Τμήματα Ασφαλείας για όλες τις δουλειές!

Εδώ και αρκετό καιρό τα Τμήματα Ασφαλείας της Γ.Α.Δ.Θεσσαλονίκης έχουν γίνει κυριολεκτικά και μεταφορικά τα Τμήματα για όλες τις δουλειές!

Σχεδόν σε όλα μέτρα συμμετέχουν μόνιμα συνάδελφοι από τα Τμήματα Ασφαλείας, ο αριθμός των οποίων ολοένα και αυξάνεται, ενώ σε κάθε καινούρια φύλαξη ή έκτακτη υπηρεσία που συνεχώς προκύπτει, διατίθενται συνάδελφοι από τα Τμήματα Ασφαλείας!

Σε αυτό να προσθέσουμε επίσης και τις αρκετές περιπτώσεις όπου συνάδελφοι τα Τμήματα Ασφαλείας ανέλαβαν σκοπιές σε αντικατάσταση των συναδέλφων της Τάξης.

Την ανωτέρω ομολογουμένως επιβαρυμένη υπηρεσιακή καθημερινότητα έρχονται να δυσχεραίνουν οι ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή που δυσκολεύουν το αστυνομικό έργο, καθώς και η αυξανόμενη εγκληματικότητα που είναι αποτέλεσμα πολλών συνδυαστικών παραγόντων που δεν είναι όμως του παρόντος.

Σαν να μην φτάνουν όμως όλα αυτά η ηγεσία έρχεται για ακόμη μία φορά να αποδυναμώσει τα Τμήματα Ασφαλείας με την πρόσφατη διαταγή της, προκειμένου να ενισχύσει κεντρική υπηρεσία….μέχρι νεοτέρας!

Έχουμε ξαναπεί πως τα Τμήματα (Ασφαλείας, Τάξης, Τροχαίας) είναι τα κύτταρα που τροφοδοτούν τον οργανισμό της Ελληνικής Αστυνομίας και εάν υπολειτουργούν, είτε παραλύσουν, είτε νεκρώσουν, θα συμβεί το ίδιο και στον οργανισμό με μαθηματική ακρίβεια!

Και η ώρα αυτή δυστυχώς, όπως διαφαίνεται είναι κοντά, πολύ κοντά και οι συνάδελφοι έχουν φτάσει στα όρια τους!

Διαβάστε ακόμα

Επισκέψεις
68 shares0 views
Επισκέψεις
68 shares0 views

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑ ΑΤ ΒΟΛΒΗΣ (ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑΣ) & ΤΤ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑΣ

Aris - Μαρ 18, 2018

Το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης, πιστό στη βασική αρχή του να βρίσκεται κοντά και δίπλα στους συναδέλφους, πραγματοποίησε επίσκεψη…

Επικαιρότητα
9 shares0 views
Επικαιρότητα
9 shares0 views

ΤΕΑΠΑΣΑ: Χορήγηση προσωπικών δανείων εκτάκτων αναγκών

Aris - Μαρ 15, 2018

Ορισμός δικαιολογητικών – Διαδικασία έγκρισης και εκταμίευσης: [embeddoc url="http://www.ekathess.gr/wp-content/uploads/2018/03/egyklios_daneion_2018.pdf" download="all"]

Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
55 shares0 views
Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
55 shares0 views

Όλοι γνωρίζουν τις ευθύνες όσων επενδύουν σε μια Αστυνομία σε ρόλο αποδιοπομπαίου τράγου καθώς και τα αποτελέσματα αυτής της λογικής.

staff - Μαρ 15, 2018

Πολύς λόγος γίνεται, για τον εκσυγχρονισμό και τον εκδημοκρατισμό της Ελληνικής Αστυνομίας. Τα δείγματα γραφής των παρελθόντων ετών όσον αφορά…