Δυναμικό παρών στην Ένστολη Διαμαρτυρία την τετάρτη 22-02-2017 έδωσε το ΕΚΑ Θεσσαλονίκης! [ΦΩΤΟ]

Φεβ 24, 2017
32 Shares

Ίσως στη δυσκολότερη συγκυρία, λόγω της γενικότερης κατάστασης που βιώνει ο κλάδος μας αλλά και ολόκληρη η χώρα, μετά από 7 συνεχή μνημονιακά χρόνια μιας και ο κόμπος έφτασε στο χτένι… το συνδικαλιστικό κίνημα μας, μέσα σε αυτό το δαιδαλώδες μωσαϊκο συνεχίζει να δίνει  τιτάνιο αγώνα απέναντι στις μεθοδεύσεις όσων αρνούνται να σεβαστούν το λειτούργημα που επιτελούμε γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους ακόμη και αποφάσεις του ανώτατου δικαστηρίου της χώρας…

ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΩΣΕ Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Όλοι μαζί την Τετάρτη 22-02-2017 από την πλατεία συντάγματος στη συγκεντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε, ενώσαμε τις φωνές μας βροντοφωνάζοντας πως η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ…!

Το μήνυμα είχε αποδέκτες όλους όσους κάθονται στα έδρανα της βουλής λίγα μέτρα παραδίπλα από την πλατεία Συντάγματος, μέσα στο ναό της Δημοκρατίας!

Ο Άγωνας συνεχίζεται…

Το ΕΚΑ Θεσσαλονίκης φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει από μια τόσο σημαντική δράση του συνόλου του συνδικαλιστικού κινήματος του κλάδου μας, όπως το έχει αποδείξει πολλές φορές!

Ακουλουθεί ένα μικρό δείγμα φωτογραφικού υλίκου από την παρουσία του ΕΚΑ Θεσσαλονίκης στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας και όχι μόνο, που πραγματοποιήθηκε στις 22-02-2017 στην Αθήνα στην πλατεία Συντάγματος, λίγα μέτρα δίπλα από τη Βουλή:

Ε.Κ.Α. Θεσσαλονίκης

Διαβάστε ακόμα

Επισκέψεις
68 shares0 views
Επισκέψεις
68 shares0 views

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑ ΑΤ ΒΟΛΒΗΣ (ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑΣ) & ΤΤ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑΣ

Aris - Μαρ 18, 2018

Το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης, πιστό στη βασική αρχή του να βρίσκεται κοντά και δίπλα στους συναδέλφους, πραγματοποίησε επίσκεψη…

Επικαιρότητα
9 shares0 views
Επικαιρότητα
9 shares0 views

ΤΕΑΠΑΣΑ: Χορήγηση προσωπικών δανείων εκτάκτων αναγκών

Aris - Μαρ 15, 2018

Ορισμός δικαιολογητικών – Διαδικασία έγκρισης και εκταμίευσης: [embeddoc url="http://www.ekathess.gr/wp-content/uploads/2018/03/egyklios_daneion_2018.pdf" download="all"]

Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
55 shares0 views
Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
55 shares0 views

Όλοι γνωρίζουν τις ευθύνες όσων επενδύουν σε μια Αστυνομία σε ρόλο αποδιοπομπαίου τράγου καθώς και τα αποτελέσματα αυτής της λογικής.

staff - Μαρ 15, 2018

Πολύς λόγος γίνεται, για τον εκσυγχρονισμό και τον εκδημοκρατισμό της Ελληνικής Αστυνομίας. Τα δείγματα γραφής των παρελθόντων ετών όσον αφορά…