Τμήματα Ασφαλείας για όλες τις δουλειές!

Εδώ και αρκετό καιρό τα Τμήματα Ασφαλείας της Γ.Α.Δ.Θεσσαλονίκης έχουν γίνει κυριολεκτικά και μεταφορικά τα Τμήματα για όλες τις δουλειές!

Σχεδόν σε όλα μέτρα συμμετέχουν μόνιμα συνάδελφοι από τα Τμήματα Ασφαλείας, ο αριθμός των οποίων ολοένα και αυξάνεται, ενώ σε κάθε καινούρια φύλαξη ή έκτακτη υπηρεσία που συνεχώς προκύπτει, διατίθενται συνάδελφοι από τα Τμήματα Ασφαλείας!

Σε αυτό να προσθέσουμε επίσης και τις αρκετές περιπτώσεις όπου συνάδελφοι τα Τμήματα Ασφαλείας ανέλαβαν σκοπιές σε αντικατάσταση των συναδέλφων της Τάξης.

Την ανωτέρω ομολογουμένως επιβαρυμένη υπηρεσιακή καθημερινότητα έρχονται να δυσχεραίνουν οι ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή που δυσκολεύουν το αστυνομικό έργο, καθώς και η αυξανόμενη εγκληματικότητα που είναι αποτέλεσμα πολλών συνδυαστικών παραγόντων που δεν είναι όμως του παρόντος.

Σαν να μην φτάνουν όμως όλα αυτά η ηγεσία έρχεται για ακόμη μία φορά να αποδυναμώσει τα Τμήματα Ασφαλείας με την πρόσφατη διαταγή της, προκειμένου να ενισχύσει κεντρική υπηρεσία….μέχρι νεοτέρας!

Έχουμε ξαναπεί πως τα Τμήματα (Ασφαλείας, Τάξης, Τροχαίας) είναι τα κύτταρα που τροφοδοτούν τον οργανισμό της Ελληνικής Αστυνομίας και εάν υπολειτουργούν, είτε παραλύσουν, είτε νεκρώσουν, θα συμβεί το ίδιο και στον οργανισμό με μαθηματική ακρίβεια!

Και η ώρα αυτή δυστυχώς, όπως διαφαίνεται είναι κοντά, πολύ κοντά και οι συνάδελφοι έχουν φτάσει στα όρια τους!

Διαβάστε ακόμα

Προσφορἐς
15 shares0 views
Προσφορἐς
15 shares0 views

Προσφορά από την JOIN CLUB – Ηλεκτρονικό Τσιγάρο για όλους τους Αστυνομικούς

Aris - Σεπ 20, 2017

Το Ε.Κ.Α Θεσσαλονίκης κατόπιν ενεργειών κατάφερε να δοθεί η παρακάτω προσφορά από την  Join Club για όλους τους συναδέλφους: ΘΕΜΑ: ΕΚΠΤΩΣΗ…

Επικαιρότητα
23 shares0 views
Επικαιρότητα
23 shares0 views

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα διακίνησης κάνναβης στις Σέρρες (Φωτο)

Aris - Σεπ 20, 2017

Θεσσαλονίκη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα διακίνησης κάνναβης σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας Σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση…

Επικαιρότητα
29 shares0 views
Επικαιρότητα
29 shares0 views

Διαλύθηκε εν κινήσει περιπολικό και έπεσε στο δρόμο το ημιαξόνιο

Aris - Σεπ 20, 2017

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ρεθύμνου για ένα ατύχημα που συνέβη την Κυριακή: Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017, συνάδελφοι επαρχιακού…