

– Οι αποφάσεις του ΣτΕ και το νέο (παράτυπο) μισθολογιο που επεξεργάζεται η Κυβέρνηση να νομοθετήσει και η παράλληλη ανάγκη για την καθιέρωση ενός νέου και σύγχρονου Βαθμολογίου για όλους ανεξαιρέτως τους Αστυνομικούς.

– Τα πάρεργα της Ελληνικής Αστυνομίας που εμποδίζουν την πραγματική αστυνόμευση όλων των περιοχών, αφού μάχιμοι Αστυνομικοί εκτελούν αλλότρια με το αγαθό της ασφάλειας καθήκοντα.

– Τα προβλήματα των συναδέλφων λόγω της καταστρατήγησης του ωραρίου εργασίας και οι πολλές μετακινήσεις εκτός Νομού που διατάζονται συχνά σε βάρος των εργαζομένων Αστυνομικών.

Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης

Διαβάστε ακόμα

Συνδικαλιστικά
0 shares0 views
Συνδικαλιστικά
0 shares0 views

Ειδικό Κινητό Τμήμα Θεσσαλονίκης (Δεκαμελή) – υπηρεσία πολλαπλών καθηκόντων, χωρίς συγκεκριμένα καθήκοντα!!!

Aris - Δεκ 17, 2017

Καταρχήν δεκαμελή στα έγγραφα, αφού τυγχάνει να δουλεύουν από 4- 8 Αστυνομικοί. Αντικείμενο: Όταν τα τμήματα δίνουν ρεπό , ενίσχυση…

Επισκέψεις
51 shares0 views
Επισκέψεις
51 shares0 views

Συνάντηση του ΕΚΑ Θεσσαλονίκης με τον Βουλευτή της Ν.Δ. κ. Σταύρο ΚΑΛΑΦΑΤΗ

Aris - Δεκ 07, 2017

Με τον Βουλευτή της Ν.Δ. κ. Σταύρο ΚΑΛΑΦΑΤΗ συναντήθηκε αντιπροσωπεία του ΕΚΑ Θεσσαλονίκης αποτελούμενη από τον ΠΑΠΑΔΑΚΗ Θεόφιλο, ΚΑΛΕΥΡΑ Αλέξανδρο,…

Συνδικαλιστικά
29 shares0 views
Συνδικαλιστικά
29 shares0 views

Επιβραβεύονται και τα Δάνεια Μικροεπισκευών & Μικροβελτιώσεων του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων

staff - Δεκ 07, 2017

Η δίκαια, πλήρως τεκμηριωμένη και υλοποιήσιμη πρόταση του μέλους μας, Αγγελίδη Παναγιώτη, που έγινε την 04-01-2017 (δείτε την εδώ), προωθήθηκε…