ΣΤΗ ΒΕΡΓΙΝΑ TV ΤΟ ΕΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΠΑΠΑΔΑΚΗ Θ. ΚΑΙ ΚΑΛΕΥΡΑ Α.

Μαρ 05, 2017
28 Shares

Την Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017 το απόγευμα την 16:15 μ.μ. στη ζωντανή δημοσιογραφική εκπομπή της ΒΕΡΓΙΝΑ TV «μέσα σε όλα» θα είναι καλεσμένοι από πλευράς του Ενωτικού Κινήματος Αστυνομικών (ΕΚΑ) Θεσσαλονίκης, ο Ειδικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) Θεόφιλος ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης (ΕΑΥΘ) Αλέξανδρος ΚΑΛΕΥΡΑΣ, προκειμένου να ενημερώσουν για όλα τα προβλήματα και θέματα που απασχολούν τον Οργανισμό της Ελληνικής Αστυνομίας και όλους τους συναδέλφους μας. Ειδικότερα θα αναφερθούν και σε ζητήματα του Νομού Θεσσαλονίκης, αλλά και της Κεντρικής Μακεδονίας και γενικότερα όλης της Ελλάδας, όπως:

– Οι σοβαρές ελλείψεις προσωπικού και υλικοτεχνικής υποδομής.

– Τα προβλήματα που δημιουργούνται στην υπηρεσία μας εξαιτίας από το Μεταναστευτικό-Προσφυγικό ζήτημα.

– Η επερχόμενη αναδιάρθρωση-αναδιάταξη των Υπηρεσιών βάσει του π.δ. 7/2017 και τος αλλαγές που αυτή θα επιφέρει στην αστυνόμευση και στην καθημερινότητα και των Αστυνομικών αλλά και των πολιτών.

– Η αναγνώριση του επαγγέλματός μας ως επικίνδυνο και οι λόγοι που επιβάλλεται αυτό να γίνει.

– Οι αποφάσεις του ΣτΕ και το νέο (παράτυπο) μισθολογιο που επεξεργάζεται η Κυβέρνηση να νομοθετήσει και η παράλληλη ανάγκη για την καθιέρωση ενός νέου και σύγχρονου Βαθμολογίου για όλους ανεξαιρέτως τους Αστυνομικούς.

– Τα πάρεργα της Ελληνικής Αστυνομίας που εμποδίζουν την πραγματική αστυνόμευση όλων των περιοχών, αφού μάχιμοι Αστυνομικοί εκτελούν αλλότρια με το αγαθό της ασφάλειας καθήκοντα.

– Τα προβλήματα των συναδέλφων λόγω της καταστρατήγησης του ωραρίου εργασίας και οι πολλές μετακινήσεις εκτός Νομού που διατάζονται συχνά σε βάρος των εργαζομένων Αστυνομικών.

Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης

Διαβάστε ακόμα

Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
124 shares0 views
Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
124 shares0 views

Κάποιοι αντί να ασχολούνται με την ουσιαστική εκπαίδευση των αστυνομικών, εθελοτυφλούν!

staff - Μαΐ 09, 2018

Σε μια εποχή που η εγκληματικότητα έχει φτάσει στο ζενίθ κάποιοι εξακολουθούν να εθελοτυφλούν και αντί να ασχολούνται με την…

Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
0 shares0 views
Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
0 shares0 views

Οι ανθρωποφάγοι θεσμοί και η αιμορραγία του αστυνομικού, της Αναστασίας Ντέρου

staff - Μαΐ 01, 2018

Οι ανθρωποφάγοι θεσμοί που έχουν εισβάλει στην χώρα μας επί σειρά χρόνων, οδηγούν με ακρίβεια στην ακατάπαυστη αιμορραγία του αστυνομικού,…

Επικαιρότητα
102 shares0 views
Επικαιρότητα
102 shares0 views

Πανελλήνιες 2018: Η προκήρυξη για τις αστυνομικές σχολές

Aris - Απρ 27, 2018

Διαγωνισμό για την εισαγωγή με τις πανελλήνιες 2018, των ήδη υπηρετούντων αστυνομικών γενικών καθηκόντων στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας για…