ΣΤΗ ΒΕΡΓΙΝΑ TV ΤΟ ΕΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΠΑΠΑΔΑΚΗ Θ. ΚΑΙ ΚΑΛΕΥΡΑ Α.

Μαρ 05, 2017
28 Shares

Την Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017 το απόγευμα την 16:15 μ.μ. στη ζωντανή δημοσιογραφική εκπομπή της ΒΕΡΓΙΝΑ TV «μέσα σε όλα» θα είναι καλεσμένοι από πλευράς του Ενωτικού Κινήματος Αστυνομικών (ΕΚΑ) Θεσσαλονίκης, ο Ειδικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) Θεόφιλος ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης (ΕΑΥΘ) Αλέξανδρος ΚΑΛΕΥΡΑΣ, προκειμένου να ενημερώσουν για όλα τα προβλήματα και θέματα που απασχολούν τον Οργανισμό της Ελληνικής Αστυνομίας και όλους τους συναδέλφους μας. Ειδικότερα θα αναφερθούν και σε ζητήματα του Νομού Θεσσαλονίκης, αλλά και της Κεντρικής Μακεδονίας και γενικότερα όλης της Ελλάδας, όπως:

– Οι σοβαρές ελλείψεις προσωπικού και υλικοτεχνικής υποδομής.

– Τα προβλήματα που δημιουργούνται στην υπηρεσία μας εξαιτίας από το Μεταναστευτικό-Προσφυγικό ζήτημα.

– Η επερχόμενη αναδιάρθρωση-αναδιάταξη των Υπηρεσιών βάσει του π.δ. 7/2017 και τος αλλαγές που αυτή θα επιφέρει στην αστυνόμευση και στην καθημερινότητα και των Αστυνομικών αλλά και των πολιτών.

– Η αναγνώριση του επαγγέλματός μας ως επικίνδυνο και οι λόγοι που επιβάλλεται αυτό να γίνει.

– Οι αποφάσεις του ΣτΕ και το νέο (παράτυπο) μισθολογιο που επεξεργάζεται η Κυβέρνηση να νομοθετήσει και η παράλληλη ανάγκη για την καθιέρωση ενός νέου και σύγχρονου Βαθμολογίου για όλους ανεξαιρέτως τους Αστυνομικούς.

– Τα πάρεργα της Ελληνικής Αστυνομίας που εμποδίζουν την πραγματική αστυνόμευση όλων των περιοχών, αφού μάχιμοι Αστυνομικοί εκτελούν αλλότρια με το αγαθό της ασφάλειας καθήκοντα.

– Τα προβλήματα των συναδέλφων λόγω της καταστρατήγησης του ωραρίου εργασίας και οι πολλές μετακινήσεις εκτός Νομού που διατάζονται συχνά σε βάρος των εργαζομένων Αστυνομικών.

Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης

Διαβάστε ακόμα

Προσφορἐς
12 shares0 views
Προσφορἐς
12 shares0 views

Προσφορά από την JOIN CLUB – Ηλεκτρονικό Τσιγάρο για όλους τους Αστυνομικούς

Aris - Σεπ 20, 2017

Το Ε.Κ.Α Θεσσαλονίκης κατόπιν ενεργειών κατάφερε να δοθεί η παρακάτω προσφορά από την  Join Club για όλους τους συναδέλφους: ΘΕΜΑ: ΕΚΠΤΩΣΗ…

Επικαιρότητα
20 shares0 views
Επικαιρότητα
20 shares0 views

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα διακίνησης κάνναβης στις Σέρρες (Φωτο)

Aris - Σεπ 20, 2017

Θεσσαλονίκη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα διακίνησης κάνναβης σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας Σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση…

Επικαιρότητα
24 shares0 views
Επικαιρότητα
24 shares0 views

Διαλύθηκε εν κινήσει περιπολικό και έπεσε στο δρόμο το ημιαξόνιο

Aris - Σεπ 20, 2017

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ρεθύμνου για ένα ατύχημα που συνέβη την Κυριακή: Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017, συνάδελφοι επαρχιακού…