Ειδική προσφορά στα Σώματα Ασφαλείας για τον παγκόσμιο αγώνα KickBoxing “ARMAGEDDON” με παράλληλη στήριξη του οργανισμού «Καταφύγιο Γυναικών»

Ιαν 10, 2017
32 Shares

Με μειωμένο εισιτήριο, 8 ευρώ αντί 15, θα παρακολουθήσουν τα μέλη των Σωμάτων Ασφαλείας τον Παγκόσμιο αγώνα KickBoxing με τίτλο ARMAGEDDON το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19:00 στο Ιβανώφειο αθλητικό κέντρο Θεσσαλονίκης.

Οι αγώνες διοργανώνονται από τον αθλητικό σύλλογο Αίολο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών και θα είναι Υπο την Αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Στόχος της διοργάνωσης είναι και η ευαισθητοποίησή του νεανικού κοινού για την καταπολέμηση κάθε μορφής κακοποίησης με την παρουσία του μη κερδοσκοπικού οργανισμού  ¨Καταφύγιο Γυναικών¨.

Τα μάχιμα αθλήματα είναι για το ring και τα στάδια. Όχι για τους δρόμους, τα σπίτια και τα σχολεία.

Παρουσιαστής της μεγάλης αυτής αθλητικής συνάντησης, θα είναι ο Σάββας Πούμπουρας από τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA

Το Δελτίο Τύπου:

 

Διαβάστε ακόμα

Επικαιρότητα
0 shares0 views
Επικαιρότητα
0 shares0 views

Η εγκύκλιος για τα μισθολογικα κλιμακια και άλλες διατάξεις

Aris - Ιούλ 21, 2017

[embeddoc url="http://www.ekathess.gr/wp-content/uploads/2017/07/ΨΜΦ2Η-Β2Φ.pdf" download="all"] Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης

Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
34 shares0 views
Αρθρογραφία μελών ΕΚΑ
34 shares0 views

Πλήρης ενημέρωση για τις εσωτερικές μεταθέσεις της Θεσσαλονίκης – Ο αναπληρωτής του αναπληρωτή στα Συμβούλια Μεταθέσεων!

Panagiotis - Ιούλ 20, 2017

Η ηγεσία της ΓΑΔΘ με μια διαταγή στα τέλη Ιουνίου 2017, "χρέωσε" ουσιαστικά την επικείμενη αναδιάταξη-αναδιοργάνωση των Υπηρεσιών της, στους…

Δράσεις - Παρεμβάσεις, Επισκέψεις, Συνδικαλιστικά
75 shares0 views
Δράσεις - Παρεμβάσεις, Επισκέψεις, Συνδικαλιστικά
75 shares0 views

ΤΟ ΕΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ Α.Τ. ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

staff - Ιούλ 18, 2017

Το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών- ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης  σήμερα Τρίτη 18 Ιουλίου 2017 πραγματοποίησε επίσκεψη στο Α.Τ. Πλατείας Δημοκρατίας παρουσία συναδέλφων που…