Τμήματα Ασφαλείας για όλες τις δουλειές!

Εδώ και αρκετό καιρό τα Τμήματα Ασφαλείας της Γ.Α.Δ.Θεσσαλονίκης έχουν γίνει κυριολεκτικά και μεταφορικά τα Τμήματα για όλες τις δουλειές!

Σχεδόν σε όλα μέτρα συμμετέχουν μόνιμα συνάδελφοι από τα Τμήματα Ασφαλείας, ο αριθμός των οποίων ολοένα και αυξάνεται, ενώ σε κάθε καινούρια φύλαξη ή έκτακτη υπηρεσία που συνεχώς προκύπτει, διατίθενται συνάδελφοι από τα Τμήματα Ασφαλείας!

Σε αυτό να προσθέσουμε επίσης και τις αρκετές περιπτώσεις όπου συνάδελφοι τα Τμήματα Ασφαλείας ανέλαβαν σκοπιές σε αντικατάσταση των συναδέλφων της Τάξης.

Την ανωτέρω ομολογουμένως επιβαρυμένη υπηρεσιακή καθημερινότητα έρχονται να δυσχεραίνουν οι ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή που δυσκολεύουν το αστυνομικό έργο, καθώς και η αυξανόμενη εγκληματικότητα που είναι αποτέλεσμα πολλών συνδυαστικών παραγόντων που δεν είναι όμως του παρόντος.

Σαν να μην φτάνουν όμως όλα αυτά η ηγεσία έρχεται για ακόμη μία φορά να αποδυναμώσει τα Τμήματα Ασφαλείας με την πρόσφατη διαταγή της, προκειμένου να ενισχύσει κεντρική υπηρεσία….μέχρι νεοτέρας!

Έχουμε ξαναπεί πως τα Τμήματα (Ασφαλείας, Τάξης, Τροχαίας) είναι τα κύτταρα που τροφοδοτούν τον οργανισμό της Ελληνικής Αστυνομίας και εάν υπολειτουργούν, είτε παραλύσουν, είτε νεκρώσουν, θα συμβεί το ίδιο και στον οργανισμό με μαθηματική ακρίβεια!

Και η ώρα αυτή δυστυχώς, όπως διαφαίνεται είναι κοντά, πολύ κοντά και οι συνάδελφοι έχουν φτάσει στα όρια τους!

Διαβάστε ακόμα

Επισκέψεις
51 shares0 views
Επισκέψεις
51 shares0 views

Συνάντηση του ΕΚΑ Θεσσαλονίκης με τον Βουλευτή της Ν.Δ. κ. Σταύρο ΚΑΛΑΦΑΤΗ

Aris - Δεκ 07, 2017

Με τον Βουλευτή της Ν.Δ. κ. Σταύρο ΚΑΛΑΦΑΤΗ συναντήθηκε αντιπροσωπεία του ΕΚΑ Θεσσαλονίκης αποτελούμενη από τον ΠΑΠΑΔΑΚΗ Θεόφιλο, ΚΑΛΕΥΡΑ Αλέξανδρο,…

Συνδικαλιστικά
29 shares0 views
Συνδικαλιστικά
29 shares0 views

Επιβραβεύονται και τα Δάνεια Μικροεπισκευών & Μικροβελτιώσεων του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων

staff - Δεκ 07, 2017

Η δίκαια, πλήρως τεκμηριωμένη και υλοποιήσιμη πρόταση του μέλους μας, Αγγελίδη Παναγιώτη, που έγινε την 04-01-2017 (δείτε την εδώ), προωθήθηκε…

Επικαιρότητα
21 shares0 views
Επικαιρότητα
21 shares0 views

Οι συνάδελφοι των διμοιριων έγιναν στόχος για πολλοστή φορά και κάποιοι κοιτάνε να το εκμεταλλευτούν

Aris - Δεκ 06, 2017

Όταν οι διμοιρίες αδυνατούν να εκπαιδευτούν ουσιαστικά και διαρκώς το αποτέλεσμα είναι αρνητικό!!! Να εκτίθενται σε άμεσο κίνδυνο οι άνδρες…