Η Άμεση Δράση Θεσ/νίκης χρειάζεται ενίσχυση σε πολλούς τομείς – Πραγματοποίηθηκε συγκέντρωση για τα δίκυκλα ομάδων ΔΙ.ΑΣ. ΚΑΙ Ζ

Στις 12 και 13 Δεκεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκαν συγκεντρώσεις προσωπικού των συναδέλφων της Ομάδας «Ζ» και των συναδέλφων της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Στις συγκεντρώσεις αναφέρθηκαν όλα τα προβλήματα που τους απασχολούν, δόθηκαν εξηγήσεις για το πρόβλημα καθυστέρησης χορήγησης νέων στολών και οι συνάδελφοι ενημερώθηκαν με το νέο έτος θα υποβληθούν οι δαπάνες για την ανανέωση των στολών.

Λύθηκε το ζήτημα καθυστέρησης μεταφοράς προσαχθέντων – συλληφθέντων με τη χρησιμοποίηση (2) δύο συμβατικών περιπολικών οχημάτων επανδρωμένων με συναδέλφους της Δ/νσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης κατά την διάρκεια της ημέρας.

Ζητήθηκε από όλους τους συναδέλφους να λαμβάνονται όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας κατά την διάρκειας της υπηρεσίας (ΈΛΕΓΧΟΙ ΣΤΗ ΡΟΤΟΝΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΟΥΣΙΩΝ-ΑΡΠΑΓΕΣ ΤΣΑΝΤΩΝ-ΛΗΣΤΕΙΕΣ), καθώς και την ιδιαίτερη μέριμνα λόγω των εορτών στις απόπειρες κλοπών και ληστειών σε βάρος ανηλίκων τις ημέρες που ψάλλουν τα κάλαντα.

Κρίνεται απαραίτητο η Δ/νση Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης να ενισχυθεί και από πλευράς υλικοτεχνικής υποδομής, καθώς και ιδιαίτερα σε προσωπικό, ώστε να μπορεί να διαθέτει περισσότερες εποχούμενες περιπολίες και σε δίκυκλα ΔΙ.ΑΣ. και «Ζ» αλλά και σε περιπολικά οχήματα.

Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών (ΕΚΑ) Θεσσαλονίκης

Διαβάστε ακόμα

Επισκέψεις
68 shares0 views
Επισκέψεις
68 shares0 views

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑ ΑΤ ΒΟΛΒΗΣ (ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑΣ) & ΤΤ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑΣ

Aris - Μαρ 18, 2018

Το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης, πιστό στη βασική αρχή του να βρίσκεται κοντά και δίπλα στους συναδέλφους, πραγματοποίησε επίσκεψη…

Επικαιρότητα
9 shares0 views
Επικαιρότητα
9 shares0 views

ΤΕΑΠΑΣΑ: Χορήγηση προσωπικών δανείων εκτάκτων αναγκών

Aris - Μαρ 15, 2018

Ορισμός δικαιολογητικών – Διαδικασία έγκρισης και εκταμίευσης: [embeddoc url="http://www.ekathess.gr/wp-content/uploads/2018/03/egyklios_daneion_2018.pdf" download="all"]

Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
55 shares0 views
Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
55 shares0 views

Όλοι γνωρίζουν τις ευθύνες όσων επενδύουν σε μια Αστυνομία σε ρόλο αποδιοπομπαίου τράγου καθώς και τα αποτελέσματα αυτής της λογικής.

staff - Μαρ 15, 2018

Πολύς λόγος γίνεται, για τον εκσυγχρονισμό και τον εκδημοκρατισμό της Ελληνικής Αστυνομίας. Τα δείγματα γραφής των παρελθόντων ετών όσον αφορά…