Παράγοντας ή Συνδικαλιστής vol.2

Είμαστε ηθικά υποχρεωμένοι απέναντι σε όλους τους συνάδελφους, μετά το άρθρο «Εκπρόσωπος της ηγεσίας ή των συναδέλφων; Παράγοντας ή Συνδικαλιστής; Ποια είναι τελικά η αλήθεια;» να παραθέσουμε ακόμη μία παρασυνδικαλιστική συμπεριφορά, παράγοντα της πόλης μας.

Πραγματικά αδυνατούμε να κατανοήσουμε πως από τη μία εκθειάζουν τη Διοίκηση ενώ από την άλλη την κατηγορούν. Είναι πασιφανές πως είτε πρόκειται για διχασμένες προσωπικότητες, είτε μας περιπαίζουν και οι καταγγελίες τους είναι πραγματικά για τα μάτια του κόσμου και όταν κλείνονται και στρογγυλοκάθονται στα γραφεία με τις κλειστές πόρτες των διοικούντων αλλάζουν προσωπείο.

Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε στην κρίση σας και να θυμάστε πως εμείς επιλέγουμε ποιοι θα μας εκπροσωπούν…..

Υπενθυμίζουμε πρώτα το δημόσιο σχόλιο του εκλεγμένου – εκπροσώπου της Ένωσης στα συμβούλια μεταθέσεων που αυτοπροβάλλει σε κάθε ευκαιρία πως είναι πολέμιος της Διοίκησης: 

«Καλός πολίτης στρατηγέ..είσαι ο μόνος που γνώρισα που ενώ μπορούσε να μείνει με προοπτικές ανέλιξης προτίμησες την οικογένειά σου..Σε ευχαριστώ για την συνεργασία και για το ότι ποτέ δεν με έφερες σε δύσκολη θέση.Διαλέγω μόνο έναν χαρακτηρισμό από πολλούς που μπορούσα να γράψω..Αξιοπρεπής…να είσαι καλά να χάιρεσαι την οικογένεια σου σε ευχαριστώ για τις παρεμβάσεις σου υπερ των διμοιριών..»

και παραθέτουμε μία από τις δημόσιες τοποθετήσεις του παράγοντα της πόλης μας

 

Διαβάστε ακόμα

Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
0 shares0 views
Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
0 shares0 views

Πλήρης ενημέρωση για τις εσωτερικές μεταθέσεις της Θεσσαλονίκης – Ο αναπληρωτής του αναπληρωτή στα Συμβούλια Μεταθέσεων!

Panagiotis - Ιούλ 20, 2017

Η ηγεσία της ΓΑΔΘ με μια διαταγή στα τέλη Ιουνίου 2017, "χρέωσε" ουσιαστικά την επικείμενη αναδιάταξη-αναδιοργάνωση των Υπηρεσιών της, στους…

Δράσεις - Παρεμβάσεις, Επισκέψεις, Συνδικαλιστικά
73 shares0 views
Δράσεις - Παρεμβάσεις, Επισκέψεις, Συνδικαλιστικά
73 shares0 views

ΤΟ ΕΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ Α.Τ. ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

staff - Ιούλ 18, 2017

Το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών- ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης  σήμερα Τρίτη 18 Ιουλίου 2017 πραγματοποίησε επίσκεψη στο Α.Τ. Πλατείας Δημοκρατίας παρουσία συναδέλφων που…

Δράσεις - Παρεμβάσεις, Επισκέψεις
49 shares0 views
Δράσεις - Παρεμβάσεις, Επισκέψεις
49 shares0 views

Μόρια, ένα καζάνι που βράζει σε ένα νησί γεμάτο προβλήματα

Aris - Ιούλ 17, 2017

Λίγες μέρες μετά την επίσκεψη της ΠΟΑΣΥ και την ανακοίνωση της για τις ελλείψεις στο ΠΡΟΚΕΚΑ που το καθιστούν ουσιαστικά…