ΣΟΒΑΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΩΝ!

Φεβ 24, 2017
37 Shares

Σήμερα, Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017, σε λίγα λεπτά, επίκειται έκτακτη συνάντηση του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) και Επικεφαλής του Ενωτικού Κινήματος Αστυνομικών (ΕΚΑ) Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΥ με την ηγεσία μας στο Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου η αρμόδια Υπηρεσιακή Επιτροπή Βαθμολογίου να εξετάσει το σοβαρό πρόβλημα της βαθμολογικής εξέλιξης των Ανθυπαστυνόμων.

Στη συναντηση, που θα γίνει σε λίγα λεπτά (19:30 μ.μ. σημερα 23/2/2017) και στην οποία θα περευρίσκεται και ο Πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ, θα υπάρχει ως μοναδικό θέμα συζήτησης, η οριστική διευθέτηση της προαγωγής και εξέλιξης των Ανθυπαστυνόμων, κάτι το οποίο πρέπει να γίνει άμεσα σύμφωνα και με τις αμετάκλητες και τελεσιδικες αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών.

Εξάλλου, οι διατάξεις του άρθρου 7 του ν. 3686/08 και παρόλο που τροποποιηθήθηκαν το 2012 με το άρθρο 25 του ν. 4058/12 και οι οποίες ορίζουν την εξέλιξη των Ανθυπαστυνόμων, είναι αντισυνταγματικές και εχουν επιφέρει πολλά υπηρεσιακά και οχι μόνο προβλήματα και αδικησαν πολλους συναδέλφους μας.

Η βάση μας θα είναι το μοναδικό κριτήριο προαγωγής των Ανθυπαστυνόμων σε αξιωματικούς με τον βαθμό του Υπαστυνόμου Β’, να ορίζεται μόνο με τα έτη παραμονής στον συγκεκριμένο βαθμό του Ανθυπαστυνόμου και χωρίς κανένα άλλο κριτήριο.

Συνάδελφοι, το συνδικαλιστικό κίνημα και ειδικά η Ομοσπονδία μας, η ΠΟΑΣΥ, δίνει αγώνα και προσπαθεί για οτιδήποτε έχει αδικήσει τους συναδέλφους και προσπαθεί καθημερινά να επιλύσει το κάθε ζήτημα, οποιουδήποτε επιπέδου, πάντοτε υπέρ των συμφέροντων και των δικαιωμάτων όλων συναδέλφων. Θα σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε εξέλιξη υπάρχει και βέβαια σύντομα θα γνωστοποιηθεί η αιτιολογημένη και τεκμηριωμένη πρόταση του Αστυνομικού συνδικαλιστικού κινήματος.

Ενωτικό Κίνημα Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ-

Διαβάστε ακόμα

Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
0 shares0 views
Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
0 shares0 views

Πλήρης ενημέρωση για τις εσωτερικές μεταθέσεις της Θεσσαλονίκης – Ο αναπληρωτής του αναπληρωτή στα Συμβούλια Μεταθέσεων!

Panagiotis - Ιούλ 20, 2017

Η ηγεσία της ΓΑΔΘ με μια διαταγή στα τέλη Ιουνίου 2017, "χρέωσε" ουσιαστικά την επικείμενη αναδιάταξη-αναδιοργάνωση των Υπηρεσιών της, στους…

Δράσεις - Παρεμβάσεις, Επισκέψεις, Συνδικαλιστικά
73 shares0 views
Δράσεις - Παρεμβάσεις, Επισκέψεις, Συνδικαλιστικά
73 shares0 views

ΤΟ ΕΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ Α.Τ. ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

staff - Ιούλ 18, 2017

Το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών- ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης  σήμερα Τρίτη 18 Ιουλίου 2017 πραγματοποίησε επίσκεψη στο Α.Τ. Πλατείας Δημοκρατίας παρουσία συναδέλφων που…

Δράσεις - Παρεμβάσεις, Επισκέψεις
49 shares0 views
Δράσεις - Παρεμβάσεις, Επισκέψεις
49 shares0 views

Μόρια, ένα καζάνι που βράζει σε ένα νησί γεμάτο προβλήματα

Aris - Ιούλ 17, 2017

Λίγες μέρες μετά την επίσκεψη της ΠΟΑΣΥ και την ανακοίνωση της για τις ελλείψεις στο ΠΡΟΚΕΚΑ που το καθιστούν ουσιαστικά…