Με πλήρη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία της Ένωσης

Ιαν 24, 2017
148 Shares

Θεσσαλονίκη, 24 Ιανουαρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Με πλήρη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης με τη συμμετοχή δεκάδων εθελοντών-συναδέλφων.

Η Τράπεζα Αίματος της Ένωσης συνεχίζει καθημερινά να στηρίζει πολλούς συναδέλφους και τις οικογένειες τους όταν το έχουν ανάγκη. Η συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία είναι μια χειρονομία καλής θέλησης, φροντίδας και αγάπης προς τον συνάνθρωπο μας.

Η Ένωση μας θα συνεχίσει να πραγματοποιεί, παράλληλα με τις συνδικαλιστικές της δράσεις, ενέργειες που ενισχύουν την αλληλεγγύη και προβάλουν την ιδέα του κοινωνικού εθελοντισμού των εργαζομένων στον χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που προσήλθαν στην αιμοδοσία και επισημαίνουμε ότι κάθε αιμοδότης συνάδελφος δικαιούται τέσσερις (4) ημέρες ειδικής άδειας σύμφωνα με το άρθ.39 του Π.Δ. 584/1985, όταν προσφέρει εθελοντικά αίμα για τις Τράπεζες Αίματος των συνδικαλιστικών φορέων.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό της Κινητής Μονάδας Αιμοληψιών του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ για την άψογη διοργάνωση και συνεργασία.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Β’ Αντιπρόεδρος                     Ο Γεν. Γραμματέας

ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ Χρήστος               ΚΑΛΕΥΡΑΣ Αλέξανδρος

Η ομάδα του ΑΧΕΠΑ:

Διαβάστε ακόμα

Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
124 shares0 views
Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
124 shares0 views

Κάποιοι αντί να ασχολούνται με την ουσιαστική εκπαίδευση των αστυνομικών, εθελοτυφλούν!

staff - Μαΐ 09, 2018

Σε μια εποχή που η εγκληματικότητα έχει φτάσει στο ζενίθ κάποιοι εξακολουθούν να εθελοτυφλούν και αντί να ασχολούνται με την…

Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
0 shares0 views
Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
0 shares0 views

Οι ανθρωποφάγοι θεσμοί και η αιμορραγία του αστυνομικού, της Αναστασίας Ντέρου

staff - Μαΐ 01, 2018

Οι ανθρωποφάγοι θεσμοί που έχουν εισβάλει στην χώρα μας επί σειρά χρόνων, οδηγούν με ακρίβεια στην ακατάπαυστη αιμορραγία του αστυνομικού,…

Επικαιρότητα
102 shares0 views
Επικαιρότητα
102 shares0 views

Πανελλήνιες 2018: Η προκήρυξη για τις αστυνομικές σχολές

Aris - Απρ 27, 2018

Διαγωνισμό για την εισαγωγή με τις πανελλήνιες 2018, των ήδη υπηρετούντων αστυνομικών γενικών καθηκόντων στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας για…