Τμήματα Ασφαλείας για όλες τις δουλειές!

Εδώ και αρκετό καιρό τα Τμήματα Ασφαλείας της Γ.Α.Δ.Θεσσαλονίκης έχουν γίνει κυριολεκτικά και μεταφορικά τα Τμήματα για όλες τις δουλειές!

Σχεδόν σε όλα μέτρα συμμετέχουν μόνιμα συνάδελφοι από τα Τμήματα Ασφαλείας, ο αριθμός των οποίων ολοένα και αυξάνεται, ενώ σε κάθε καινούρια φύλαξη ή έκτακτη υπηρεσία που συνεχώς προκύπτει, διατίθενται συνάδελφοι από τα Τμήματα Ασφαλείας!

Σε αυτό να προσθέσουμε επίσης και τις αρκετές περιπτώσεις όπου συνάδελφοι τα Τμήματα Ασφαλείας ανέλαβαν σκοπιές σε αντικατάσταση των συναδέλφων της Τάξης.

Την ανωτέρω ομολογουμένως επιβαρυμένη υπηρεσιακή καθημερινότητα έρχονται να δυσχεραίνουν οι ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή που δυσκολεύουν το αστυνομικό έργο, καθώς και η αυξανόμενη εγκληματικότητα που είναι αποτέλεσμα πολλών συνδυαστικών παραγόντων που δεν είναι όμως του παρόντος.

Σαν να μην φτάνουν όμως όλα αυτά η ηγεσία έρχεται για ακόμη μία φορά να αποδυναμώσει τα Τμήματα Ασφαλείας με την πρόσφατη διαταγή της, προκειμένου να ενισχύσει κεντρική υπηρεσία….μέχρι νεοτέρας!

Έχουμε ξαναπεί πως τα Τμήματα (Ασφαλείας, Τάξης, Τροχαίας) είναι τα κύτταρα που τροφοδοτούν τον οργανισμό της Ελληνικής Αστυνομίας και εάν υπολειτουργούν, είτε παραλύσουν, είτε νεκρώσουν, θα συμβεί το ίδιο και στον οργανισμό με μαθηματική ακρίβεια!

Και η ώρα αυτή δυστυχώς, όπως διαφαίνεται είναι κοντά, πολύ κοντά και οι συνάδελφοι έχουν φτάσει στα όρια τους!

Διαβάστε ακόμα

Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
0 shares0 views
Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
0 shares0 views

Πλήρης ενημέρωση για τις εσωτερικές μεταθέσεις της Θεσσαλονίκης – Ο αναπληρωτής του αναπληρωτή στα Συμβούλια Μεταθέσεων!

Panagiotis - Ιούλ 20, 2017

Η ηγεσία της ΓΑΔΘ με μια διαταγή στα τέλη Ιουνίου 2017, "χρέωσε" ουσιαστικά την επικείμενη αναδιάταξη-αναδιοργάνωση των Υπηρεσιών της, στους…

Δράσεις - Παρεμβάσεις, Επισκέψεις, Συνδικαλιστικά
73 shares0 views
Δράσεις - Παρεμβάσεις, Επισκέψεις, Συνδικαλιστικά
73 shares0 views

ΤΟ ΕΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ Α.Τ. ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

staff - Ιούλ 18, 2017

Το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών- ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης  σήμερα Τρίτη 18 Ιουλίου 2017 πραγματοποίησε επίσκεψη στο Α.Τ. Πλατείας Δημοκρατίας παρουσία συναδέλφων που…

Δράσεις - Παρεμβάσεις, Επισκέψεις
49 shares0 views
Δράσεις - Παρεμβάσεις, Επισκέψεις
49 shares0 views

Μόρια, ένα καζάνι που βράζει σε ένα νησί γεμάτο προβλήματα

Aris - Ιούλ 17, 2017

Λίγες μέρες μετά την επίσκεψη της ΠΟΑΣΥ και την ανακοίνωση της για τις ελλείψεις στο ΠΡΟΚΕΚΑ που το καθιστούν ουσιαστικά…