Με πλήρη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία της Ένωσης

Ιαν 24, 2017
148 Shares

Θεσσαλονίκη, 24 Ιανουαρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Με πλήρη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης με τη συμμετοχή δεκάδων εθελοντών-συναδέλφων.

Η Τράπεζα Αίματος της Ένωσης συνεχίζει καθημερινά να στηρίζει πολλούς συναδέλφους και τις οικογένειες τους όταν το έχουν ανάγκη. Η συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία είναι μια χειρονομία καλής θέλησης, φροντίδας και αγάπης προς τον συνάνθρωπο μας.

Η Ένωση μας θα συνεχίσει να πραγματοποιεί, παράλληλα με τις συνδικαλιστικές της δράσεις, ενέργειες που ενισχύουν την αλληλεγγύη και προβάλουν την ιδέα του κοινωνικού εθελοντισμού των εργαζομένων στον χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που προσήλθαν στην αιμοδοσία και επισημαίνουμε ότι κάθε αιμοδότης συνάδελφος δικαιούται τέσσερις (4) ημέρες ειδικής άδειας σύμφωνα με το άρθ.39 του Π.Δ. 584/1985, όταν προσφέρει εθελοντικά αίμα για τις Τράπεζες Αίματος των συνδικαλιστικών φορέων.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό της Κινητής Μονάδας Αιμοληψιών του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ για την άψογη διοργάνωση και συνεργασία.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Β’ Αντιπρόεδρος                     Ο Γεν. Γραμματέας

ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ Χρήστος               ΚΑΛΕΥΡΑΣ Αλέξανδρος

Η ομάδα του ΑΧΕΠΑ:

Διαβάστε ακόμα

Δράσεις - Παρεμβάσεις
0 shares0 views
Δράσεις - Παρεμβάσεις
0 shares0 views

Κίνδυνος «μπλακ άουτ» στο ΑΤ Λευκού Πύργου

Aris - Αυγ 23, 2017

 Ήδη από τις 14 Αυγούστου είχαμε προειδοποιήσει και ενημερώσει με άρθρο μας για τα αναρίθμητα  προβλήματα της ένωσης των τριών…

Συνδικαλιστικά
4 shares0 views
Συνδικαλιστικά
4 shares0 views

Συνεδρίαση Επιτροπής Μεταγωγών

Aris - Αυγ 22, 2017

Αθήνα, 22 Αυγούστου 2017 Αρ. Πρωτ.: 200/9/87β Συνεδρίαση Επιτροπής Μεταγωγών Συνεδρίασε σήμερα και ώρα 17:30 στα γραφεία της Ομοσπονδίας η…

Επικαιρότητα
133 shares0 views
Επικαιρότητα
133 shares0 views

Δύο συγνώμες κατατέθηκαν για την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. σχετικά με περιστατικό σε super market

Aris - Αυγ 20, 2017

Σε υπηρεσιακή εκτόνωση οδεύει το περιστατικό που συνέβη σε super market της Πρέβεζας. Στο εν λόγω περιστατικό αστυνομικοί της Ομάδας…