Με πλήρη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία της Ένωσης

Ιαν 24, 2017
148 Shares

Θεσσαλονίκη, 24 Ιανουαρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Με πλήρη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης με τη συμμετοχή δεκάδων εθελοντών-συναδέλφων.

Η Τράπεζα Αίματος της Ένωσης συνεχίζει καθημερινά να στηρίζει πολλούς συναδέλφους και τις οικογένειες τους όταν το έχουν ανάγκη. Η συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία είναι μια χειρονομία καλής θέλησης, φροντίδας και αγάπης προς τον συνάνθρωπο μας.

Η Ένωση μας θα συνεχίσει να πραγματοποιεί, παράλληλα με τις συνδικαλιστικές της δράσεις, ενέργειες που ενισχύουν την αλληλεγγύη και προβάλουν την ιδέα του κοινωνικού εθελοντισμού των εργαζομένων στον χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που προσήλθαν στην αιμοδοσία και επισημαίνουμε ότι κάθε αιμοδότης συνάδελφος δικαιούται τέσσερις (4) ημέρες ειδικής άδειας σύμφωνα με το άρθ.39 του Π.Δ. 584/1985, όταν προσφέρει εθελοντικά αίμα για τις Τράπεζες Αίματος των συνδικαλιστικών φορέων.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό της Κινητής Μονάδας Αιμοληψιών του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ για την άψογη διοργάνωση και συνεργασία.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Β’ Αντιπρόεδρος                     Ο Γεν. Γραμματέας

ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ Χρήστος               ΚΑΛΕΥΡΑΣ Αλέξανδρος

Η ομάδα του ΑΧΕΠΑ:

Διαβάστε ακόμα

Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
54 shares0 views
Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
54 shares0 views

Οι ΤρισΔΙ.ΑΣ.τατοι μαραθωνοδρόμοι…..

Aris - Νοέ 18, 2017

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθηνών που πραγματοποιήθηκε στις 12 Νοεμβρίου φιλοξένησε περίπου 51.000 δρομείς απ’ όλο τον κόσμο επιβεβαιώνοντας για μια…

Συνδικαλιστικά
14 shares0 views
Συνδικαλιστικά
14 shares0 views

ΤΟ ΕΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Aris - Νοέ 18, 2017

Επειδή πολλοί συνάδελφοί, μας θέτουν ερωτήματα για την υπηρεσιακή κατάσταση της επιφυλακής, το ΕΚΑ Θεσσαλονίκης σας ενημερώνει ότι ο όρος…

Επικαιρότητα
18 shares0 views
Επικαιρότητα
18 shares0 views

Έσπασαν ψαλίδια περιπολικού ενώ βρίσκονταν σε περιπολία

Aris - Νοέ 18, 2017

Η ΔΕΞΙΑ ΡΟΔΑ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ Τυχεροί δύο αστυνομικοί, καθώς η βλάβη έγινε μέσα στην πόλη κι όχι…