Τμήματα Ασφαλείας για όλες τις δουλειές!

Εδώ και αρκετό καιρό τα Τμήματα Ασφαλείας της Γ.Α.Δ.Θεσσαλονίκης έχουν γίνει κυριολεκτικά και μεταφορικά τα Τμήματα για όλες τις δουλειές!

Σχεδόν σε όλα μέτρα συμμετέχουν μόνιμα συνάδελφοι από τα Τμήματα Ασφαλείας, ο αριθμός των οποίων ολοένα και αυξάνεται, ενώ σε κάθε καινούρια φύλαξη ή έκτακτη υπηρεσία που συνεχώς προκύπτει, διατίθενται συνάδελφοι από τα Τμήματα Ασφαλείας!

Σε αυτό να προσθέσουμε επίσης και τις αρκετές περιπτώσεις όπου συνάδελφοι τα Τμήματα Ασφαλείας ανέλαβαν σκοπιές σε αντικατάσταση των συναδέλφων της Τάξης.

Την ανωτέρω ομολογουμένως επιβαρυμένη υπηρεσιακή καθημερινότητα έρχονται να δυσχεραίνουν οι ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή που δυσκολεύουν το αστυνομικό έργο, καθώς και η αυξανόμενη εγκληματικότητα που είναι αποτέλεσμα πολλών συνδυαστικών παραγόντων που δεν είναι όμως του παρόντος.

Σαν να μην φτάνουν όμως όλα αυτά η ηγεσία έρχεται για ακόμη μία φορά να αποδυναμώσει τα Τμήματα Ασφαλείας με την πρόσφατη διαταγή της, προκειμένου να ενισχύσει κεντρική υπηρεσία….μέχρι νεοτέρας!

Έχουμε ξαναπεί πως τα Τμήματα (Ασφαλείας, Τάξης, Τροχαίας) είναι τα κύτταρα που τροφοδοτούν τον οργανισμό της Ελληνικής Αστυνομίας και εάν υπολειτουργούν, είτε παραλύσουν, είτε νεκρώσουν, θα συμβεί το ίδιο και στον οργανισμό με μαθηματική ακρίβεια!

Και η ώρα αυτή δυστυχώς, όπως διαφαίνεται είναι κοντά, πολύ κοντά και οι συνάδελφοι έχουν φτάσει στα όρια τους!

Διαβάστε ακόμα

Άρθρα -Απόψεις
40 shares0 views
Άρθρα -Απόψεις
40 shares0 views

Τι επιπτώσεις έχει στην καρδιά μας το εργασιακό στρες;

Aris - Ιούλ 06, 2018

Μπορεί να αγαπάς τη δουλειά που κάνεις -ή και όχι, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι η κάθε δουλειά έχει τις…

Επιτυχίες Υπηρεσιών
39 shares0 views
Επιτυχίες Υπηρεσιών
39 shares0 views

2.239 πακέτα λαθραία τσιγάρα εντόπισε η ομάδα ΔΙΑΣ Δυτικού τομέα σε έλεγχο οχήματος

Aris - Ιούλ 02, 2018

Από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνελήφθησαν στην περιοχή του Ευόσμου και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας…

Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
30 shares0 views
Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
30 shares0 views

Οι σφαίρες τέλος, μήπως να προμηθευτούμε νεροπίστολα μέρες που είναι;

Aris - Ιούν 29, 2018

Θεωρητικά ο αστυνομικός πρέπει να εκπαιδεύεται δια βίου και με την ανάλογη συχνότητα, ώστε μα μπορεί να ανταπεξέλθει επαρκώς στα…