ΣΟΒΑΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΩΝ!

Φεβ 24, 2017
37 Shares

Σήμερα, Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017, σε λίγα λεπτά, επίκειται έκτακτη συνάντηση του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) και Επικεφαλής του Ενωτικού Κινήματος Αστυνομικών (ΕΚΑ) Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΥ με την ηγεσία μας στο Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου η αρμόδια Υπηρεσιακή Επιτροπή Βαθμολογίου να εξετάσει το σοβαρό πρόβλημα της βαθμολογικής εξέλιξης των Ανθυπαστυνόμων.

Στη συναντηση, που θα γίνει σε λίγα λεπτά (19:30 μ.μ. σημερα 23/2/2017) και στην οποία θα περευρίσκεται και ο Πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ, θα υπάρχει ως μοναδικό θέμα συζήτησης, η οριστική διευθέτηση της προαγωγής και εξέλιξης των Ανθυπαστυνόμων, κάτι το οποίο πρέπει να γίνει άμεσα σύμφωνα και με τις αμετάκλητες και τελεσιδικες αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών.

Εξάλλου, οι διατάξεις του άρθρου 7 του ν. 3686/08 και παρόλο που τροποποιηθήθηκαν το 2012 με το άρθρο 25 του ν. 4058/12 και οι οποίες ορίζουν την εξέλιξη των Ανθυπαστυνόμων, είναι αντισυνταγματικές και εχουν επιφέρει πολλά υπηρεσιακά και οχι μόνο προβλήματα και αδικησαν πολλους συναδέλφους μας.

Η βάση μας θα είναι το μοναδικό κριτήριο προαγωγής των Ανθυπαστυνόμων σε αξιωματικούς με τον βαθμό του Υπαστυνόμου Β’, να ορίζεται μόνο με τα έτη παραμονής στον συγκεκριμένο βαθμό του Ανθυπαστυνόμου και χωρίς κανένα άλλο κριτήριο.

Συνάδελφοι, το συνδικαλιστικό κίνημα και ειδικά η Ομοσπονδία μας, η ΠΟΑΣΥ, δίνει αγώνα και προσπαθεί για οτιδήποτε έχει αδικήσει τους συναδέλφους και προσπαθεί καθημερινά να επιλύσει το κάθε ζήτημα, οποιουδήποτε επιπέδου, πάντοτε υπέρ των συμφέροντων και των δικαιωμάτων όλων συναδέλφων. Θα σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε εξέλιξη υπάρχει και βέβαια σύντομα θα γνωστοποιηθεί η αιτιολογημένη και τεκμηριωμένη πρόταση του Αστυνομικού συνδικαλιστικού κινήματος.

Ενωτικό Κίνημα Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ-

Διαβάστε ακόμα

Συνδικαλιστικά
0 shares0 views
Συνδικαλιστικά
0 shares0 views

Ειδικό Κινητό Τμήμα Θεσσαλονίκης (Δεκαμελή) – υπηρεσία πολλαπλών καθηκόντων, χωρίς συγκεκριμένα καθήκοντα!!!

Aris - Δεκ 17, 2017

Καταρχήν δεκαμελή στα έγγραφα, αφού τυγχάνει να δουλεύουν από 4- 8 Αστυνομικοί. Αντικείμενο: Όταν τα τμήματα δίνουν ρεπό , ενίσχυση…

Επισκέψεις
51 shares0 views
Επισκέψεις
51 shares0 views

Συνάντηση του ΕΚΑ Θεσσαλονίκης με τον Βουλευτή της Ν.Δ. κ. Σταύρο ΚΑΛΑΦΑΤΗ

Aris - Δεκ 07, 2017

Με τον Βουλευτή της Ν.Δ. κ. Σταύρο ΚΑΛΑΦΑΤΗ συναντήθηκε αντιπροσωπεία του ΕΚΑ Θεσσαλονίκης αποτελούμενη από τον ΠΑΠΑΔΑΚΗ Θεόφιλο, ΚΑΛΕΥΡΑ Αλέξανδρο,…

Συνδικαλιστικά
29 shares0 views
Συνδικαλιστικά
29 shares0 views

Επιβραβεύονται και τα Δάνεια Μικροεπισκευών & Μικροβελτιώσεων του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων

staff - Δεκ 07, 2017

Η δίκαια, πλήρως τεκμηριωμένη και υλοποιήσιμη πρόταση του μέλους μας, Αγγελίδη Παναγιώτη, που έγινε την 04-01-2017 (δείτε την εδώ), προωθήθηκε…