Η Άμεση Δράση Θεσ/νίκης χρειάζεται ενίσχυση σε πολλούς τομείς – Πραγματοποίηθηκε συγκέντρωση για τα δίκυκλα ομάδων ΔΙ.ΑΣ. ΚΑΙ Ζ

Στις 12 και 13 Δεκεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκαν συγκεντρώσεις προσωπικού των συναδέλφων της Ομάδας «Ζ» και των συναδέλφων της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Στις συγκεντρώσεις αναφέρθηκαν όλα τα προβλήματα που τους απασχολούν, δόθηκαν εξηγήσεις για το πρόβλημα καθυστέρησης χορήγησης νέων στολών και οι συνάδελφοι ενημερώθηκαν με το νέο έτος θα υποβληθούν οι δαπάνες για την ανανέωση των στολών.

Λύθηκε το ζήτημα καθυστέρησης μεταφοράς προσαχθέντων – συλληφθέντων με τη χρησιμοποίηση (2) δύο συμβατικών περιπολικών οχημάτων επανδρωμένων με συναδέλφους της Δ/νσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης κατά την διάρκεια της ημέρας.

Ζητήθηκε από όλους τους συναδέλφους να λαμβάνονται όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας κατά την διάρκειας της υπηρεσίας (ΈΛΕΓΧΟΙ ΣΤΗ ΡΟΤΟΝΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΟΥΣΙΩΝ-ΑΡΠΑΓΕΣ ΤΣΑΝΤΩΝ-ΛΗΣΤΕΙΕΣ), καθώς και την ιδιαίτερη μέριμνα λόγω των εορτών στις απόπειρες κλοπών και ληστειών σε βάρος ανηλίκων τις ημέρες που ψάλλουν τα κάλαντα.

Κρίνεται απαραίτητο η Δ/νση Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης να ενισχυθεί και από πλευράς υλικοτεχνικής υποδομής, καθώς και ιδιαίτερα σε προσωπικό, ώστε να μπορεί να διαθέτει περισσότερες εποχούμενες περιπολίες και σε δίκυκλα ΔΙ.ΑΣ. και «Ζ» αλλά και σε περιπολικά οχήματα.

Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών (ΕΚΑ) Θεσσαλονίκης

Διαβάστε ακόμα

Συνδικαλιστικά
0 shares0 views
Συνδικαλιστικά
0 shares0 views

Τι μπορούμε να κάνουμε εάν α) μας μεταθέσουν με πρωτοβουλία της υπηρεσίας και χωρίς τη θέλησή μας ή β) εαν δεν ικανοποιηθεί η αίτηση μετάθεσή μας.

Aris - Ιούλ 24, 2017

Την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017 πραγματοποιήθηκε το Συμβούλιο Μεταθέσεων της ΓΑΔ Θεσσαλονίκης και από αυτήν την εβδομάδα και μέχρι την…

Web Tv, Επικαιρότητα
18 shares0 views
Web Tv, Επικαιρότητα
18 shares0 views

ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩ [ΒΙΝΤΕΟ]

staff - Ιούλ 22, 2017

Το ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ (ΕΚΑ - ekapolice.gr) σας κοινοποιεί ένα αποκαλυπτικό βίντεο που δείχνει τις δραματικές στιγμές από την ένσταση…

Επικαιρότητα
72 shares0 views
Επικαιρότητα
72 shares0 views

Η εγκύκλιος για τα μισθολογικα κλιμακια και άλλες διατάξεις

Aris - Ιούλ 21, 2017

[embeddoc url="http://www.ekathess.gr/wp-content/uploads/2017/07/ΨΜΦ2Η-Β2Φ.pdf" download="all"] Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης