ΣΤΗ ΒΕΡΓΙΝΑ TV ΤΟ ΕΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΠΑΠΑΔΑΚΗ Θ. ΚΑΙ ΚΑΛΕΥΡΑ Α.

Μαρ 05, 2017
28 Shares

Την Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017 το απόγευμα την 16:15 μ.μ. στη ζωντανή δημοσιογραφική εκπομπή της ΒΕΡΓΙΝΑ TV «μέσα σε όλα» θα είναι καλεσμένοι από πλευράς του Ενωτικού Κινήματος Αστυνομικών (ΕΚΑ) Θεσσαλονίκης, ο Ειδικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) Θεόφιλος ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης (ΕΑΥΘ) Αλέξανδρος ΚΑΛΕΥΡΑΣ, προκειμένου να ενημερώσουν για όλα τα προβλήματα και θέματα που απασχολούν τον Οργανισμό της Ελληνικής Αστυνομίας και όλους τους συναδέλφους μας. Ειδικότερα θα αναφερθούν και σε ζητήματα του Νομού Θεσσαλονίκης, αλλά και της Κεντρικής Μακεδονίας και γενικότερα όλης της Ελλάδας, όπως:

– Οι σοβαρές ελλείψεις προσωπικού και υλικοτεχνικής υποδομής.

– Τα προβλήματα που δημιουργούνται στην υπηρεσία μας εξαιτίας από το Μεταναστευτικό-Προσφυγικό ζήτημα.

– Η επερχόμενη αναδιάρθρωση-αναδιάταξη των Υπηρεσιών βάσει του π.δ. 7/2017 και τος αλλαγές που αυτή θα επιφέρει στην αστυνόμευση και στην καθημερινότητα και των Αστυνομικών αλλά και των πολιτών.

– Η αναγνώριση του επαγγέλματός μας ως επικίνδυνο και οι λόγοι που επιβάλλεται αυτό να γίνει.

– Οι αποφάσεις του ΣτΕ και το νέο (παράτυπο) μισθολογιο που επεξεργάζεται η Κυβέρνηση να νομοθετήσει και η παράλληλη ανάγκη για την καθιέρωση ενός νέου και σύγχρονου Βαθμολογίου για όλους ανεξαιρέτως τους Αστυνομικούς.

– Τα πάρεργα της Ελληνικής Αστυνομίας που εμποδίζουν την πραγματική αστυνόμευση όλων των περιοχών, αφού μάχιμοι Αστυνομικοί εκτελούν αλλότρια με το αγαθό της ασφάλειας καθήκοντα.

– Τα προβλήματα των συναδέλφων λόγω της καταστρατήγησης του ωραρίου εργασίας και οι πολλές μετακινήσεις εκτός Νομού που διατάζονται συχνά σε βάρος των εργαζομένων Αστυνομικών.

Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης

Διαβάστε ακόμα

Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
0 shares0 views
Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
0 shares0 views

Πλήρης ενημέρωση για τις εσωτερικές μεταθέσεις της Θεσσαλονίκης – Ο αναπληρωτής του αναπληρωτή στα Συμβούλια Μεταθέσεων!

Panagiotis - Ιούλ 20, 2017

Η ηγεσία της ΓΑΔΘ με μια διαταγή στα τέλη Ιουνίου 2017, "χρέωσε" ουσιαστικά την επικείμενη αναδιάταξη-αναδιοργάνωση των Υπηρεσιών της, στους…

Δράσεις - Παρεμβάσεις, Επισκέψεις, Συνδικαλιστικά
73 shares0 views
Δράσεις - Παρεμβάσεις, Επισκέψεις, Συνδικαλιστικά
73 shares0 views

ΤΟ ΕΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ Α.Τ. ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

staff - Ιούλ 18, 2017

Το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών- ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης  σήμερα Τρίτη 18 Ιουλίου 2017 πραγματοποίησε επίσκεψη στο Α.Τ. Πλατείας Δημοκρατίας παρουσία συναδέλφων που…

Δράσεις - Παρεμβάσεις, Επισκέψεις
49 shares0 views
Δράσεις - Παρεμβάσεις, Επισκέψεις
49 shares0 views

Μόρια, ένα καζάνι που βράζει σε ένα νησί γεμάτο προβλήματα

Aris - Ιούλ 17, 2017

Λίγες μέρες μετά την επίσκεψη της ΠΟΑΣΥ και την ανακοίνωση της για τις ελλείψεις στο ΠΡΟΚΕΚΑ που το καθιστούν ουσιαστικά…