Εκπρόσωπος της ηγεσίας ή των συναδέλφων; Παράγοντας ή Συνδικαλιστής; Ποια είναι τελικά η αλήθεια;

Ιαν 31, 2017
60 Shares

Περί τα τέλη Ιουλίου του καλοκαιριού που μας πέρασε, οι υπηρετούντες στη Γ.ΑΔ.Θεσσαλονίκης ζήσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις με τα όσα συνέβησαν στο Συμβούλιο Μεταθέσεων και ιδιαιτέρως με την παρουσία του εκλεγμένου εκπροσώπου της οικείας Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων σε αυτό, ο οποίος κρίνοντας εκ του αποτελέσματος δεν μπόρεσε να διασφαλίσει, συνδικαλιστικά κυρίως, τους συναδέλφους, όπως αυτό αποδεικνύεται από όλα τα γεγονότα και από τις μαρτυρίες δεκάδων συνάδελφων.

Υπενθυμίζουμε πως έγιναν πολλές μεταθέσεις χωρίς τη θέληση και την αίτηση των συναδέλφων, μεταξύ των οποίων και συναδέλφισσας που είχε τοκετό πριν λίγες ημέρες καθώς και εκλεγμένου Αντιπροσώπου!

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης εξέδωσε προς τούτου δύο ανακοινώσεις (μπορείτε να τις δείτε στη συνέχεια) και πραγματοποίησε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο.

Δυστυχώς, ο συνάδελφος εκπρόσωπος – εκλεγμένος, που θα πρέπει να λειτουργεί και να βρίσκεται πάντοτε μέσα στα συνδικαλιστικά ιδεώδη της ενότητας και της συναδελφικότητας, αρθρογράφησε όπως αρέσκεται, μη αναλαμβάνοντας όμως τις ευθύνες, κινούμενος στα όρια της εσωστρέφειας και του διχασμού, κατηγορώντας άλλους συναδέλφους – συνδικαλιστές. Βέβαια όπως θα διαβάσετε δεν άργησε να ανασκευάσει τις δημόσιες δηλώσεις του και να ζητήσει συγνώμη.

Μάλιστα, προφανώς επειδή δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει και να αντεπεξέλθει στα γεγονότα, απείλησε ότι θα προσφύγει στη δικαστική οδό σε βάρος συναδέλφων συνδικαλιστών ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΑΝ, ΩΣ ΟΦΕΙΛΑΝ, ΤΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗΣ…

Η πρώτη έκπληξη έρχεται με το δημόσιο κάλεσμα του εκλεγμένου συνδικαλιστή – εκπροσώπου των συναδέλφων της Θεσσαλονίκης στα Συμβούλια Μεταθέσεων, που ζητάει από τη Διοίκηση να αντικαταστήσει (μετακινήσει προφανώς) έτερο συνάδελφο και συνδικαλιστή από τη θέση του σε υπηρεσία της ΔΑΕΘ ασκώντας δριμύτατη κριτική για την εκτέλεση των καθηκόντων του, λες και ήταν ο διοικητής του!

Και ενώ νομίζαμε ότι τα είδαμε όλα με τον συγκεκριμένο έρχεται και η μεγαλύτερη έκπληξη με την αποστρατεία του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή όταν ο ίδιος ευχαριστεί (;;;!!!!) τον Στρατηγό, εκθειάζοντας τον για το έργο του, λησμονώντας όλα όσα έχουν συμβεί!

«Καλός πολίτης στρατηγέ..είσαι ο μόνος που γνώρισα που ενώ μπορούσε να μείνει με προοπτικές ανέλιξης προτίμησες την οικογένειά σου..Σε ευχαριστώ για την συνεργασία και για το ότι ποτέ δεν με έφερες σε δύσκολη θέση.Διαλέγω μόνο έναν χαρακτηρισμό από πολλούς που μπορούσα να γράψω..Αξιοπρεπής…να είσαι καλά να χάιρεσαι την οικογένεια σου σε ευχαριστώ για τις παρεμβάσεις σου υπερ των διμοιριών..»

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;

Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ;

Ας καταλήξει ο εκλεγμένος – εκπρόσωπος στα συμβούλια μεταθέσεων ότι ρόλος του είναι η υπεράσπιση των δικαιωμάτων των συναδέλφων και όχι των στρογγύλεμα των γωνιών……γιατί κάποιοι συνάδελφοι κυνηγήθηκαν το καλοκαίρι από τις υπηρεσίες τους και κάποιος διέταξε αυτές τις μεταθέσεις….

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ;

ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η΄ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ;

ΕΚΑ Θεσσαλονίκης

Διαβάστε ακόμα

Επικαιρότητα
0 shares0 views
Επικαιρότητα
0 shares0 views

Εξελίξεις για την πενταετία – Κλείδωσε το ποσό

Aris - Φεβ 22, 2018

Το κλιμάκιο του ΕΚΑ Θεσσαλονίκης που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Αθήνα μετεχοντας στις διεργασίες του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας…

Συνδικαλιστικά
0 shares0 views
Συνδικαλιστικά
0 shares0 views

Η Δ.Α. Λέσβου παρά τις παρεμβάσεις της τελευταίας βδομάδας συνεχίζει το άδικο πρόγραμμα των διμοιριών της Δ.Α. Λέσβου έναντι των υπολοίπων

Aris - Φεβ 22, 2018

Τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 18.30 Δ Σ στο γραφείο της ένωσης μας. Επειδή έχουμε δεχτεί πολλά τηλεφωνήματα…

Συνδικαλιστικά
28 shares0 views
Συνδικαλιστικά
28 shares0 views

Φωνή βοώντος εν τη ερήμω στην Ένωση Θεσσαλονίκης;;;

Aris - Φεβ 22, 2018

ΑΡΑΓΕ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; Επειδή έρχεται Σαρακοστή και έχω μάθει στην ζωή μου να λέω την αλήθεια, προσπαθώντας σε αυτόν τον…