Δυναμικό παρών στην Ένστολη Διαμαρτυρία την τετάρτη 22-02-2017 έδωσε το ΕΚΑ Θεσσαλονίκης! [ΦΩΤΟ]

Φεβ 24, 2017
32 Shares

Ίσως στη δυσκολότερη συγκυρία, λόγω της γενικότερης κατάστασης που βιώνει ο κλάδος μας αλλά και ολόκληρη η χώρα, μετά από 7 συνεχή μνημονιακά χρόνια μιας και ο κόμπος έφτασε στο χτένι… το συνδικαλιστικό κίνημα μας, μέσα σε αυτό το δαιδαλώδες μωσαϊκο συνεχίζει να δίνει  τιτάνιο αγώνα απέναντι στις μεθοδεύσεις όσων αρνούνται να σεβαστούν το λειτούργημα που επιτελούμε γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους ακόμη και αποφάσεις του ανώτατου δικαστηρίου της χώρας…

ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΩΣΕ Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Όλοι μαζί την Τετάρτη 22-02-2017 από την πλατεία συντάγματος στη συγκεντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε, ενώσαμε τις φωνές μας βροντοφωνάζοντας πως η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ…!

Το μήνυμα είχε αποδέκτες όλους όσους κάθονται στα έδρανα της βουλής λίγα μέτρα παραδίπλα από την πλατεία Συντάγματος, μέσα στο ναό της Δημοκρατίας!

Ο Άγωνας συνεχίζεται…

Το ΕΚΑ Θεσσαλονίκης φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει από μια τόσο σημαντική δράση του συνόλου του συνδικαλιστικού κινήματος του κλάδου μας, όπως το έχει αποδείξει πολλές φορές!

Ακουλουθεί ένα μικρό δείγμα φωτογραφικού υλίκου από την παρουσία του ΕΚΑ Θεσσαλονίκης στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας και όχι μόνο, που πραγματοποιήθηκε στις 22-02-2017 στην Αθήνα στην πλατεία Συντάγματος, λίγα μέτρα δίπλα από τη Βουλή:

Ε.Κ.Α. Θεσσαλονίκης

Διαβάστε ακόμα

Web Tv, Επικαιρότητα
18 shares0 views
Web Tv, Επικαιρότητα
18 shares0 views

ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩ [ΒΙΝΤΕΟ]

staff - Ιούλ 22, 2017

Το ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ (ΕΚΑ - ekapolice.gr) σας κοινοποιεί ένα αποκαλυπτικό βίντεο που δείχνει τις δραματικές στιγμές από την ένσταση…

Επικαιρότητα
72 shares0 views
Επικαιρότητα
72 shares0 views

Η εγκύκλιος για τα μισθολογικα κλιμακια και άλλες διατάξεις

Aris - Ιούλ 21, 2017

[embeddoc url="http://www.ekathess.gr/wp-content/uploads/2017/07/ΨΜΦ2Η-Β2Φ.pdf" download="all"] Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης

Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
35 shares0 views
Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
35 shares0 views

Πλήρης ενημέρωση για τις εσωτερικές μεταθέσεις της Θεσσαλονίκης – Ο αναπληρωτής του αναπληρωτή στα Συμβούλια Μεταθέσεων!

Panagiotis - Ιούλ 20, 2017

Η ηγεσία της ΓΑΔΘ με μια διαταγή στα τέλη Ιουνίου 2017, "χρέωσε" ουσιαστικά την επικείμενη αναδιάταξη-αναδιοργάνωση των Υπηρεσιών της, στους…