Οξύτατες αιχμές κατά της κυβέρνησης από τον Πρόεδρο της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Ιαν 16, 2017
249 Shares

Οξύτατες αιχμές κατά τις κυβέρνησης άφησε ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Γερακαράκος στον ετήσιο χορό της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής (ΕΑΥΝΑΑ), που έγινε την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 στο «Ποσειδώνιο».

Ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ αναφέρθηκε στους συναδέλφους αστυνομικούς που δυστυχούν και δεν έχουν τα απλά πράγματα για την επιβίωσή τους, πέρα από το τελευταίο γεγονός της τρομοκρατικής ενέργειας κατά των αστυνομικών έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Γερακαράκος τόνισε πως ο Έλληνας αστυνομικός όπως και ο πυροσβέστης και ο λιμενικός είναι αυτοί που κρατούν τη χώρα αλλά δυστυχώς κάποιοι, είπε, υπονοώντας σαφώς την κυβέρνηση, δεν το υπολογίζουν. Το γεγονός αυτό όπως τόνισε είναι αναπόφευκτο να δημιουργήσει σύγκρουση.

Μάλιστα δίνοντας δραματικό τόνο στο χαιρετισμό του δήλωσε: «Εμείς, θα τους πούμε σύγκρουση κι όποιος κερδίσει. Εμείς μπορεί να μην είμαστε αύριο στο Σώμα, αλλά αυτοί δεν θα είναι κυβέρνηση» κατέληξε.

πηγή: vimaonline.gr

Διαβάστε ακόμα

Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
54 shares0 views
Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
54 shares0 views

Οι ΤρισΔΙ.ΑΣ.τατοι μαραθωνοδρόμοι…..

Aris - Νοέ 18, 2017

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθηνών που πραγματοποιήθηκε στις 12 Νοεμβρίου φιλοξένησε περίπου 51.000 δρομείς απ’ όλο τον κόσμο επιβεβαιώνοντας για μια…

Συνδικαλιστικά
14 shares0 views
Συνδικαλιστικά
14 shares0 views

ΤΟ ΕΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Aris - Νοέ 18, 2017

Επειδή πολλοί συνάδελφοί, μας θέτουν ερωτήματα για την υπηρεσιακή κατάσταση της επιφυλακής, το ΕΚΑ Θεσσαλονίκης σας ενημερώνει ότι ο όρος…

Επικαιρότητα
18 shares0 views
Επικαιρότητα
18 shares0 views

Έσπασαν ψαλίδια περιπολικού ενώ βρίσκονταν σε περιπολία

Aris - Νοέ 18, 2017

Η ΔΕΞΙΑ ΡΟΔΑ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ Τυχεροί δύο αστυνομικοί, καθώς η βλάβη έγινε μέσα στην πόλη κι όχι…